и колко стана газта сега ? че не съм виждал скоро бензиностанция с тая моята работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Slavi_Lancia написа:и колко стана газта сега ? че не съм виждал скоро бензиностанция с тая моята работаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Orcinus
Браво, невероятно Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Не карам на газ, но по никакъв начин некоментираната от Б.Б. крайно стряскаща и антилогична политика на ЛУКОЙЛ наистина МЕКО казано дразни!!!!
Коментар
-
О чудо!!! Цените на горивата падат! http://money.ibox.bg/news/id_551092976 Може да е с 2-3-4 стотинки , но звучи добре. Идва и ред на пропан-бутана дано....Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
Една добра новина: http://money.ibox.bg/news/id_2001581640 но не и за ползващите газ, като мен Това с цената на пропан -бутана ми се вижда НЕлогична. Все пак това си е БГ пазарна икономика. Отново грешна информация в сайтал Пропан-бутана се покачва с3ст. Точно инфо http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=43969Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
Ще станат цените като в Европа, не ви ли стана ясно на всички. Преди цигарите бяха 1.70, сега са 4.70. Същото е и с бензина, помните ли януари месец 2009-та 1.70 лв/литър. От има няма един месец съм на газ, беше 1.19 в началото, сега стана 1.22, сега ще я смъкнат пак на 1.19, обаче обявиха намаление сега. Помните ли колко беше газта 2009-та? За сравнение газта в Германия струва 62 евро цента, демек колкото тука, обаче там взимат 5-6000 лв заплата, така, че никога няма да се оправим. Само от акциза на горивата влизат по 40 000 000 лв ВСЕКИ ДЕН! в хазната, ако оправяха пътищата с тия пари всеки ден.. ех кво щеше да бъде... А помните ли, когато решиха да сложат винетките, какво казаха тогава, ами в другите държави има винетки и високи данъци и затова имат хубави пътища, бам праснаха ни едни винетки, вдигнаха ми данъка на колата и кво стана, Бангладеш навсякъде, Пловдив - малкият Бейрут!Каква е логиката, реното ми 89-та година с 1.7 мотор, да има данък 20-30 лв., а фиатката да има данък 240 ли колко беше?Така, че абсурдистан не е ми, единствено се надявам да им се върне на тия дето харчат парите на народа, докато той мизерства.
Коментар
-
neonglow написа:Ще станат цените като в Европа, не ви ли стана ясно на всички. Преди цигарите бяха 1.70, сега са 4.70. Същото е и с бензина, помните ли януари месец 2009-та 1.70 лв/литър. От има няма един месец съм на газ, беше 1.19 в началото, сега стана 1.22, сега ще я смъкнат пак на 1.19, обаче обявиха намаление сега. Помните ли колко беше газта 2009-та? За сравнение газта в Германия струва 62 евро цента, демек колкото тука, обаче там взимат 5-6000 лв заплата, така, че никога няма да се оправим. Само от акциза на горивата влизат по 40 000 000 лв ВСЕКИ ДЕН! в хазната, ако оправяха пътищата с тия пари всеки ден.. ех кво щеше да бъде... А помните ли, когато решиха да сложат винетките, какво казаха тогава, ами в другите държави има винетки и високи данъци и затова имат хубави пътища, бам праснаха ни едни винетки, вдигнаха ми данъка на колата и кво стана, Бангладеш навсякъде, Пловдив - малкият Бейрут!Каква е логиката, реното ми 89-та година с 1.7 мотор, да има данък 20-30 лв., а фиатката да има данък 240 ли колко беше?Така, че абсурдистан не е ми, единствено се надявам да им се върне на тия дето харчат парите на народа, докато той мизерства.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Е, КАТ събирал миналата година 37 милиона лева от глоби!!! По сметки на новинарите от бТВ тези пари стигали да се закърпят всички дубпки в България по 8 пъти....Къде са обаче въпросните милиони? Къде са милионите от винетки? Къде са милионите от данък МПС? Къде са милионите от акцизите на горивата?Пък разправят, бедна държава сме били...Още помня, че като купих Бравото преди 6 години зареждах газове за 0,69 лева...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар