Интересно ми е на "братята" руснаци колко има излиза барел-а, и каква е цената на литър гориво ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Петролът поскъпва http://money.ibox.bg/news/id_496946721 ..... а скоро може и на бензиностанциите да се усетиAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Колеги .. имам въпрос .. Както винаги днес решавам да заредя догоре газ.. и за мое учудване бутилката побра цели 24 литра .. а уж е 20л... .. Преди няколко дни сипвах пак от 0-лата догоре и заредих 17 литра... втф Как се получава тоя номер.. питах служителите в ЛукоЙл-а и ми разправят.. ама то е лято .. газта се разширявала ала бала.. и ги гледам и им показвам миналата касова бележки.. отпреди 2 дни , когато пак същия човек ми сипа ... и им казвам , че не е възможно да е такава разликата... това са 7л... Досега бях редовен и искам да попитам дали има обяснение освен , че са ме резнали с няколко литра... и да не я ползвам тази бензиностанция.... просто е твърде голяма разликата.. не може цял месец все по 16-17л да побира бутилката , сега изведнъж 24...
Коментар
-
silversony написа:Колеги .. имам въпрос .. Както винаги днес решавам да заредя догоре газ.. и за мое учудване бутилката побра цели 24 литра .. а уж е 20л... .. Преди няколко дни сипвах пак от 0-лата догоре и заредих 17 литра... втф Как се получава тоя номер.. питах служителите в ЛукоЙл-а и ми разправят.. ама то е лято .. газта се разширявала ала бала.. и ги гледам и им показвам миналата касова бележки.. отпреди 2 дни , когато пак същия човек ми сипа ... и им казвам , че не е възможно да е такава разликата... това са 7л... Досега бях редовен и искам да попитам дали има обяснение освен , че са ме резнали с няколко литра... и да не я ползвам тази бензиностанция.... просто е твърде голяма разликата.. не може цял месец все по 16-17л да побира бутилката , сега изведнъж 24...
Коментар
-
npace написа:silversony написа:Колеги .. имам въпрос .. Както винаги днес решавам да заредя догоре газ.. и за мое учудване бутилката побра цели 24 литра .. а уж е 20л... .. Преди няколко дни сипвах пак от 0-лата догоре и заредих 17 литра... втф Как се получава тоя номер.. питах служителите в ЛукоЙл-а и ми разправят.. ама то е лято .. газта се разширявала ала бала.. и ги гледам и им показвам миналата касова бележки.. отпреди 2 дни , когато пак същия човек ми сипа ... и им казвам , че не е възможно да е такава разликата... това са 7л... Досега бях редовен и искам да попитам дали има обяснение освен , че са ме резнали с няколко литра... и да не я ползвам тази бензиностанция.... просто е твърде голяма разликата.. не може цял месец все по 16-17л да побира бутилката , сега изведнъж 24...
Коментар
-
Нови цени от 07:00ч на 15 Май 2009г - за клиентите на едро, и от 0:00 часа на 16-ти - на дребно.Бензин А95Н - от 1,6932 на 1,7472 ( или ~ +6 стотинки )Бензин А98Н - от 1,7892 на 1,8444 (+ 5-6 ст.)Дизел Евро 5 - от 1,5900 на 1,6260 (няма и +4 ст)Пропан-бутан - от 1212 на 1176 лв/тон (понижаване на цената)
Коментар
-
npace написа:Бутилката е 25 литра а не 20 и има работеща Евро сонда и отсекатела спира на максимум 80% от обема.Винаги ми е спирала между 17 и 19 литра затова всяка драстична разлика над 20 литра зареждане си е повод за разправия.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
bubachko
Абе да не дърпам дявола за опашката, ама все казват последните дни че скачала газта с някакви проценти, па цената не е мръднала на еко-то до нас последната седмица, че и повече... коет смятам знаете как си го тълкувам. А имаше и случаи, дигат процент и след часове - +1 стотинка към цената...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар