Без коментар: http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/04...редното безмислено решение на организацията упражняваща монопол в нашата татковина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да, само дизела остава без промяна на 1,59 на едро.При А95Н от 1,6428 до 1,6704 - повишението е от около 3 ст.За А98Н от 1,74 на 1,7664 - пак близо 3 стотинки;При LPG от 1,146 на 1,212 в кг. - или грубо от около 64 ст/л на около 67 ст/л (на едро) - т.е. ~ 3 ст.Хубавото, е че влизат в сила промените, чак от утрешна дата за клиентите на дребно ... лошото е, че посоката на промяната е нагоре, както винаги преди разгара на туристическия сезон. Никък не е безсмислено решението за тях - защото ще си направят пак едни хубави печалби за края на месеца.
Коментар
-
Лошото е,че другите свирят по гайдата им.Нали внасят газ от Румъния,Гърция,Турция?Защо цената е еднаква почти навсякъде и когато Лукойл вдигне горивата,всички автоматично запяват в един глас и веднага коригират цената?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
stivst написа:Това с еднаквите цени по всички вериги си е чисто картелно споразумение. Далеч не е само с горивата. Въпросът е защо някои институции бездействат?преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
ls1 написа:Хм, че те отде да знаят че са високи цените? Някой да им е казал? Ти? Ти? Или ти?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:ls1 написа:Хм, че те отде да знаят че са високи цените? Някой да им е казал? Ти? Ти? Или ти?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:batproho написа:ls1 написа:Хм, че те отде да знаят че са високи цените? Някой да им е казал? Ти? Ти? Или ти?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:paralesa написа:batproho написа:ls1 написа:Хм, че те отде да знаят че са високи цените? Някой да им е казал? Ти? Ти? Или ти?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Мисля че изрично упоменах за цената на автобуса в градски условия и съответно с автомобил, все пак не си караме колите само извънградско нали?Дори от единия край на Бургас до другия и обратно с автобус Ти е 1.80лв в двете посоки с автомобил определено няма да е толкова евтино както и да Го смяташ.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар