vaskoni_1980 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dudulia написа:niko_ymn написа:Цени на горива на дребно от 20ти Март:A95H - 2.09лв.; А98H - 2.27лв.; Дизелово гориво - 2.03лв.; Пропан бутан - 1.11лв.; На едро: 1992.00 - A95; 2089.20 -A98; 1874.40 - EД; 1830.00 - ПБ;dudulia написа:Газта не пада,от където следва очаквано повишение на бензина и дизела.
Коментар
-
biker_81 написа:Аз пък не мога да си обясня как в събота зареждам на лукойла в Стара Загора пропан бутан на 97 ст. без карта за отстъпка а в същото време на лукойла във Варна е 1,07 ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Е да скъпо е покрай Нефтохим Бургас, но в градове като Русе или Търново - хората нямат толкова много хотели и не карат толкова много поршета, ферарита и S-класи като в морските градове и столицата. Нали трябваа да излезнат на печалба и веригите все пак. Аз какво да кажа като в Русе всичко е скъпо заради Румънците. Едни и същи маркови дънки в Германия са 16 евро - а в Русе 50 лева. За обувки други видове дрехи или цени по заведенията да не говорим. Криза имало - ела да видиж - криза да ти види окото. Всеки уикенд онея с регистрационните номера, започващи с буквата: В ... - от Bucuresti - плъзват на всякъде из Русенски регион, а лятото и по-навътре в страната ... и знаят места за отдих дето аз не съм ги знаел. Май от страните в прословутия ЕС само ние останахме излъгани (с малки изключения на Юг от нас). И не знам какви са цените на горивата "оттатък такса мост" но определено са на далавера да си напълнят там и да си го горят у нас мамалигарите ... кога ще вземаме и ние техните заплати, че да не ни вълнува цената на горивото?... ай стига толкова, че се отплеснах ..."ще има висок жизнен стандарт, ще има свободно движение на хора,..." но изчакайте първо да мине една депресийка и ако не сте пред пенсионна възраст след това вече ще може да си напълните догоре и да обикаааляте - да опознавате родината.Ще паднат цените, ама някой друг път - когато хАмериканците спрат да печатат долари като за световно. (започнах да се повтарям и все още никой не ми оборва теориите с разумни аргументи) ...
Коментар
-
niko_ymn. Хайде, че не всички карат Ферари край морето.:D Ние си носим кръста на туристически градове. Сезона, когато дойде цените на макс - така си остават и цялата година. Не това ми беше приказката. Море, река, Бургас, Варна, Русе, Дългопол - всички сме в кюпа. Но ако някой иде на море лятото - нека си зареди от вътрешността - хем ще му бъде по-евтино горивото, хем по-качествено. И все пак не намирам логика в Бургас да пълним по-скъпо гориво...Може би сме длъжни на Лукойл заради хубавия въздух, който ни бълват и факта, че всяко трето дете в Бургас е с дихателни проблеми, а всяко шесто с астми. Както казах в предния пост - ние сме си виновни. Като капак - от 10 000 работещи в НХК преди 10 години - сега там останаха около 1200 човека, които ще редуцират своята бройка до 600 човека...И ако преди хората си траяха, защото почти всеки 10 - ти бургазлия работеше в този комбинат - сега не виждам защо.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колеги, какво мислите за дизела на Еко и на Лукойл, аз лично не бях много доволен, сега карам с Шелка нафта и тя не е много ок, но пък я взимам на добра цена. Някой пробвал ли е горивото на Ромпетрол?Темата е за цените на горивата, не за качествата.Придържайте се към темата!Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Brava 1.9 JTD 2000
Коментар
-
ntodorov написа:niko_ymn. Хайде, че не всички карат Ферари край морето.:D Ние си носим кръста на туристически градове. Сезона, когато дойде цените на макс - така си остават и цялата година. Не това ми беше приказката. Море, река, Бургас, Варна, Русе, Дългопол - всички сме в кюпа. Но ако някой иде на море лятото - нека си зареди от вътрешността - хем ще му бъде по-евтино горивото, хем по-качествено. И все пак не намирам логика в Бургас да пълним по-скъпо гориво...Може би сме длъжни на Лукойл заради хубавия въздух, който ни бълват и факта, че всяко трето дете в Бургас е с дихателни проблеми, а всяко шесто с астми. Както казах в предния пост - ние сме си виновни. Като капак - от 10 000 работещи в НХК преди 10 години - сега там останаха около 1200 човека, които ще редуцират своята бройка до 600 човека...И ако преди хората си траяха, защото почти всеки 10 - ти бургазлия работеше в този комбинат - сега не виждам защо.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Цени Шел (Девня)А95 - 2.12Дизел - 2.07Газ - 1.03Днес видях един от Еко как дойде да преписва цифричките явно сверяват :D Абе няма ли да измислят един закон за облекчения на хората с газови!Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар