Сега ако свалят и нафтата ще е супер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
miro2177 написа:Газта - 1.35лв/лтрAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ееее бати 1.35 стана, ко мислят тея бре, или си я вдигат е така всяка седмица и да видят до кога ще си траем, па може и 3 лева да я направят полека лека. Пууууу м**** им...................... алчна мръснаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
batproho написа:miro2177 написа:Газта - 1.35лв/лтрВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:batproho написа:miro2177 написа:Газта - 1.35лв/лтрAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ееее насраха се вече, то бива бива ама тва вече е прекалено е бати, до кога ще изпитват на народа нервната система колко ще устиска, всеки ден я гледам газта и си вика: - аиде сигур тва ще да е последно увеличение, другия път ще я бутнат. Кво ти бутане, след два дена оп пропълзяла още 2-3 стинки на горе. И по ТВ си траикат, преди все съобщаваха- От утре цената на горивата еди кво си. Сега нищо не казват, щото ще трябва всяка вечер да обявяват нови цени и да напомнят на народа колко е заспал и до колко ли ще търпи. На кво основание сега расте тая газ е-бати, петрола ли скочи долара ли залежите ли се изчерпаха, златна ли стана кво ли!? Кво сега тряя тръгнем всички на бензин да караме та утре да отчетат завишено потребление и да вдигнат и него!? После за екология ми говорят, а тва че благодарение на газта дишат с няколко идеи по добре не го мислят. Важно е гушката да е пълна, народа и екологията маина та муПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
ти пък защо се възпаляваш пред нас... ние си знаем че си прав, амаааа... миналата година какво беше то протести, то незнам си какво и пак нищо.Нали трябвало да достигнем цените на ЕС, нали от догодина се вдига акциза пак... от къде ще дойдат парите в държавата, освен от най-вървежната стока-горивото!
Коментар
-
Някъде по форумите бях чел,че за газ няма акциз.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар