Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз вчера си купих много хубаво колело Откакто се стопли времето не мисля, че ще се кача на колата поне до Ноември месец. Единствено извънградско и то надалеч, защото нервичките ми вече не издържат по задръстванията, а сърцето ми не издържа на цените на бензиностанцията. Всеки път зареждам на нова, по-добра цена. Щом като другите ги устройва да сипват на тези цени, то значи проблема е в мен. Моята тиха форма на протест е като изобщо не сипвам. Поне през топлите месеци
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

niko_ymn написа:
      Цени на горива на дребно от 20ти Март:A95H - 2.09лв.; А98H - 2.27лв.; Дизелово гориво - 2.03лв.; Пропан бутан - 1.11лв.; На едро: 1992.00 - A95; 2089.20 -A98; 1874.40 - EД; 1830.00 - ПБ;
      Кога успяха да ги вдигнат? Трети пореден ден петрола пада,а нашите вдигат цените....
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

.
        dudulia написа:
        niko_ymn написа:
        Цени на горива на дребно от 20ти Март:A95H - 2.09лв.; А98H - 2.27лв.; Дизелово гориво - 2.03лв.; Пропан бутан - 1.11лв.; На едро: 1992.00 - A95; 2089.20 -A98; 1874.40 - EД; 1830.00 - ПБ;
        Кога успяха да ги вдигнат? Трети пореден ден петрола пада,а нашите вдигат цените....
        Стига с тоя петрол, ориентир ти е фазата на луната

Коментар

В Стара Загора на OMV в квартал железник днес забелязах че газта е 0.96 стотинки

Коментар

ами да ама дизела и бензина си скъп
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

кой кара на бензин почти няма такива хора

Коментар

Има, има ...
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

strajaro написа:
                  Кака да няма ,има!Аз предпочитам бензина.

Коментар

strajaro написа:
                    колега това че ти си на метан не означава че всички са подвижни бомби като теб

Коментар

durex_a написа:
                      strajaro написа:
                      и аз карам на бензин от време на времеама на метан ми е по изгодно

Коментар

durex_a написа:
                        strajaro написа:
                        Е оня от горе като ти е писал да се гръмнеш с бомба ще ти се случи в някое такси примерно,а няма да се обесиш.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И аз съм на "биндзин" за съжаление. Ай ся, таксита бомби, то ако стаа въпрос и бойлера може да гръмне. Ако наистина пада достатъчно дълго и трайно - до седмица-две ще мръднат пак надоло - но само ако се задържи паднал барела.
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                            И аз съм на "биндзин" за съжаление. Ай ся, таксита бомби, то ако стаа въпрос и бойлера може да гръмне. Ако наистина пада достатъчно дълго и трайно - до седмица-две ще мръднат пак надоло - но само ако се задържи паднал барела.
                            Амни дай боже да държи тези темпове надоло барела,че наще много бавно го отразяват темпа надоло.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Той хубаво върви надолу,ама $ отива нагоре и респективно не трябва да очакваме сериозен спад на бенца. За сметка на това е време подвижните бомби скоро да зареждат за под левче на литър :D
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

И една хубава вест ама наполвина... Газта спада :D ,но бензина и дизела НЕ http://money.ibox.bg/news/id_1148883007
                                Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

Working...
                                X