niko_ymn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Днес гледам по всички вериги А-95 е 1,67 - сигурно това ще е най-ниското равнище. Добре е да зареждаме догоре май.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Все още не е дошъл момента за зареждане до горе. Долара днес паднал до 1,338 лева/$, барела е стигнал до 36$ ... момента за зареждане до горе ще го разпознаем ако вдигнат с 1 или 2 ст. на някоя бензиностанция цената за крайния потребител. Опек даже май в крайна сметка за 4 млн барела са се договорили, а Русия оточнила - 300 млн.б. но за сега ще си произвеждат на ден колкото и в момента, чак от 1-ви Януари щели да намаляват добива.
Коментар
-
donnna написа:sugarboy написа:Днес гледам по всички вериги А-95 е 1,67 - сигурно това ще е най-ниското равнище. Добре е да зареждаме догоре май.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
niko_ymn написа:Все още не е дошъл ... момента за зареждане до горе ще го разпознаем ако вдигнат с 1 или 2 ст. на някоя бензиностанция цената за крайния потребител... Опек ... чак от 1-ви Януари щели да намаляват добива.
Коментар
-
bubachko
niko_ymn написа:(Това със сярата май не се отнася само за Пропан-Бутан и Метана)Искам само да видя как като не се отнася ще ми оставят ценичката 92 стишки за газчицата... Или тогава ше се подведем по цената на занзибарския или шумерския пазар...
Коментар
-
sugarboy написа:donnna написа:sugarboy написа:Днес гледам по всички вериги А-95 е 1,67 - сигурно това ще е най-ниското равнище. Добре е да зареждаме догоре май.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
sugarboy написа:donnna написа:sugarboy написа:Днес гледам по всички вериги А-95 е 1,67 - сигурно това ще е най-ниското равнище. Добре е да зареждаме догоре май.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
bubachko написа:niko_ymn написа:(Това със сярата май не се отнася само за Пропан-Бутан и Метана)Искам само да видя как като не се отнася ще ми оставят ценичката 92 стишки за газчицата... Или тогава ше се подведем по цената на занзибарския или шумерския пазар...
86
стотинки е газта!!! Обърнах се чак да видя отново да не съм сбъркал... И с тая карат за отстъпка 2 ст. за газ та 84!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Преди малко минах покрай Лукойл -86
стотинки е газта!!! Обърнах се чак да видя отново да не съм сбъркал... И с тая карат за отстъпка 2 ст. за газ та 84!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар