niko_ymn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
niko_ymn написа:Обама май в крайна сметка прокара ... своята финансова реформа
Коментар
-
niko_ymn написа:niko_ymn написа:28-ми за 29-ти (Събота): A95H - 1990.80 лв.; А98H - 2086.80лв.; Дизел- 1916.40лв.; Пропан- 1842.00лв;Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Означава че само газта пада с 2ст./л.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
[quote="vaskoni_1980"]emzo написа:До 3лв./л. ще карам нон стоп, мине ли тази граница, ще я ползвам само при нужда [/quoteабе и на три лева ще караме ама ......Speed, give me what I need!
Fiat Bravo 1.8 GT 16V 113hp (My ex-love)
Lancia Lybra 5.20 VIS 150hp (My new love)
Коментар
-
вий ще млъкнете ли с тия 3лв??? Акъл нямате,примирявате се колкото и да ви тъпчат,българите сме ебаси овчата пасмина....Уви,не ми се обиждайте,ама стига с глупостите,стане ли повече от 2,50 трябва всички да сме на улицата да протестираме,но няма да се случи,защото....сме роби с робско самосъзнание!!!!!!!!!!!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:ий ще млъкнете ли с тия 3лв??? Акъл нямате,примирявате се колкото и да ви тъпчат,българите сме ебаси овчата пасмина....Уви,не ми се обиждайте,ама стига с глупостите,стане ли повече от 2,50 трябва всички да сме на улицата да протестираме,но няма да се случи,защото....сме роби с робско самосъзнание!!!!!!!!!!!!!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
paralesa написа:вий ще млъкнете ли с тия 3лв??? Акъл нямате,примирявате се колкото и да ви тъпчат,българите сме ебаси овчата пасмина....Уви,не ми се обиждайте,ама стига с глупостите,стане ли повече от 2,50 трябва всички да сме на улицата да протестираме,но няма да се случи,защото....сме роби с робско самосъзнание!!!!!!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар