Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тепърва явно ще има осиране и то естествено ще е за наша сметка, но както и да е .... прави ми впечатление, че на някои бензиностанции има коренна разлика в цената на горивото, например снощи след работа минах по този булевард през Орландовци (на бг-мапса го водят като 202 и в края става Грънчарска), тЪ там има едно ОМВ, на което цената на газта снощи беше 1,07лв/л при цена от 1,15лв/л по другите бензиностанции?? някаква промоция ли тече, гадна е газта и за това са я пуснали ефтино или има нещо друго, при тая разлика от 7-8ст. всеки би си задал подобни въпроси, ако не другия път пълня там, все пак разликата не е малка
    punto HGT

Коментар

Пак са вдигнали идиотите цените и то на 3-ти март!От бензините най-голямо е увеличението от 1,18% на А-95 Н, който се продава на едро по 1947,60 лв./1000 литра.Бензин А-98 Н поскъпва с 1,13% и се продава на едро по 2043,60 лв./1000 литра.Най-малко, с 0,79%, поскъпва евро дизелът, който се предлага на едро по 1843,20 лв./1000 литра.Пропан- бутан без промяна.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оф... барела минал над 81$ можеби за това така (обявени на 3-ти влезли в сила от 4-ти):A95H - 2.05лв.; А98H - 2.22лв.; Дизелово гориво - 2.00лв.; Пропан бутан - 1.15лв.;A95H - 1947.60.; А98H - 2043.60.; Дизелово гориво - 1843.20.; Пропан бутан - 1938.00.;(запазвам ги тук за да можем с нещо да сравним ако мръднат пак)
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Добре че ги пазиш за статистиката но тенденцията е твърдо нагоре за съжаление .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Повишението продължава с пълна сила.. Дупките и тези необясними цени според мен ме карат да не си карам вече колата.... http://money.ibox.bg/news/id_493622064
            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

време е май държавата да се намеси ама ....

Коментар

Тя държавата се е намесила вече според мен..и точно тя е виновника за тези цени!Просто защото единствено от горивата държавата може без гласуване да си закърпи "празната" хазна!!!
                Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

ми нека се вдигне някой и да организират протести как може да се съберът за дупки за крави и коне пунто срещи браво срещи има кой да се хване затова нема ми явно ни изнася 3-4 аувто форума да се комбинират за протести ще се съберът доста хора смятам ама няма тартур !!! шубето голям страх явно незнам ..

Коментар

Ти пък кво се чудиш-накой за нещо до сега да се е вдигнал да протестира?няма такива.Само си мрънкаме по кръчмите и из форумите и това.Някой от колегите беше казал:"овчи народ сме.." и така си е.Гледай гърците-за щяло и нещяло стачкуват.И така трябва,да си знаят те/управляващите/.Ние си траем,Те си правят каквото си искат/и пачките,разбира се/.Не знам вече....
                    PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                    Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Във връзка с по-горните протести си позволявам да цитирам Великият български поет Петко Славейков.Не сме народНе сме народ, не сме народ, а мърша,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша,пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875п.с. извинявам се за офтопика но не се стърпях.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ами време е да се надигне народа ама .........шубето голям страх
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

i4kin написа:
                          Повишението продължава с пълна сила.. Дупките и тези необясними цени според мен ме карат да не си карам вече колата.... http://money.ibox.bg/news/id_493622064
                          Има и намаление на пропан-бутана с 4 стотинки
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

По повод горните постове да кажа,че пропан-бутана снощи беше 1.02 на ЕКО и като се сложи отстъпката става 0.97лв което е малко по-поносимо.Бензина нямаше промяна за литър 2.04 А-95.А относно протестите няма смисъл да го коментираме повече такива сме си българите мачкани и винаги ще е така.Та нали ако някой излезе на протест другия казва,че за кво е тоя протест? Аве такова племе сме си и дано новите поколения след 100години ако има БГ да са по-единни.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Русе OMV липник безин 95H 2.08 лукой доростол мисля че беше там 2.08 на еко до ялта 2.04 и ми казаха че засега ще остане така

Коментар

днес и еко вече с нови цени като по всички останали 2.08 чакаме следващото скачане на цените (dance)

Коментар

Working...
                                X