ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Сега за правопис ли ще си говорим, ако не Ти пука за цената на горивата твоя си работа, можеш спокойно и да не вземаш отношение по въпроса.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:batproho написа:Сега за правопис ли ще си говорим, ако не Ти пука за цената на горивата твоя си работа, можеш спокойно и да не вземаш отношение по въпроса.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Вие майтап си мислите. Оказа се, че не бях зареждал от 47 дена насам. И аз съм извадил колелото. Следващо зареждане - къде на есен май се пада да ми е необходимо. (между другото с А98Н от Ромпетрол ми даде разход от 9,748 л/100 ... с ~53 литра ~545 км - от тях едно ходене Русе-Търново-Русе ~222км извънградски)"А някой кара кооолеело!"
Коментар
-
Колега въобще не Ми е до майтап, предполагам се разбра и по тона Ми, все пак изкарвам всяка стотинка с пот на челото, но все пак това не се отнася за всички.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Еle. Ние имаме право поне да недоволстваме ако не друго ( вече се радвам и на това, защото от безразличието на хората ме е страх повече )На никой парите не му падат от небето, че да сме безразлични към повишаващите се цени на горивото. Това рефлектира не само върхуудобството да си ползваме кончетата под капака... И да се кача на колело - като отида на магазина няма да ми е евтино.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Еle. Ние имаме право поне да недоволстваме ако не друго ( вече се радвам и на това, защото от безразличието на хората ме е страх повече )На никой парите не му падат от небето, че да сме безразлични към повишаващите се цени на горивото. Това рефлектира не само върхуудобството да си ползваме кончетата под капака... И да се кача на колело - като отида на магазина няма да ми е евтино.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
style34 написа:15 км на ден с колелото доста ще ме озорят.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:style34 написа:15 км на ден с колелото доста ще ме озорят.
Коментар
-
Тук не седи само въпросът с велосипед ли да тръгна или не, защото трябва да си общ работник, за да се замислиш да го направиш. Не искам да засегна хората от този сектор. Но представете си отивате на работа потни и миришете. Навън е яко жега, а мексиканският климатик не си върши работата. Е, аз имам колега, който с кола и без кола, от време на време си понамирисва. Не го разбирам, ама...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
niko_ymn написа:niko_ymn написа:От 7 часа на 2-ри Юни:95 - 1,784498 - 1,8804ДГ - 1,5948ПБ - 1170Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
от 5-ти Юни съответно след 9-ти Юни:А95Н - 1,8072 - 1,8252А98Н - 1,9032 - 1,9212ДГ Е5 - 1,6404 - 1,6716ПБ - 1224 - 1254Новия сайт на Лукойл, вече показва и цените на дребно (но тъй като те ще се сменят чак в нула часа ето едно предположение основано на по-горе описаните цени за доставки на едро относно какви ще станат на дребно):А95Н ~ 1,97лв; А98Н ~ 2,15лв; ДизелЕвро5 ~ 1,82 лв; ПропанБутан ~ 0,79;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар