Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vako74 написа:
    Колеги аз не зареждам на въпросните бензиностанции , но това може да ви в интерес от финансова гледна точка. Ако считате че това е скрита реклама ми премахнете поста. http://www.lukoil.bg/Main.do?actionName=promo2
    Значи ЛУК ойл пак ще празнят резервите си...Ял съм им попарата на дизела с техните отстъпки.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Нищо му няма на дизела им. Ял си попарата заради нещо друго в колата ти
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Екто дизела си е най-добрия на пазара.Просто с наливането виждаш разликата с другия дизел по другите бензиностанции. След това всичко е стандартно.Демек само с този дизел може да видиш някаква реална разлика. Иначе колата не литва и не започва да ми харчи с 2 литра по-малко, както много хора започват със самозаблужденията.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Потвърждавам "промоцията" в Лукойл.Днес заредих за първи път в метанизираният ми живот на цена от 1.50лв/кг.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Разликата в горивата... Разбрах от достоверен източник, че от рафинерията край Бургас горивата за бензиджийниците на Лукойл отиват нейде към Русе за допълнителна обработка - добавки и след това към бензиностанциите....
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
              Нищо му няма на дизела им. Ял си попарата заради нещо друго в колата ти
              Прилагам част от едно журналистическо разследване преди 2-3 години. Много преди него бях предупредил колегите тук във форума да не зареждат в Бургас от ЛУКойл. По време тази статия съвпадна с първите промоции на ЛУКойл и новите Екто.Естествено моята категоричност не бива да засяга всички...Но пък щом една рафинерия разполага с различни по качество горива, автоматично я прави потенциален търговец с нелоялни презумпции:[quote:bdbdf5573e]Същевременно истинското дизелово гориво, произведено само от нефтена суровина, се транспортира единствено по националните тръбопроводи на
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Заредих на Газпром, на Цветан Лазаров в София на 2.44. Имам отстъпка от 7 ст., което прави цената 2.37.Същата бензиностанция на Цариградско предлага нафтата на 2.54. Каква е врътката не ми е ясно.
                04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Във Велико Търново на ОМВ Еко и един Лукойл на входа на града бензина е 2.44 дизела 2.46 а газта е 1.07 ))

Коментар

Днес заредих в Стара Загора на Газпром A95H e 2,39 отстъпката е 7ст. Пътувах до Момчилград и в Хасково гледам на газпром А95H e 2,32лв. Нищо не разбирам вече ,какво става с цените на горивата?

Коментар

И как ги взимате тези отстъпки от Газпром???
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

гориво

На Газпром май попринцип е по евтина Като се тръгне от Черния Кос към Перник и по магистралната в Перник цените на горовито е с 10 с по ниски На ОМВ ЕКО ЛУКОИЛ на други близки места няма намаление незнам сигурно си правят Дъмпинг
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

donnna написа:
                          Дават едно синьо талонче и с него до 30.06 имаш 7 ст.отстъпка!

Коментар

Алогично но в Бургас цените са по-високи с 4-5 ст. 95-2.45, дизел-2.49 пропан-бутан 1.12. Да ти имам пазарната икономика в БГ вариант!]
                            Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

donnna написа:
                              Като заредиш за 50 лева първия път ти дават отстъпка и талонче за отстъпка. Ако заредиш над 20 литра ти дават и вода/кафе и нещо сладко.
                              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Като са еднакви цените на горивата, защо са еднакви.Като се различават цените, защо се различават.Ей, няма угодия значи.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X