Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Лукойл" повишава крайните заводски цени на някои горива от днес, съобщи дружеството. При газьола цената се повишава с 1,87% до 1958,40 лева за 1 000 литра. Бензин А-95 Н поскъпва с 1,16% до 1 986 лева за 1 000 литра, а бензин А-98 Н - с 1,05% до 2 082 лева за 1 000 литра. Цената на евро дизела се повишава с 1,86% до 1972,8 лева за тон.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

IvanIanushev написа:
      "Лукойл" повишава крайните заводски цени на някои горива от днес, съобщи дружеството. При газьола цената се повишава с 1,87% до 1958,40 лева за 1 000 литра. Бензин А-95 Н поскъпва с 1,16% до 1 986 лева за 1 000 литра, а бензин А-98 Н - с 1,05% до 2 082 лева за 1 000 литра. Цената на евро дизела се повишава с 1,86% до 1972,8 лева за тон.
      А газта все така ли ще си стои??? Язък че е фракция на бензина и е толкова скъпа, то и повечето е внос от Румъния и Русия ама пак... поне лев трябва да е разликата с бензина или иначе казано ако сега бензина е 2.12 пропан-бутанът трябва да е 1.10, 1.12 според мен но не и според мафиотите от Лукойл....
      Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
      Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

...пак вдигали цените на бензина, верно ли ?
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Да, днес гледам, тихомълком, с 3 стотинки отгоре.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Мисля,че от днес газта пада с още някоя стотинка (вчера падна с 2,дано утре да падне с още 3)
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Нова промяна. Каращите на газ като мен и за каращите на бензин малка . При дизела няма промяна.
              Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

vako74 написа:
                Нова промяна. Каращите на газ като мен и за каращите на бензин малка . При дизела няма промяна.
                Ама на къде е промяната? Или според намръщеното и усмихнатото човече да се ориентираме?
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Да, в човечетата е истината. А по-точно: 1,25 газ и 2,14 бензин от днес. Цени по Лукойл.
                  FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                  FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

stivst написа:
                    Да, в човечетата е истината. А по-точно: 1,25 газ и 2,14 бензин от днес. Цени по Лукойл.
                    бахиммамата.... ше караме на бензин вече!!!!!!!!!
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

А за догодина - отново по висок акциз за бензина....Това долу е снимка от преди 10 дена за цените на бенза и дизела в Турция - лев към лира е почти еднакво, оставям ви да си поцъкате с език.....
                      Прикачени файлове
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Днес май пак вдигнаха газта?
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

vako74 написа:
                          Пропуска е мой че не публикувах линка- http://novini.dir.bg/news.php?id=7298424 За което се извинявам... Вече не е новина но все пак: бензин -2стотинки , газ + 4 стотинки.
                          Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

Добре де ся за кво вдигат газта ?! Би трябвало да пада.То стигне ли 1.40 газта,по добре на бензин да карам ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

уважаеми рацери,газта не беше ли за готвене Шегата настрана- Все си мисля,че най-добрия фиат е дизеловия,в частност жтд... Разберете ме правилно-не се тюхкайте само за пустата газ,осъзнайте се,че всички горива се повишават и всички страдаме. В чуждите чинии не е по-добре отколкото във вашите ,затова погледнете малко и ако ще негодуваме,да сме единни,не всички да цъкате като часовници за газовите си. Аз направо откачам,като се сетя,че само преди година и няколко месеца зареждах нафта на 1.70 ,а сега на 2,22 . А тия снимки на чужбина -няма място за сравнеение,нека ония дойдат тук с нашите заплати Нереално е сравнението и не може така да се успокояваме
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Да бе ,Те в Турция вземат някакви космическо-извънземни заплати...Просто се радвайте че не сме там.И съжалявайте, че не сме в Украйна или в ОАЕ
                                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
                                X