ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Бре колко много икономисти сме имали във форума А дали тези икономисти са реалисти?Как си мислите че ще стане тая работа да спрат всички да си карат колите?Горивата миналата година бяха по скъпи и не съм чул някой да е спрял да си кара колата.А относно дали карам по евтино на газ,да карам.Е и това не ми ли дава право да си мрънкам че е скъпа?Вие дето карате на нафта що се оплаквате?Трябва ли на всяко оплакване да ви мрънкат колегите с бензинови коли?И на мен ми е писнало от пушещи печки по пътищата,но не съм тръгнал да държа сметка на никого защо си е купил дизел.Вземете се малко в ръце де.В крайна сметка всеки сам си решава какво да си купи дали дизел,бензин или да се оръси с 1 300лв за газово.Дайте да не осираме и тази тема че много ще станат вече.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Бре колко много икономисти сме имали във форума А дали тези икономисти са реалисти?Как си мислите че ще стане тая работа да спрат всички да си карат колите?Горивата миналата година бяха по скъпи и не съм чул някой да е спрял да си кара колата.А относно дали карам по евтино на газ,да карам.Е и това не ми ли дава право да си мрънкам че е скъпа?Вие дето карате на нафта що се оплаквате?Трябва ли на всяко оплакване да ви мрънкат колегите с бензинови коли?И на мен ми е писнало от пушещи печки по пътищата,но не съм тръгнал да държа сметка на никого защо си е купил дизел.Вземете се малко в ръце де.В крайна сметка всеки сам си решава какво да си купи дали дизел,бензин или да се оръси с 1 300лв за газово.Дайте да не осираме и тази тема че много ще станат вече.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:krasio_79bs написа:Бре колко много икономисти сме имали във форума А дали тези икономисти са реалисти?Как си мислите че ще стане тая работа да спрат всички да си карат колите?Горивата миналата година бяха по скъпи и не съм чул някой да е спрял да си кара колата.А относно дали карам по евтино на газ,да карам.Е и това не ми ли дава право да си мрънкам че е скъпа?Вие дето карате на нафта що се оплаквате?Трябва ли на всяко оплакване да ви мрънкат колегите с бензинови коли?И на мен ми е писнало от пушещи печки по пътищата,но не съм тръгнал да държа сметка на никого защо си е купил дизел.Вземете се малко в ръце де.В крайна сметка всеки сам си решава какво да си купи дали дизел,бензин или да се оръси с 1 300лв за газово.Дайте да не осираме и тази тема че много ще станат вече.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Да и мисля да си боядисам тавана със спрей или валяк.Щото ми е скъпо,а и държа на качеството. Много се учудвам на "баровки" дето си плескат тавана със спрей.Айде стига моля те.Ако имаш повече излишни пари ги прати по сметката на Бети.Колкото и пари да имаш са си твои,прави си сметката на тях.Не на моите пари.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:krasio_79bs написа:Бре колко много икономисти сме имали във форума А дали тези икономисти са реалисти?Как си мислите че ще стане тая работа да спрат всички да си карат колите?Горивата миналата година бяха по скъпи и не съм чул някой да е спрял да си кара колата.А относно дали карам по евтино на газ,да карам.Е и това не ми ли дава право да си мрънкам че е скъпа?Вие дето карате на нафта що се оплаквате?Трябва ли на всяко оплакване да ви мрънкат колегите с бензинови коли?И на мен ми е писнало от пушещи печки по пътищата,но не съм тръгнал да държа сметка на никого защо си е купил дизел.Вземете се малко в ръце де.В крайна сметка всеки сам си решава какво да си купи дали дизел,бензин или да се оръси с 1 300лв за газово.Дайте да не осираме и тази тема че много ще станат вече.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Идва лЕто и е нормално да се вдигнат горивата.Още повече че сме отпоскарски сезон.Вие пак почнахте да се връзвате на еле и поредната добра тема отново се оспами.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ele написа:Никъде не съм казала, че ще си боядисам тавана на бравото с валяк. Ако обичаш да не допълваш изказванията ми. Това че аз искам да си боядисам тавана е защото искам аз да го направя - що да не? Не виждам какъв ти е проблемът с това? (между другото няма да го боядисвам със спрей или валяк - младежите, които ми сервизираха фиата, ми отстъпват техните инструменти да пробвам - така че пак аз ще си го боядисам, в замяна на услуга от моя страна). А дали имам или не пари да платя на някой си е моя работа - много неща правя сама, защото искам да го направя. Освен това, ако обичаш да не добавяш разни изказвания кой трябва и кой не трябва да праща пари за благотворителност - ти изобщо знаеш ли дали съм пратила или не, че да правиш тъпи коментари! изобщо знаеш ли колко всеки един от този форум отделя месечно за благотворителност, че си позволяваш, след като ти си дал някой лев, да правиш намеци на другите потребители какво те трябва да правят с парите си!!! И ко ся - щото наш Краси го е яд за нещо, денят му бил скапан или гаджето дало фира, ние трябва да си мълчим и да не изказваме мнение, да не би той да си помисли, че ние сме си помислили, че искаме да го обидим....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
batproho написа:Елена много добре ми знаеш името така че би ли престанала да ме наричаш с ника ми ако обичаш.Баровка си, както каза и Краси а се пазариш на дребно като на Каплъ чърши, явно просто да стоиш цял ден пред компютъра бездействайки просто само ти идва от вътре да спориш с хората, така че вземи и свърши нещо полезно та дори и да си полееш райграса.Едва ли само аз и Краси сме недоволни от цената на горивата, може би поради факта че не сме баровци и не си боядисваме колата с мечето, баданарката и латекса.п.с. Извинявам се за спама ама то не се търпят вече тези провокации .Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Може да съм "един" т.е. никой но определено не приказвам наизуст и за спорта макар че съм бивш спортист.Аз поне нямам проблем с инакомислещите, определено съм доста широко скроен човек но ТИ, определено нямаш равна.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Преди да го караш да чете учебници по икономика - би ли обяснил не само на него, а и на всички туккак се вписва монополизма съчетан с картелни споразумения в нашата "пазарната икономика"?Би ли направил сравнение и между държавния и частния монопол?Предварително благодаря.
Коментар
-
ogi28b написа:kiro_of_the_day написа:Преди да го караш да чете учебници по икономика - би ли обяснил не само на него, а и на всички туккак се вписва монополизма съчетан с картелни споразумения в нашата "пазарната икономика"?Би ли направил сравнение и между държавния и частния монопол?Предварително благодаря.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар