Да но за да направите сравнение трябва да напишете и заплатите какви са били. 50 лева?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абсолютно си прав колега. Току що завършил инженер започваше работа със стартова заплата 155 лева. След около 3-5 години му даваха тавана от 175 лева. Говоря за инженерите защото съм такъв , но не вярвам другите професии да са получавали нещо кой знае какво по-различно.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Orcinus
venco67 написа:Мисля, че бяха А-76, А-86, А-92 и А-96. А-76 не се харчеше много /не знам защо/. Масови бяха А-86 и А-92. Първия беше за ЗАЗ-ки и Москвичи 407,408 а А-92 за Жигули, Москвич 412 и естествено ФИАТ /Полски/. А-96 беше много "скъп" и също не се харчеше много. Ееех, баща ми за 5-6 лв. пълнеше резервоара на Фиат-а 125р и газ...
Коментар
-
Orcinus написа:venco67 написа:Мисля, че бяха А-76, А-86, А-92 и А-96. А-76 не се харчеше много /не знам защо/. Масови бяха А-86 и А-92. Първия беше за ЗАЗ-ки и Москвичи 407,408 а А-92 за Жигули, Москвич 412 и естествено ФИАТ /Полски/. А-96 беше много "скъп" и също не се харчеше много. Ееех, баща ми за 5-6 лв. пълнеше резервоара на Фиат-а 125р и газ...ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
T_SHOW написа:Orcinus написа:venco67 написа:Мисля, че бяха А-76, А-86, А-92 и А-96. А-76 не се харчеше много /не знам защо/. Масови бяха А-86 и А-92. Първия беше за ЗАЗ-ки и Москвичи 407,408 а А-92 за Жигули, Москвич 412 и естествено ФИАТ /Полски/. А-96 беше много "скъп" и също не се харчеше много. Ееех, баща ми за 5-6 лв. пълнеше резервоара на Фиат-а 125р и газ...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Да но сега отговарят на Евро-5 и почти нямат сяра, да не говорим, че от доста години всичките са безоловни. Все пак живея в град и усещам разлика между въздуха рано сутрин и въздуха вечер след пиковите часове.Скоро някъде гледах алтернативи на биодизела за бензиновите мотори ... това B10 което значи 10% биодизел в горивото ... видях маркирано Е10 с 10% етанол вътре ... Един пич от Нинтендо изобретил машина за 10000 долара, в която сипваш сякакви органични отпадъци и тя за около седмица ти ги ферментира и точиш направо метанол - прилича малко на машина за сладолед но не съвсем. http://www.microfueler.com/
Коментар
-
Да, грешката е моя - все пак започнах поста си с "Мисля, че..." ! Вярно, единият от безините беше А-93 /не А-92/ и той беше най-масовия. По-важното в случая е, че с 5-6 лв се пълнеше резервоара и Ако и заплатата на начинаещ инженер да беше 155 лв., пак не е като да напълниш резервоар за 80-100 лв при заплата 500 лв.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Поредното увеличение на газта Бензина го смъкнаха няколко пъти а газта беше без промяна.Сега бензина не поскъпва,а газта пак нагоре http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/07...s_356/?ref=rss
Коментар
-
krasio_79bs написа:Поредното увеличение на газта Бензина го смъкнаха няколко пъти а газта беше без промяна.Сега бензина не поскъпва,а газта пак нагоре http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/07...s_356/?ref=rssThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:krasio_79bs написа:Поредното увеличение на газта Бензина го смъкнаха няколко пъти а газта беше без промяна.Сега бензина не поскъпва,а газта пак нагоре http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/07...s_356/?ref=rss
Коментар
-
И все пак колегите с газовите камери да не забравят - пропан-бутана (LPG) е дериватен газ от производството (рафинирането) на бензини. Има и малко пазарна иконимика. Според мен обаче, всеки, който мрънка срещу цената на LPG си е лицемер.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:И все пак колегите с газовите камери да не забравят - пропан-бутана (LPG) е дериватен газ от производството (рафинирането) на бензини. Има и малко пазарна иконимика. Според мен обаче, всеки, който мрънка срещу цената на LPG си е лицемер.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар