Абе кат се замисля, по добре ние да ходим при морето от колкото морето да доиде при нас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Как няма да наливат нали техните бензинджии им спряха кранчето.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
niko_ymn написа:Има нови цени от 3-ти за 4-ти Август.... но май не засягат автомобилните горива (можеби промяната е при авиационното или котелното)Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Все още е твърде рано, но щом го обявяват от сега ще стане, честито: http://www.bia-bg.com/-%D0%9D%D0%BE%...KLgdaPINmzcpivAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
и 3 лева да стане бензина ще си мълчите,защото българите сме стадо и то овче стадо и като такова сме свикнали да ни млатяят с гегата в гърба!!!На мен преди време ми бе писнало да ви показвам какво правят в чужбина като им вдигнат цените-стачки,протести,граници затварят,а ние се напиваме вечерта и теглим по една здрава майна на всички и ни минава.... Като беше 1,60 бензина говорехте ,че мине ли два лева няма да си карате колите!!! А сега карате ли ги????????? Айде стига кьорфишеци догодина 3 лв и пак ще се натискаме на задниците сиex.Мареа ТД100
Коментар
-
Политиците ни твърдят ,че в България бензина бил най-евтин в целия ЕС.А те знаят ли друга държава в ЕС ,в която работим за литър бензин на час ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар