Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    Все пак помислете и за служителите в Нефтохим, наближават празници ако не 13-та заплата то поне премии трябва да получат милите, живи да ги оплачеш.А ние голтаците кучетата ни яли.
    Ще вземат премии май само големите началници. Е ще дадат и на работниците нещо. Обаче предстоят големи съкращения в Лукойл.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

... и в комбинация с промоция - сега всичко живо ще се втурне да зарежда за да спечели карта за отстъпка:НА ПЪТ ЗА КОЛЕДА"От 10 декември заредете 25 литра за леки автомобили/60 л. за товарни,за да получите късмет от нашата Коледна баница!Проверете го веднага, като изтриете покритието! Под него се намират нашите пожелания за весели празници. Ако късметът Ви е
      Прикачени файлове
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

z_sutrov написа:
        batproho написа:
        Все пак помислете и за служителите в Нефтохим, наближават празници ако не 13-та заплата то поне премии трябва да получат милите, живи да ги оплачеш.А ние голтаците кучетата ни яли.
        Ще вземат премии май само големите началници. Е ще дадат и на работниците нещо. Обаче предстоят големи съкращения в Лукойл.
        Крайно време беше, все още е доста раздут щата значително над допустимото.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

69,56 $ е вече ... хайде, чакам с нетърпение следващото намаление, инъче няма да заредя

Коментар

В интерес на истината и аз съм се заинатил и не зареждам. Ходя си пеш и засега се чувствам отлично.Вече трети ден съм оставил колите и си седят едната в гаража, другата на улицата.Няма да заредя на тези цени и точка
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Цени от 10/11-ти - сравнени с 18/19 Дек 2009г. :1802.40 ... 1774.80 (А95Н) /-3ст/1898.40 ... 1870.80 (А98Н) /-3ст/1706.40 ... 1676.40 (ДГ) /-3ст/1698.00 ... 1662.00 (LPG) /-2ст/л./Беше:A95H - 1.92лв.; А98H - 2.09лв.; Дизелово гориво - 1.86лв.; Пропан бутан - 1.03лв.;Очаква се да стане от полунощ:A95H - 1.89лв.; А98H - 2.06лв.; Дизелово гориво - 1.83лв.; Пропан бутан - 1.01лв.;Хайде сега да караме на воля в преспите и снеговете - ако става за каране.

Коментар

Намалиха крайната заводска цена на горивата18.12.2009 / 14:11Бензин А-95Н поевтинява с 1,53%, а а А-98 Н - с 1,45 на стоИзточник: БТА "Лукойл" намали крайната заводска цена на горивата, съобщиха от компанията.Бензин А-95Н поевтинява с 1,53%, а А-98 Н - с 1,45 на сто. Цените им стават съответно 1774,80 лв./1000 л и1870,80 лв./1000 л.Цената на евродизела се намалява с 1,76 на сто и става 1676,40 лв./1000 л. Промяната при газьола е с 1,78 на сто и той вече се продава за 1652,40 лв./1000 л.Пропан-бутанът поевтинява с 2,12% и един тон от него струва 1662 лв.Промяната е в сила от 7.00 ч. днес и е във връзка с динамиката на пазарната конюнктура на петролните продукти.Източник : http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=148543
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Това намаление трябва да е поне с 6-7 стотинки, а не с 3.....
                  Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                  Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Ами той Петролът пада, пада доларът и той та Лукоил решиха да се престрашат да свалят малко цените преди Коледа.
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Вижте на каква статия от 2000г. попаднах http://www.capital.bg/show.php?storyid=204678PS: не се виждало от всички, така че копирам[quote:8e288c3b50]Светът нагази в поредната петролна кризаНа 6 септември цената на петрола достигна нов 10-годишен максимум на борсите и от двете страни на Атлантика въпреки отчаяните усилия на Саудитска Арабия - най-големият световен производител на петрол - че политика на кралството е да се търси ценова стабилност. Октомврийските фючърси за петрол
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

А95 зареждах днес на цена 1,88-5ст отстъпка=1,82лв/л в Лукойл.
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

От тази игра на Лукойл- днес само ми пожелаха ’’Весели празници’’ от талончето. То кога човек си няма късмет...
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                            От тази игра на Лукойл- днес само ми пожелаха ’’Весели празници’’ от талончето. То кога човек си няма късмет...
                            Аз вчера "спечелих" нова карта.Идеята е като спечелиш уж от търкането, ти дават просто листче да попълниш и те ти пращат картата на адреса, който си попълнил.Тъй като самото талонче е на обикновена хартия, черно бяло, аз си го преснимах и го имам "резервно".Ако си се притеснил мога да ти го изпратя, да си го попълниш и да си имаш и за следващата година карта с -5ст.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Geraka написа:
                              А95 зареждах днес на цена 1,88-5ст отстъпка=1,82лв/л в Лукойл.
                              Интересно в Бургас бензин A95H - 1.89лв.

Коментар

BO написа:
                                dobrujanetza написа:
                                Аз вчера "спечелих" нова карта.Идеята е като спечелиш уж от търкането, ти дават просто листче да попълниш и те ти пращат картата на адреса, който си попълнил.Тъй като самото талонче е на обикновена хартия, черно бяло, аз си го преснимах и го имам "резервно".Ако си се притеснил мога да ти го изпратя, да си го попълниш и да си имаш и за следващата година карта с -5ст.
                                BО, аз имам карта за отстъпка -5ст., въпоса е , че не улучих нищо от талончето. Все пак- благодаря за предложението.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X