Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Нищо не се знае. Барела е около 69 долара. Ако имаш карта за Лукойл - ползвай я докато е събота и неделя - поне ще земеш 7 ст отстъпка вместо 5 и няма да те е яд ако още падне.(Аз също се набутах и заредих догоре преди последното поевтеняване защото гледах че барела в средата на седмицата беше отищъл пак на 71 долара - у нас нищо няма логика.)
Коментар
-
И Аз смятам да заредя утре че сега ме мързи пък и започна да рами дъждец на вън .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Така си е посочените цени са в сила още от вчера сутринта.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
paralesa написа:niko_ymn написа:Не е 1,86 дизела, ами е 1,82 на сайта, даже на 1,81 може да е на бензиностанцията.***/ - 4 ст / 1,92 лв/л (А95Н), /-4ст/2,11 лв/л (А98Н), /-5ст/1,82 лв/л (Дизел), /-2ст/0,99 лв/л (LPG)
Коментар
-
durex_a написа:paralesa написа:niko_ymn написа:Не е 1,86 дизела, ами е 1,82 на сайта, даже на 1,81 може да е на бензиностанцията.***/ - 4 ст / 1,92 лв/л (А95Н), /-4ст/2,11 лв/л (А98Н), /-5ст/1,82 лв/л (Дизел), /-2ст/0,99 лв/л (LPG)Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
durex_a написа:значи той е прекаранияAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
durexa това всичкото беше за дизела, а бензина е 1,92 на сайта, даже на място в обекта до барчето където си провеждаме срещите може да е 1,91 и ако заредиш днес в Неделя вземи да разделиш парите, които си платил на литрите и ще се убедиш, че се получава 1,84 тоест 7 ст/л през уикенда - това е така от декември 2008-ма но е неофициално - като приатна изненада - бонус за клиента.(на белешките пише отстъпка в проценти - не пише колко стотинки за литър - трябва сам да си го сметнеш).
Коментар
-
Това, което съм писал се оказа, че не е вярно.Отстъпката за още 2 стотинки ако е уикенд са я оставили само за най-новите карти - тоест - тези, които са спечелени лятото от томболата с изтриване на тези талончета от играта "зареждай безплатно". Аз не бях зареждал с моята от Юли - тогава си имах 7 стотинки, но днес заредих пробно за да сканирам касовата бележка за форума и наистина ми дадоха само 5 ст./л. Така, че се извинявам за неочностите. Просто не съм знаел, че са го отменили.Следващия път ще заредя от частна бензиностанция - не принадлежяща към никоя верига и без използване на никаква карта цената ще е със 6 или 7 ст. по-ниска от тази на Лукойл.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар