donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
van_dal написа:donnna написа:Пообиколих страната малко и стигнах до следния извод - Където има бензиджийница на Газпром - цените наоколо са надолу, щото те така ги слагат - пример В.Търново - Бензин 2.42, нафта 2.44, няма Лук, няма ОМВ, няма Петрол, няма квит се сетите - това са цените навсякъде! Обаче на околовръстното към Поликраище цените започват да се вдигат... и те така...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
emzo написа:Kris Oil Ст. Загора - 2.36 дизел без карти, цена на табло.п.с. не смея да зареждам от такива малки бензиностанции .FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
На Газпром нафтата не ми харесва нещо. С 8 литра от ОМВ изминавам около 110 км, от Еко и Лукойл около 90, от Газпром около 85. Маршрута по който се движа е еднакъв, и по едно и също време на денонощието, карам само в ниските обороти. Измерването съм го направил, по доста нетрадиционен начин - докъдето стигне горивото, и след това теглене до бензиностанцията Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Четох много отзиви, специално за нафтата, как двигателят работел по-безшумно, как по-добре вървял - два пъти зареждам от газпром и - таратанци - нито двигателят е по-безшумен, нито върви повече - прилича ми на самовнушение, затова питам....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Четох много отзиви, специално за нафтата, как двигателят работел по-безшумно, как по-добре вървял - два пъти зареждам от газпром и - таратанци - нито двигателят е по-безшумен, нито върви повече - прилича ми на самовнушение, затова питам....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ele написа:Четох много отзиви, специално за нафтата, как двигателят работел по-безшумно, как по-добре вървял - два пъти зареждам от газпром и - таратанци - нито двигателят е по-безшумен, нито върви повече - прилича ми на самовнушение, затова питам....A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз специално не съм доволен от Газпром в Бургас. Отсъпката е добра (най-вече за газта) , но разхода след зареждане с газ там ми се увеличава с 1-1.5 л. на 100 и това го наблюдавам при 4 зареждания по 20л.. Обслужването е добро но ме изгубиха като клиент. Аз също виждам всякакви цистерни на дадената бензиностанция.Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
vako74 написа:Аз специално не съм доволен от Газпром в Бургас. Отсъпката е добра (най-вече за газта) , но разхода след зареждане с газ там ми се увеличава с 1-1.5 л. на 100 и това го наблюдавам при 4 зареждания по 20л.. Обслужването е добро но ме изгубиха като клиент. Аз също виждам всякакви цистерни на дадената бензиностанция.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Kay_, тия неща не съм ги казала аз - някакви мъже, които претендират да са много технически грамотни, ги твърдят. Не очаквам да ми подмлади двигателя, но кофти нафтата определено може да го скапе, така че леко не ти е на място коментарът.Иначе питам, защото в наше село отвориха такава бензиностанция и ми беше интересно дали си заслужава.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар