Скъпо, не скъпо това е положението и по добре няма да стане.Просто който не може да си го позволи - няма да кара и това е.Като няма търсене - цените падат.Сега малко по спомени ще го кажа , но ако ме не лъже паметта след като петрола удари рекорда си преди месец и нещо - два първият по сериозен спад беше когато обявиха че братята хамериканци са си карали колите 15% по-малко поради високите цени.Преди 2 седмици си лафя с един авер който тъкмо се връщаше в щатите. Пича вика голямата машина (5.5 литра 300+ коня) - вече се изкарва само почивните дни, през другото време с малолитражката - 2 л хонда май спомена.Че големия джип на магистралата спазвайки ограниченията им - 20л/100км. Та и при нас, си е тенденция. Малолитражни двигатели, алтернативни горива. Всеки си прави сметката.Като стане 5 кинта литъра и аз ще яхна градският транспорт или ще си купя колело
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pr_00f написа:Като стане 5 кинта литъра и аз ще яхна градският транспорт или ще си купя колелоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз не съм пускал подобни коментари преди.Просто на мен ми е там някъде психологическата граница.А за всеки тя е различна,Ама и 5 кинта да стане - аз основно си ползвам колата да пътувам до работа - 50 км на ден ще си правя кооперация с колеги и пак ще караме.Един ден аз , един ден колегата.
Коментар
-
sugarboy написа:Вече за трети или четвърти път пиша, че когато петролът беше 25 долара, бензинът струваше 1, 25. Когато петролът се повиши почти до 150 долара, тоест почти 6 пъти, бензинът достигна 2, 44 - няма и два пъти. Значи сега при обратна тенденция на цената на петрола не можем да очакваме драстично поевтиняване, още повече доларът поскъпна с 16-17 стотинки за месец. Един колега беше дал и диаграма на цените на петрола по години, така че да роним крокодилски сълзи е безсмислено.
Коментар
-
Vladim написа:Тенденцията е да пада още, ... Друг е въпросът, че нашите задници никой не ги контролира и ще си държат цени, каквито им е кеф!
Коментар
-
bubachko
Ами газта, ами газта ?!Тя упорито си се вдига... Онзи ден я мернах на Опет на Евсиноград тука във Варна на 1.27! ...Все повече почвам да се плаша, че скоро ще стане бензин=газ... м*******та им....
Коментар
-
sugarboy написа:доларът е с 15% по-скъп
Коментар
-
мъка мъкаааааааааааааа http://pazari.dnevnik.bg/show/550432/а кся да ги видим бензиджийниците, по точно Лукойл...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
От нашите бензиностанции по повод стремителното падение на петрола ще се раздават ГОЛЕМИ НАГРАДИ, а именно усмивка по радиото, голямата награда едноседмична почивка на легло с бонус масажи познайте къде--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
niko_ymn написа:sugarboy написа:доларът е с 15% по-скъпFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Тц тц тц. Аз викам да направим една подписка в защита на Лукойл да направят бензина поне 3 лева, че питате ли ги как свързват двата края? Аз ги съжалявам. Та те работят на загуба в момента заради нас, колко са великодушни.......The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар