Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

niko_ymn написа:
    niko_ymn написа:
    Следващата им среща е на 17.12.2008 в Оран (Алжир)
    Най-вероятното намаление от 2 млн. барела на ден, което ще бъде договорено по-късно днес според Иранския министър на суровия петрол Gholamhossein Nozari ще се усети през Януари и Февруари.Русия и Азербайджан поддържат възможноста за бъдещи намаления на добива но никоя от двете не е посочила конкретни цифри.
    Това намаление на барелите на ден няма да свърши работа за повишаване на цените.Тенденцията е за още намаляване.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Е как да не повлияе бе човек!? Намалява предлагането. Някой се беше изкашлял, че реално цената на петрола трябва да е 90-100 долара за барел.

Коментар

sugarboy написа:
        Днес гледам по всички вериги А-95 е 1,67 - сигурно това ще е най-ниското равнище. Добре е да зареждаме догоре май.
        нидей!!! сега го гледам питролицъ - съвсем се сбутурясал - 36.49 доларя зя барел
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Все още не е дошъл момента за зареждане до горе. Долара днес паднал до 1,338 лева/$, барела е стигнал до 36$ ... момента за зареждане до горе ще го разпознаем ако вдигнат с 1 или 2 ст. на някоя бензиностанция цената за крайния потребител. Опек даже май в крайна сметка за 4 млн барела са се договорили, а Русия оточнила - 300 млн.б. но за сега ще си произвеждат на ден колкото и в момента, чак от 1-ви Януари щели да намаляват добива.
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

donnna написа:
            sugarboy написа:
            Днес гледам по всички вериги А-95 е 1,67 - сигурно това ще е най-ниското равнище. Добре е да зареждаме догоре май.
            нидей!!! сега го гледам питролицъ - съвсем се сбутурясал - 36.49 доларя зя барел
            Да, вярно, а и за една седмица доларът се е сгромолясал с 16 стотинки. Какво чакат по бензиностанциите, трябва още поне с десетина стотинки да поевтинеят горивата.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

питроля - 33.17 долара за барел
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

="donnna"] питроля - 33.17 долара за барелwow Where U Going? Sheep Banana Piano
                Е супер супер...значи да не се притеснявам..Днеска навъртях 30 км и си викам край,утре няма да я паля...
                Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Точно когато бензина падна много и дойде зимата аз имам пълен резервоар ама не пали на бензин
                  Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

niko_ymn написа:
                    Все още не е дошъл ... момента за зареждане до горе ще го разпознаем ако вдигнат с 1 или 2 ст. на някоя бензиностанция цената за крайния потребител... Опек ... чак от 1-ви Януари щели да намаляват добива.
                    Искам да направя едно уточнение, че на Дизела и Бензина от 01-ви Януари 2009 г. цената ще скочи с по около 10 стотинки изведнъж, защото България е длъжна от 2009-та да влезе в нормата на ЕС - Евро 5 ... , според която Дизел Евро4 (с 50 промила Сяра) трябва да бъде заменен с Дизел Евро 5 (Sulphur = 10 ppm) и понеже същото важи и за бендзина - влизат новите цени, а по-чистите горива са по-скъпи. (Това със сярата май не се отнася само за Пропан-Бутан и Метана)
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                      (Това със сярата май не се отнася само за Пропан-Бутан и Метана)
                      Искам само да видя как като не се отнася ще ми оставят ценичката 92 стишки за газчицата... Или тогава ше се подведем по цената на занзибарския или шумерския пазар...

Коментар

sugarboy написа:
                        donnna написа:
                        sugarboy написа:
                        Да, вярно, а и за една седмица доларът се е сгромолясал с 16 стотинки. Какво чакат по бензиностанциите, трябва още поне с десетина стотинки да поевтинеят горивата.
                        Чакай ти от мъртвеца писмо...
                        www.CarProfi-BG.com
                        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

sugarboy написа:
                          donnna написа:
                          sugarboy написа:
                          Поевтиня за тях :> така ще трупат повече пари,с които ще могат да подкупват ревизиьорите
                          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

bubachko написа:
                            niko_ymn написа:
                            (Това със сярата май не се отнася само за Пропан-Бутан и Метана)
                            Искам само да видя как като не се отнася ще ми оставят ценичката 92 стишки за газчицата... Или тогава ше се подведем по цената на занзибарския или шумерския пазар...
                            Какви 92 стотинки бе пич....Преди малко минах покрай Лукойл - 86 стотинки е газта!!! Обърнах се чак да видя отново да не съм сбъркал... И с тая карат за отстъпка 2 ст. за газ та 84!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хайде вярно е пропан бутан на 0,86 лв. радвайте се такава цена не е имало не знам от коя година.Тогава мисля и аз бях на пропан бутан.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Преди малко минах покрай Лукойл - 86 стотинки е газта!!! Обърнах се чак да видя отново да не съм сбъркал... И с тая карат за отстъпка 2 ст. за газ та 84!
                                И аз като видях днес 86 ст. газта и с отстъпката на 84 ст. и направо викам давай, зареждай до горе! Откакто имам колата от 2,5 години това засега е най-ниската цена на газта! :D Ма да зема утре да мина и резервоара на бензина да го напълня до капачката ...
                                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                                Среден разход на газ

Коментар

Working...
                                X