коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Който не си е пълнил бутилката трябва да го направи днес,че от утре ще е .....(по евтино щях да кажа ама уви)!http://money.ibox.bg/news/id_995422031Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Да, ето ги и поредните новите цени от 0ч. на 5-ти (i4kin имал време да сърфира из нета и забелязъл, а аз пак съм изтървал):на дребно: Бензин A95H - 2.21лв.; Бензин А98H - 2.39лв.; Дизелово гориво - 2.23лв.; Пропан бутан - 1.06лв;на еднро: Бензин A95H - 2060.40лв/х.л.; Бензин А98H - 2156.40лв.; Дизелово гориво - 1981.20лв.; Пропан бутан - 1800.00лв/т.;Това с водата като гориво е хубаво като идея - дори имаше един модел 7-ма серия на БМВ, който вървеше смесено на вода/бензин, но с JTD ще е малко по-сложно. Не е нищо ново под слънцето, и: Yull Brown дори е- избягал в чужбина, български експериментатор с истинско име Илия Вълков ... но за съжаление, проблемите с изобретението, което не е само негово, а и на много други ентусиасти са доста: 1. Малко хора изкарват повече енергия от водорода във водата отколкото ток вкарват в нея за да я разложат, 2. Материалите за горивната клетка струват колкото една по-стара кола с газова уредба, 3. Конструирането отнема време и не винаги е успешно, 4. Има съмнения, че хората които са сглобили подобни системи и продават цели такива или са шарлатани или са големи късметлии но не всеки има времето и парите да си пробва техническите умения, а готовите системи са доста скъпички и без гаранция - в случай, че не проработят. 5. И да не забравяме, че БМВ-ето не влезе в масово производство поради други видове натиск от петроло-преработващите гиганти. 6. и т.н.Ако някой иска да си постваме по темата с алтернативните горива може да изровим една подобна но почти забравена тема и да се прехвърлим там. И на мен ми е интересно и не се оплаквам от офф-топика.П.С. Ето за тази тема се сетих аз: Автомобил вървящ с вода.
Коментар
-
niko_ymn написа:четвъртък 6-ти срещу петък 7-ми Май: ...на дребно:Бензин A95H - 2.21лв.; Бензин А98H - 2.39лв.; Дизелово гориво - 2.23лв.; Пропан бутан - 1.09лв.; На едро съответно: 2060.40 лв.; 2156.40; 1981.20лв/х.л.; 1860.00 лв/тон;----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
liverpool235 написа:В такива моменти си умирам от кеф,че съм на метанAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:liverpool235 написа:В такива моменти си умирам от кеф,че съм на метанФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар