Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    batproho написа:
    ele написа:
    batproho написа:
    На тези от Лукоил и електрически стол има е малко, както и на техните семейства понеже тънат в охолство на наш гръб
    Купи си велосипед.
    Представи си, имам си и какво от това да спра да шофирам заради издевателствата на Лукоил ли?Теб ако не Те бърка си е твой проблем явно Си голяма работа
    ако сложиш и запетаите, мога и да схвана намека. Иначе - нямам и най-малка представа какво искаш да кажеш
    Сега за правопис ли ще си говорим, ако не Ти пука за цената на горивата твоя си работа, можеш спокойно и да не вземаш отношение по въпроса.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      Сега за правопис ли ще си говорим, ако не Ти пука за цената на горивата твоя си работа, можеш спокойно и да не вземаш отношение по въпроса.
      Не говорим за правопис, говорим за елементарен правопис. Нищо не се разбира от това, което си написал. Пък за цената на горивата - който не му харесва, да кара велосипед.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        batproho написа:
        Не говорим за правопис, говорим за елементарен правопис. Нищо не се разбира от това, което си написал. Пък за цената на горивата - който не му харесва, да кара велосипед.
        Е съжалявам, явно не можем всички да сме на Твоето "ниво".Колкото до велосипеда ползвам го но по друго предназначение .
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Вие майтап си мислите. Оказа се, че не бях зареждал от 47 дена насам. И аз съм извадил колелото. Следващо зареждане - къде на есен май се пада да ми е необходимо. (между другото с А98Н от Ромпетрол ми даде разход от 9,748 л/100 ... с ~53 литра ~545 км - от тях едно ходене Русе-Търново-Русе ~222км извънградски)"А някой кара кооолеело!"
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Колега въобще не Ми е до майтап, предполагам се разбра и по тона Ми, все пак изкарвам всяка стотинка с пот на челото, но все пак това не се отнася за всички.

Коментар

15 км на ден с колелото доста ще ме озорят.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Еle. Ние имаме право поне да недоволстваме ако не друго ( вече се радвам и на това, защото от безразличието на хората ме е страх повече )На никой парите не му падат от небето, че да сме безразлични към повишаващите се цени на горивото. Това рефлектира не само върхуудобството да си ползваме кончетата под капака... И да се кача на колело - като отида на магазина няма да ми е евтино.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                  Еle. Ние имаме право поне да недоволстваме ако не друго ( вече се радвам и на това, защото от безразличието на хората ме е страх повече )На никой парите не му падат от небето, че да сме безразлични към повишаващите се цени на горивото. Това рефлектира не само върхуудобството да си ползваме кончетата под капака... И да се кача на колело - като отида на магазина няма да ми е евтино.
                  Toва не е безразличие! Данъците при 0 лева на петрола са около 1.35, слагаш цена на петрола, печалба на Лукойл, печалбата на бензиностанциите... Що си тровите нервите да недоволствате за неща, които не можете да промените???
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

style34 написа:
                    Опитай все пак.15 км. за велосипед не са нищо в зависимост все пак в кой град ги въртиш и какъв е терена.За Велико Търново са малко множко например.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                      style34 написа:
                      Опитай все пак.15 км. за велосипед не са нищо в зависимост все пак в кой град ги въртиш и какъв е терена.За Велико Търново са малко множко например.
                      Преди 5 години живеех в Банишора,а работех на Гара Искър - 12 км. в едната посока=35-40 мин. с колелото =24-25 км. на ден.Трябва да вземем в предвид факта че и колите бяха много по-малко от сега ...
                      Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                      ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                      ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                      ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

Тук не седи само въпросът с велосипед ли да тръгна или не, защото трябва да си общ работник, за да се замислиш да го направиш. Не искам да засегна хората от този сектор. Но представете си отивате на работа потни и миришете. Навън е яко жега, а мексиканският климатик не си върши работата. Е, аз имам колега, който с кола и без кола, от време на време си понамирисва. Не го разбирам, ама...
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

niko_ymn написа:
                          От 7 часа на 2-ри Юни:95 - 1,784498 - 1,8804ДГ - 1,5948ПБ - 1170
                          А честито, от 5-ти Юни скачат до ето толкова:А95Н - 1,8072А98Н - 1,9032ДГ Е5 - 1,6404ПБ - 1224

Коментар

niko_ymn написа:
                            niko_ymn написа:
                            От 7 часа на 2-ри Юни:95 - 1,784498 - 1,8804ДГ - 1,5948ПБ - 1170
                            А честито, от 5-ти Юни скачат до ето толкова:А95Н - 1,8072А98Н - 1,9032ДГ Е5 - 1,6404ПБ - 1224
                            Ами да са Ни честити .Това си е направо издевателство вече.

Коментар

от 5-ти Юни съответно след 9-ти Юни:А95Н - 1,8072 - 1,8252А98Н - 1,9032 - 1,9212ДГ Е5 - 1,6404 - 1,6716ПБ - 1224 - 1254Новия сайт на Лукойл, вече показва и цените на дребно (но тъй като те ще се сменят чак в нула часа ето едно предположение основано на по-горе описаните цени за доставки на едро относно какви ще станат на дребно):А95Н ~ 1,97лв; А98Н ~ 2,15лв; ДизелЕвро5 ~ 1,82 лв; ПропанБутан ~ 0,79;

Коментар

Абе тия мамицата им. Лека полека бензинчето пак си го направиха 2 лв. Де*а скапаняците.

Коментар

Working...
                                X