Как няма да наливат нали техните бензинджии им спряха кранчето.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Има нови цени от 3-ти за 4-ти Август.... но май не засягат автомобилните горива (можеби промяната е при авиационното или котелното)
Е как да не засягат бе колега, ам че нал всички бегачки ги караме с авиационно гориво особено голфовете наи много ги засяга цената на керосина как инак ша вървят така
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
и 3 лева да стане бензина ще си мълчите,защото българите сме стадо и то овче стадо и като такова сме свикнали да ни млатяят с гегата в гърба!!!На мен преди време ми бе писнало да ви показвам какво правят в чужбина като им вдигнат цените-стачки,протести,граници затварят,а ние се напиваме вечерта и теглим по една здрава майна на всички и ни минава.... Като беше 1,60 бензина говорехте ,че мине ли два лева няма да си карате колите!!! А сега карате ли ги????????? Айде стига кьорфишеци догодина 3 лв и пак ще се натискаме на задниците си
Политиците ни твърдят ,че в България бензина бил най-евтин в целия ЕС.А те знаят ли друга държава в ЕС ,в която работим за литър бензин на час ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
от 19-ти за 20-ти:2013.60 - 95 - без промяна2073.60 - 98 - без промяна1952.40 - ДГ - става 1906.80 /-45,60 лв/ (-5ст.) (обаче не съм сигурен дали това намаление не се отнася само за базата в Благоевград)от 1986.00 - ПБ - на 1974.00 лв/тон (12 лв/тон или 0.7ст/л тоест 1 ст.)
Коментар