Днес отивам към 12 ч. да зареждам на ЕКО-то към изхода за магистралата и....,,,няма гориво.Момчето вика днес се изсипаха много коли и камиони и свършило горивото.Такова чудо не ми се беше случвало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ми на тия цени в тоя град вече като пътувам за Ямбол сипвам 20-30 лв до ст загора и там пълня ......И по темата днеска обиколих доста бензиностанции Петрол , ромпетрол и други . Но ми направи впечатление това че по изброените бензиностанции нафтата беше 2.55-2.56 . Аз заредих на Шел там беше 2.49 без отстъпки . Имам също едно наблюдение за горивата във ромпетрол колата ми гори по малко но пък по спъната , докато днеска сипах обикновена нафта от шел и ми се струват различни горивата може и просто втълпяване да е .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
И на мен ми направи нещо такова впечетление за цените в Стара Загора. 1.04 миналта седмица заредих газ на ОМВ, но като излязох на магистралата Ланчията се държеше като трицилиндрова корса с пуснат климатик. В София бях останал с 3-4 литра, напълних и почна да се държи като нормална кола. Не знам съвпадение ли е, що ли е.
Коментар
-
didich написа:Газ - 1,16 лв/лБензин 95 - 2,39 лв/лБензин 100 - 2,69 лв/лДизел - 2,45 лв/лpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар