Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интересно ми е на "братята" руснаци колко има излиза барел-а, и каква е цената на литър гориво ...

Коментар

Петролът поскъпва http://money.ibox.bg/news/id_496946721 ..... а скоро може и на бензиностанциите да се усети
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Колега, не плаши така хората. Датата на публикацията за повишението в ловешкия електронен вестник е преди 10 дена
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Колеги .. имам въпрос .. Както винаги днес решавам да заредя догоре газ.. и за мое учудване бутилката побра цели 24 литра .. а уж е 20л... .. Преди няколко дни сипвах пак от 0-лата догоре и заредих 17 литра... втф Как се получава тоя номер.. питах служителите в ЛукоЙл-а и ми разправят.. ама то е лято .. газта се разширявала ала бала.. и ги гледам и им показвам миналата касова бележки.. отпреди 2 дни , когато пак същия човек ми сипа ... и им казвам , че не е възможно да е такава разликата... това са 7л... Досега бях редовен и искам да попитам дали има обяснение освен , че са ме резнали с няколко литра... и да не я ползвам тази бензиностанция.... просто е твърде голяма разликата.. не може цял месец все по 16-17л да побира бутилката , сега изведнъж 24...

Коментар

Колега а моята 25 литрова бутилка побра цели 24,3 литра Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 и го питам ей кво става ??? А той ми отвръща няма страшно то си изключва автоматично и неможе да се препълни .
            FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

silversony написа:
              Колеги .. имам въпрос .. Както винаги днес решавам да заредя догоре газ.. и за мое учудване бутилката побра цели 24 литра .. а уж е 20л... .. Преди няколко дни сипвах пак от 0-лата догоре и заредих 17 литра... втф Как се получава тоя номер.. питах служителите в ЛукоЙл-а и ми разправят.. ама то е лято .. газта се разширявала ала бала.. и ги гледам и им показвам миналата касова бележки.. отпреди 2 дни , когато пак същия човек ми сипа ... и им казвам , че не е възможно да е такава разликата... това са 7л... Досега бях редовен и искам да попитам дали има обяснение освен , че са ме резнали с няколко литра... и да не я ползвам тази бензиностанция.... просто е твърде голяма разликата.. не може цял месец все по 16-17л да побира бутилката , сега изведнъж 24...
              Бутилката е 25 литра а не 20 и има работеща Евро сонда и отсекатела спира на максимум 80% от обема.Винаги ми е спирала между 17 и 19 литра затова всяка драстична разлика над 20 литра зареждане си е повод за разправия.Преди време бях доволен от ШЕЛ но един път вмъкнаха цели 27 литра в тази бутилка и тях минах цели 80 километра при което това беше краят на отношенията ми с ШЕЛ.Сега на ШЕЛ само пикая ама и кенефите не си мият и смятам и тва да не правя там! С тея 24 литра ако минеш 100 км градско вдигай банкет!Бих казал че са те прецакали и затова тая бензиностанция може да я зачертаеш от списъка!

Коментар

Цената на газта остава без промяна, както и на дизела (и този път!) ... но Stefanaki правилно е пуснал линк, че барела доста дръпна и от 8-ми срещу 9-ти Лукол вдигат бензините 95 и 98 с по 2 ст.
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

npace написа:
                  silversony написа:
                  Бутилката е 25 литра а не 20 и има работеща Евро сонда и отсекатела спира на максимум 80% от обема.Винаги ми е спирала между 17 и 19 литра затова всяка драстична разлика над 20 литра зареждане си е повод за разправия.Преди време бях доволен от ШЕЛ но един път вмъкнаха цели 27 литра в тази бутилка и тях минах цели 80 километра при което това беше краят на отношенията ми с ШЕЛ.Сега на ШЕЛ само пикая ама и кенефите не си мият и смятам и тва да не правя там! С тея 24 литра ако минеш 100 км градско вдигай банкет!Бих казал че са те прецакали и затова тая бензиностанция може да я зачертаеш от списъка!
                  Ако щеш вярвай.. 150км.. което дава около 15/100 .. по принцип минах към 170км , но минах около 10-15км на бензин .. тестинг .. та ги приспадам и г/д 150км утре сутрин пак ще заредя на същата колонка да видим този път какво ще стане

Коментар

15/100 при положение че най вероятно я караш в София и надали я жалиш е перфектно.

Коментар

вчера се връщах от Гърция. Спряхме на неква бензиджийница в Любимец да зареди автобуса... дизела беше 1.60 лева и 0.76 евро....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                        вчера се връщах от Гърция. Спряхме на неква бензиджийница в Любимец да зареди автобуса... дизела беше 1.60 лева и 0.76 евро....
                        То тоя дизел ще е бил сигурно от оня-"качествения"
                        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

разликата може да дойде от различното налягане на различните бензиностанции, ако преодолее налягането продалжава да пълни, не минеш ли повече километри обаче естествено че ментят
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Нови цени от 07:00ч на 15 Май 2009г - за клиентите на едро, и от 0:00 часа на 16-ти - на дребно.Бензин А95Н - от 1,6932 на 1,7472 ( или ~ +6 стотинки )Бензин А98Н - от 1,7892 на 1,8444 (+ 5-6 ст.)Дизел Евро 5 - от 1,5900 на 1,6260 (няма и +4 ст)Пропан-бутан - от 1212 на 1176 лв/тон (понижаване на цената)
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

npace написа:
                              Бутилката е 25 литра а не 20 и има работеща Евро сонда и отсекатела спира на максимум 80% от обема.Винаги ми е спирала между 17 и 19 литра затова всяка драстична разлика над 20 литра зареждане си е повод за разправия.
                              Колега, и моята бутлка е 25лтр и винаги като кажа ’’до горе’’ събира около 24,5лтр +/- 0,1лтр ??? Четох че събира 80% от капацитета... Да не би да няма ограничител, нещо, или?
                              Brava 103HP
                              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Абе да не дърпам дявола за опашката, ама все казват последните дни че скачала газта с някакви проценти, па цената не е мръднала на еко-то до нас последната седмица, че и повече... коет смятам знаете как си го тълкувам. А имаше и случаи, дигат процент и след часове - +1 стотинка към цената...

Коментар

Working...
                                X