Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RC_MIRO написа:
    Според мен държавата ни гърби с много голям акциз. А и добре че не покачиха ДДС на 22% че вече нямаше да се издържа. Но българина е издражливо същество и търпи на всичко.
    Е сега ако сме нещо по-различно от племе ще захвърлим ключовете на колите за 10 дена.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Е сега ако сме нещо по-различно от племе ще захвърлим ключовете на колите за 10 дена.Напълно си прав,наистина 1000 литра струват към 950 лева и акциз и ддс стават към 2200лв,ебати и акциза към към 700 лв.
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

cenitel написа:
        Е сега ако сме нещо по-различно от племе ще захвърлим ключовете на колите за 10 дена.Напълно си прав,наистина 1000 литра струват към 950 лева и акциз и ддс стават към 2200лв,ебати и акциза към към 700 лв.
        В цяла Европа акциза е по-голям,отколкото в България (може би 1-2 изключения) Производствената цена на литър гориво е 45-47 евроцента, пак в цяла Европа.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Plastex написа:
          Е сега ако сме нещо по-различно от племе ще захвърлим ключовете на колите за 10 дена.
          Аз вече от 2 месеца не си карам колата редовно.....през 5-6 дена го правя колкото да я раздвижа!
          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Какво казаха преди малко по новините за горивата? на горе или на долу, че не го хванах.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Високо нагорееееее

Коментар

.........
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Това с каква цел понеже се затваря производството на горива в Лук Оил Бургас и ще внасяме от Румъния ли?
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Само за дизела и бензина ли става дума или и за пропан-бутана ?
                    Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

Акциза в цяла европа е по голям ни и доходите им са бая по големи няма дума за сравнение. Абе просто не сме хора това си е. за не съм карал от 10 дни ако, повечето на които не им се налага да карат направят като мен може и да има някъкъф ефект.
                      FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
                      Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Тез хора ще мо откажат да карам 12 год зад воляня и сега ще се откажа евахх......
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

RC_MIRO написа:
                          Акциза в цяла европа е по голям ни и доходите им са бая по големи няма дума за сравнение. Абе просто не сме хора това си е. за не съм карал от 10 дни ако, повечето на които не им се налага да карат направят като мен може и да има някъкъф ефект.
                          Няма да има ефект.Трябва да спре икономиката за 2-3 дни да има ефект.Ние горим на ден средно по 2-3 литра това не е количество.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            Тез хора ще мо откажат да карам 12 год зад воляня и сега ще се откажа евахх......
                            васко не се давай

Коментар

И в крайна сметка с колко ни обръснаха?
                              PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                              Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Дизела е 2.15.Припомням си поста ми, няколко страници назад.Може и преди лятото да стане
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X