Какви организации, какви спекулации, какви пет лева, това е манна небесна и за всяко едно правителство и за кой ли не от управляващите, все пак всички те пърдят в едно гърне, така че кой ще им дири сметка за аферите които си въртят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
dudulia написа:popara801 написа:Потвърждавам 1,37 газ на ЕКО,а и на останалите.Това вече е голяма далавера и би трябвало да се задвижи организацията,занимаваща се с тези спекулативни цени.Представям си какво ще става след 31-ви декември,когато ще влезе и по-високият акциз.Гоним европейските цени с пълна сила.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Явно някои вериги с вдигнали цените други не, все още.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
emzo написа:2.33 дизела.До 3лв. карам всеки ден, след 3.00 при нуждаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Така си е колега щом сме овчи душици и носим на всичко и най вече се примиряваме с всичко.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
аз се опитах да кажа нещо,още преди да стане 2 лв нафтата,тук всички ме оплюха,че нямало смисъл и нямало как да стане,ми сега си карайте чинно и чакайте 3лв На мен ми писна Писна ми да се мъча да направя нешо и разни мижави душици ,прекланящи глава пред всички и всичко,да ми се хилят,после да псуват поредното увеличение. Аз като реша,че не ми изнася,ще спра да карам колата и кво? Все ще трябва да ползвам транспорт,те и билетчетата за градския и междуградския се вдигат паралелно с горивата,каква файда? Няма да ги дам за моята кола,а за чуждия автобус,дето ще се лашкам с 15 миризливи мангала...Няма да има оправия,докато не излезем на улицата -както го правят във всички нормални държави,в които хората чувстват,че имат права. Тук обаче всички се мислят за РОБИ-честито на робовладелцитеex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар