Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В София преди 20 дни имаше метан и на 1.50 лв., сега ще видим като си пристигне колата колко е, но не мисля ,че има промяна.

Коментар

emzo написа:
      Някой да се похвали с по-евтини горива От поне 2 месеца са такива цените.
      Ще има да зимаш. На Газпром във Видин 1.06 без 5-те ст отстъпка на газта

Коментар

Колега, Емо сигурно визира бензина и дизела. В Зарата са с по 20ст. поне по-малко от всякъде другаде. И това не е само на тези малки бензиностанции като на снимката, а и на големите вериги познати на всички ни.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

M5kov написа:
          Да не забравяме и шокиращата разлика в цената на метана... 1.65 VS 1.90...
          Сабахлям метана на ОМВ на Цариградско беше 1,51
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Винаги съм се чудил на така наречената "Българска пазарна икономика" , "Свободно ценообразуване" и прочие... От месеци цената на петрола пада ( за справка http://finance.dir.bg/oil/?id=2&time=1M ) и то значително , а на БГ бензиностанциите цените на горивата са почти фиксирани. И после нямало картел....
            Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

В момента щом падат горивата в европа нашите ще са в застои но щом тръгнат нагоре нашите тръгват нагоре ^_^ . БЪЛГАРИЯ !
              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

OMV нещо се изциганиха. 6ст остъпка, след няма и месец стана 2.Нафтата им е на 2.30 в момента, а беше 2,26.Газпром пък пуснали -10ст. остъпка и нафтата им излизала 2.22, но не съм проверявал.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  OMV нещо се изциганиха. 6ст остъпка, след няма и месец стана 2.Нафтата им е на 2.30 в момента, а беше 2,26.Газпром пък пуснали -10ст. остъпка и нафтата им излизала 2.22, но не съм проверявал.
                  Колега това е в Стара Загора. Ела и виж в "Меката на горивата" Бургас- нафта 2.55 , А95-2.50, газ- 1.15-1.16лв. Без остъпките които са в рамките на 0.02-0.10 лв. Отново парадокс в "пазарна България"
                  Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

emzo написа:
                    Кво Какви са тия цени, три пъти гледах да не е пост от преди 5 години
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

В момента отстъпката на ОМВ в Стара Загора е 2 ст. заради ниските цени на горивата тук.В Еко Събота и Неделя отстъпката е 10 ст/л.

Коментар

Нещо се случва в тоя град Емо аз като идвах при теб бях толкова учуден като видях 2.28 ... Някои да не ги е заплашил хах как само там са такива цените ?? някои неща нямат обяснение в нашата държава.
                        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Крайно време е Емо да почне да приема поръчки за покупка на гориво и да започне да зарежда колегите извън Стара Загора, вие там може да се отцепите като самостоятелна държава, явно икономиката е в разцвет и цените са по ниски Скоро ако не се случи нищо с тия форумни карти ще си взема от някой друг форум, не че е голяма далавера -10ст/л, ама пак бива, че 100 октановия не е ефтин
                          punto HGT

Коментар

Ако на някои от вас им е по-близо района на Враца, по пътя за Козлодуй, там на Лукойл-а цените почти винаги са с 10-15ст. по-ниски от софийските.

Коментар

Абе 10ст. са си 10ст. на 40л. си е 4лв.Аз имам карта Економи на Еко . Цената на бензина в момента на Еко е 2,37лв,дизела 2,35 ,като сложиш и -10ст горе-долу бива!

Коментар

Неска ръснах газчица за леф и пет стинки за литър, че и отстъпка ми направиха...... Шелчето в СТЗГ...... Тука сме на голяма далавера ебаси...... Бенза се намира и на два и двайсе и шест литъра......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X