Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

masterkar написа:
    Откакто имам колата от 2,5 години това засега е най-ниската цена на газта! :D Ма да зема утре да мина и резервоара на бензина да го напълня до капачката ...
    Е явно не си дорасал за по ниска цена. Аз карам на газ от както с 9лв. слагах 54л. и минавах по 640км. с тях.

Коментар

Е и аз сега минавам с 9 лева 640 км, ама без нулата отзад. Къде са 640, там са 64

Коментар

На ОМВ някой зареждал ли е скоро ? Колко е спринт дизела ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Моята кола 2 ра седмица не съм я гасил...Само съм я заключил и оставил да работи на място, че да е топла постоянно както в Сибир правят То при 86стк. оставя да се занимавам и да я гася ...няам време все да я паля и чакам

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
          Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
          Добло 02' 1.9 D- ех
          Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

sugarboy написа:
            donnna написа:
            sugarboy написа:
            Днес гледам по всички вериги А-95 е 1,67 - сигурно това ще е най-ниското равнище. Добре е да зареждаме догоре май.
            нидей!!! сега го гледам питролицъ - съвсем се сбутурясал - 36.49 доларя зя барел
            Да, вярно, а и за една седмица доларът се е сгромолясал с 16 стотинки. Какво чакат по бензиностанциите, трябва още поне с десетина стотинки да поевтинеят горивата.
            Точно обратното е. Когато долара пада- горивата поскъпват. Спомни си , че когато бензина беше 2.50лв , долара беше 1.30лв. След това започна плавното намаляване на горивата и качване на долара до 1.50лв.
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

qnisZ написа:
              Е явно не си дорасал за по ниска цена. Аз карам на газ от както с 9лв. слагах 54л. и минавах по 640км. с тях.
              На газ карам от 12 години, преди с Ладичката 1500S с обикновена руска АГУ, сам си я монтирах и настройвах , и си спомням много добре онези времена когато газта беше ... и се чакаше по 10-12 часа за да заредиш и т. н.
              masterkar написа:
              Откакто имам колата от 2,5 години това засега е най-ниската цена на газта! :D
              За да пиша горното, съм определил точно дадения период от време и придобиването на настоящето МПС!П.С. На Коледа стават чудеса! Весели празници на всички колеги от форума!!!
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

westdogg написа:
                sugarboy написа:
                donnna написа:
                sugarboy написа:
                Днес гледам по всички вериги А-95 е 1,67 - сигурно това ще е най-ниското равнище. Добре е да зареждаме догоре май.
                нидей!!! сега го гледам питролицъ - съвсем се сбутурясал - 36.49 доларя зя барел
                Да, вярно, а и за една седмица доларът се е сгромолясал с 16 стотинки. Какво чакат по бензиностанциите, трябва още поне с десетина стотинки да поевтинеят горивата.
                Точно обратното е. Когато долара пада- горивата поскъпват. Спомни си , че когато бензина беше 2.50лв , долара беше 1.30лв. След това започна плавното намаляване на горивата и качване на долара до 1.50лв.
                Колега, не си взел предвид че тогава цената на петрола беше висока, а доларът - евтин. После цената на петрола намяля, но се увеличи цената на долара. Сега обаче цената на петрола отново е ниска, но и доларът пада. Какво чакат... Преврат?

Коментар

Ако ще говорим за спомени имаше един момент 3.50лв. за 50 литра газ за тази цена имате ли коментар. Така беше до края на 89 година и после.......стана една
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

emzo написа:
                    На ОМВ някой зареждал ли е скоро ? Колко е спринт дизела ?
                    Днес ОМВ В.Търново Спринт Дизел 1,78 лв. ама вече е време за Алпин Дизел.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Sprint, Alpin- тия са луди- някога и казваха ХАФТА и не замръзваше никога- сега алпин, палпин- до минус 10 и си капут- това е... :D
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Atanas71 написа:
                        Ако ще говорим за спомени имаше един момент 3.50лв. за 50 литра газ за тази цена имате ли коментар. Така беше до края на 89 година и после.......стана една
                        През тази далечна година ти си можел да се сдобиеш най рано с книшка *като съдя по профила*. А някой хора вече сме имали. :D

Коментар

qnisZ написа:
                          Atanas71 написа:
                          През тази далечна година ти си можел да се сдобиеш най рано с книшка *като съдя по профила*. А някой хора вече сме имали. :D
                          Да така е , няма да забравя заветната дата 03.08.89г. тогава ми е издадена първата книжка но не можеш да отречеш за цената 3.50лв. за 50л. газ или при вас късно направиха газстанции
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Тогава имах бол пари и изобщо не съм се замислял че има и газ. :D По онова смътно време когато се редяхме за да сложим по 20л. бензин аз си карах един резервоар който сабираше 3780л. бензин. С една дума карах бензиновоз. :D

Коментар

qnisZ написа:
                              Тогава имах бол пари и изобщо не съм се замислял че има и газ. :D По онова смътно време когато се редяхме за да сложим по 20л. бензин аз си карах един резервоар който сабираше 3780л. бензин. С една дума карах бензиновоз. :D
                              Като гледам обема на бензиновоза това май е от онези ГАЗ 53 Д дизеловите Газки на които ауспухът им беше отпред под бронята. Казвай каде е да напълним тубите

Коментар

Прочетете внимателно това и ще ви стане ясно защо плащаме по-скъп бензин от гърците дори: http://www.investor.bg/?cat=5&id=73403
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X