Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    Пообиколих страната малко и стигнах до следния извод - Където има бензиджийница на Газпром - цените наоколо са надолу, щото те така ги слагат - пример В.Търново - Бензин 2.42, нафта 2.44, няма Лук, няма ОМВ, няма Петрол, няма квит се сетите - това са цените навсякъде! Обаче на околовръстното към Поликраище цените започват да се вдигат... и те така...
    Би ли ме просветлил каква е тази бензинджийница на Газпром? Цената от вторник миналата седмица навсякъде е 2,58 лв за литуър нафта във ВТ.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Kris Oil Ст. Загора - 2.36 дизел без карти, цена на табло.п.с. не смея да зареждам от такива малки бензиностанции .
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

van_dal написа:
        Цената от вторник миналата седмица навсякъде е 2,58 лв за литуър нафта във ВТ.
        Утре ще видя как е, но предния път заредих на Еко-то за 2.43 на табела, 2.38 с картата.

Коментар

Ibiza написа:
          А нафтата как е ? Като си ходя до Ямбол по икономично ще ми е да зареда Ст.Загора на отиване и на връщане пак..... :D
          В Ямбол на бившия Ромпетрол на Окоп цените са ниски. Нафтата с около 2.40.

Коментар

van_dal написа:
            donnna написа:
            Пообиколих страната малко и стигнах до следния извод - Където има бензиджийница на Газпром - цените наоколо са надолу, щото те така ги слагат - пример В.Търново - Бензин 2.42, нафта 2.44, няма Лук, няма ОМВ, няма Петрол, няма квит се сетите - това са цените навсякъде! Обаче на околовръстното към Поликраище цените започват да се вдигат... и те така...
            Би ли ме просветлил каква е тази бензинджийница на Газпром? Цената от вторник миналата седмица навсякъде е 2,58 лв за литуър нафта във ВТ.
            Газпром на входа от София. Цените ги гледах в неделя. В понеделник заредих на Ромпетрол на входа от Дряново на 2.44...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
              Kris Oil Ст. Загора - 2.36 дизел без карти, цена на табло.п.с. не смея да зареждам от такива малки бензиностанции .
              Слагай без проблем аз заредих бензин на 2,33 и газ на 1,05.Иначе зареждах на Газпром като беше на 1,07 газта с отстъпката беше левче,ама сега е на 1,17 и слагам на тая малката.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А някой зареждал ли е от Газпром да сподели впечатления - чета много хвалби за горивото им, че чак невероятно ми се вижда.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз зареждам там, откакто се появиха в Сф - доста доволен съм от горивото, също и от обслужването

Коментар

На Газпром нафтата не ми харесва нещо. С 8 литра от ОМВ изминавам около 110 км, от Еко и Лукойл около 90, от Газпром около 85. Маршрута по който се движа е еднакъв, и по едно и също време на денонощието, карам само в ниските обороти. Измерването съм го направил, по доста нетрадиционен начин - докъдето стигне горивото, и след това теглене до бензиностанцията Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Четох много отзиви, специално за нафтата, как двигателят работел по-безшумно, как по-добре вървял - два пъти зареждам от газпром и - таратанци - нито двигателят е по-безшумен, нито върви повече - прилича ми на самовнушение, затова питам....

Коментар

ele написа:
                        Четох много отзиви, специално за нафтата, как двигателят работел по-безшумно, как по-добре вървял - два пъти зареждам от газпром и - таратанци - нито двигателят е по-безшумен, нито върви повече - прилича ми на самовнушение, затова питам....
                        Ама Еле..тя тая нафта не подмладява двигателя
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

ele написа:
                          Различно е да ти кажа. Явно и там горивата не са константна величина. А и няма, как да е, като гледам, че цистерни с всякакви шаренийки и надписчетаси мешат горивата в резервоарите им. От офиса си ги виждам добре. Абе, зареждай от, където ти падне стига да получаваш касов бон след това. :P
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аз специално не съм доволен от Газпром в Бургас. Отсъпката е добра (най-вече за газта) , но разхода след зареждане с газ там ми се увеличава с 1-1.5 л. на 100 и това го наблюдавам при 4 зареждания по 20л.. Обслужването е добро но ме изгубиха като клиент. Аз също виждам всякакви цистерни на дадената бензиностанция.
                            Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

vako74 написа:
                              Аз специално не съм доволен от Газпром в Бургас. Отсъпката е добра (най-вече за газта) , но разхода след зареждане с газ там ми се увеличава с 1-1.5 л. на 100 и това го наблюдавам при 4 зареждания по 20л.. Обслужването е добро но ме изгубиха като клиент. Аз също виждам всякакви цистерни на дадената бензиностанция.
                              Имам следните въпроси към теб, колега:1. с ГИ ли си ?2. догоре ли са тези 20 литра ? Ако да, на други вериги пак ли по макс. 20 литра побираш ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Kay_, тия неща не съм ги казала аз - някакви мъже, които претендират да са много технически грамотни, ги твърдят. Не очаквам да ми подмлади двигателя, но кофти нафтата определено може да го скапе, така че леко не ти е на място коментарът.Иначе питам, защото в наше село отвориха такава бензиностанция и ми беше интересно дали си заслужава.

Коментар

Working...
                                X