Лоши новини за хората с LPG АГУ:Промените в цените:-26,4 = 1866 [A95H]-26,4 = 1962 [A98H]-25,2 = 1692 [Diesel]+36 = 1482 ; 1500 ; 1518 ; [LPG]Прави ми впечатление, че има бензиностанции, където нямат А98Н сред асортимента си - например някои на Петрол. Познайте дали се е харчел много щом са спряли да го поддържат в наличност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нещо е станало след триенето и на майла линка ме води до страница с текст "Темата или мнението, което търсите, не съществува"http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=474579#474579а това пък работи: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...474641Моля, ако може модераторите да проверят по някое време! Благодаря.
Коментар
-
!!!
Колеги , потребители на петролни продукти ,даржа да споделя с вас едно мое наблюдение.Ползвам услугите на верига бензиностанции "Лукойл" , чистият "Лукойл" а не "Лукойл-Петрол".Всеки ден като отивам на работа пътя ми минава покрай една от четирите такива във Варна.Случвало ми се е в един и същи ден да мина покрай поне две бензиностанции от посочената верига в града.Какво ми прави впечатление. Независимо , че различните бензиностанции са от една и съща верига , цената на един и същ петролен продукт е различна. Не ви ли е правило впечатление ?ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
На мен ми прави впечатление, че на сайта им цената е 2 лв, а на едната покрай която минавам цената е 1,99 в момента. Забелязал съм на една друга частна фирмичка, че колкото по-отдалечено от потока хора е мястото на обекта, толкова по-ниски цени имат в един и същ ден на забутаните обекти. (Което само потвърждава твърдението, че навсякъде са им достатъчно високи надценките за да могат да си правят каквото си искат и с отстъпките и с моментите за промени на цените.)(имейл уведомяванията май са оправени, за което благодаря)На 07.07.2009 борсите отвориха при цени около 64,15 $/барел ... и казаха, че това било заради някаква информация, че икономиката още не била тръгнала да излиза от рецесия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар