В София преди 20 дни имаше метан и на 1.50 лв., сега ще видим като си пристигне колата колко е, но не мисля ,че има промяна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Винаги съм се чудил на така наречената "Българска пазарна икономика" , "Свободно ценообразуване" и прочие... От месеци цената на петрола пада ( за справка http://finance.dir.bg/oil/?id=2&time=1M ) и то значително , а на БГ бензиностанциите цените на горивата са почти фиксирани. И после нямало картел....Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
emzo написа:OMV нещо се изциганиха. 6ст остъпка, след няма и месец стана 2.Нафтата им е на 2.30 в момента, а беше 2,26.Газпром пък пуснали -10ст. остъпка и нафтата им излизала 2.22, но не съм проверявал.Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
emzo написа:OMV нещо се изциганиха. 6ст остъпка, след няма и месец стана 2.Нафтата им е на 2.30 в момента, а беше 2,26.Газпром пък пуснали -10ст. остъпка и нафтата им излизала 2.22, но не съм проверявал.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Крайно време е Емо да почне да приема поръчки за покупка на гориво и да започне да зарежда колегите извън Стара Загора, вие там може да се отцепите като самостоятелна държава, явно икономиката е в разцвет и цените са по ниски Скоро ако не се случи нищо с тия форумни карти ще си взема от някой друг форум, не че е голяма далавера -10ст/л, ама пак бива, че 100 октановия не е ефтинpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар