Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Абе то 1931г и спортните автомобили не са вдигали 150км ,та тоя е вдигнал 150км???? Нещо вестникарски шашмалогии. :D
    Вдигали са ама само Алфите По темата да си призная честно:Никога не съм зареждал колата си до горе Никога не съм гледал цената на горивото като зареждам.Но от както пуснаха метрото по цялата линия,вече пътувам с него до работа.
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

Който не си е пълнил бутилката трябва да го направи днес,че от утре ще е .....(по евтино щях да кажа ама уви)!http://money.ibox.bg/news/id_995422031
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Да, ето ги и поредните новите цени от 0ч. на 5-ти (i4kin имал време да сърфира из нета и забелязъл, а аз пак съм изтървал):на дребно: Бензин A95H - 2.21лв.; Бензин А98H - 2.39лв.; Дизелово гориво - 2.23лв.; Пропан бутан - 1.06лв;на еднро: Бензин A95H - 2060.40лв/х.л.; Бензин А98H - 2156.40лв.; Дизелово гориво - 1981.20лв.; Пропан бутан - 1800.00лв/т.;Това с водата като гориво е хубаво като идея - дори имаше един модел 7-ма серия на БМВ, който вървеше смесено на вода/бензин, но с JTD ще е малко по-сложно. Не е нищо ново под слънцето, и: Yull Brown дори е- избягал в чужбина, български експериментатор с истинско име Илия Вълков ... но за съжаление, проблемите с изобретението, което не е само негово, а и на много други ентусиасти са доста: 1. Малко хора изкарват повече енергия от водорода във водата отколкото ток вкарват в нея за да я разложат, 2. Материалите за горивната клетка струват колкото една по-стара кола с газова уредба, 3. Конструирането отнема време и не винаги е успешно, 4. Има съмнения, че хората които са сглобили подобни системи и продават цели такива или са шарлатани или са големи късметлии но не всеки има времето и парите да си пробва техническите умения, а готовите системи са доста скъпички и без гаранция - в случай, че не проработят. 5. И да не забравяме, че БМВ-ето не влезе в масово производство поради други видове натиск от петроло-преработващите гиганти. 6. и т.н.Ако някой иска да си постваме по темата с алтернативните горива може да изровим една подобна но почти забравена тема и да се прехвърлим там. И на мен ми е интересно и не се оплаквам от офф-топика.П.С. Ето за тази тема се сетих аз: Автомобил вървящ с вода.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Петролът спадна на 81,5$ за барел......Да видим какво ще измислят от Лукойл!П.П Аз залагам на увеличение...
          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
            Петролът спадна на 81,5$ за барел......Да видим какво ще измислят от Лукойл!П.П Аз залагам на увеличение...
            Петрола поевтиня, но долара поскъпна ... залагам на увеличение с поне 2% в събота за неделя, щото народа ще се поразмърда за Гергьовден!
            Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
            ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
            ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
            ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

четвъртък 6-ти срещу петък 7-ми Май: ...на дребно:Бензин A95H - 2.21лв.; Бензин А98H - 2.39лв.; Дизелово гориво - 2.23лв.; Пропан бутан - 1.09лв.; На едро съответно: 2060.40 лв.; 2156.40; 1981.20лв/х.л.; 1860.00 лв/тон;
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                четвъртък 6-ти срещу петък 7-ми Май: ...на дребно:Бензин A95H - 2.21лв.; Бензин А98H - 2.39лв.; Дизелово гориво - 2.23лв.; Пропан бутан - 1.09лв.; На едро съответно: 2060.40 лв.; 2156.40; 1981.20лв/х.л.; 1860.00 лв/тон;
                Е как става така че само газта поскъпва, през ден с по 3 ст. и това е вече цяла седмица???? Каква е тая глупост само незнам????
                ----------------------------------------------------------------------------
                Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Е, ами когато бензинът пък хвръкна до небесата, а газът поевтиняваше, ние какво да кажем, дето караме на бензин само?
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Има време, газта и нея я чака 2лв/л.А бензин/дизел - 3лв
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Скоро ще има изненади в цените-Нагоре!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

В такива моменти си умирам от кеф,че съм на метан
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

ами ще по изтърпим още малко и после пешачката
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

liverpool235 написа:
                            И защо си мислиш че и него няма да го засилят нагоре?
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

liverpool235 написа:
                              и аз така

Коментар

batproho написа:
                                liverpool235 написа:
                                И защо си мислиш че и него няма да го засилят нагоре?
                                То се очаква там юли месец пак да го дигат,но от една година аз съм карал на две цени за кг. Няма такива,всеки ден различна цена и за 1 седмица да го дигнат с 10 ст. пък после да го свалят,после да го вдигат и т.н.,а мене това някакси ме дразни много..
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X