Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде на баките, едното време се завръща!Пълнете гориво по всички възможни съдинки
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

явно цените на петрола са убили чувството за хумор на някои хора от форума....
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Е то си е за плач...какво то чувство за хумор...
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

....божееее...току що заредих до горе нафта на 2.06лв/л......плаче ми се

Коментар

Авео написа:
            ....божееее...току що заредих до горе нафта на 2.06лв/л......плаче ми се
            Е...Имал си избор, не е толкова трагично!Можел си и да не заредиш до горе... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

от друга страна - ако в момента е рекордно скъпо - значи няма начин да не последва спад ... но и аз се презапасих - да знам, че поне този месец е подсигурен, то и на мен ми се плаче ... ама сега ако паднат цените ощи повече ще ми се плаче, че съм заредил толкова.
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

мчи де си я намерил таз ефтина нафта по 2.06????у нашиьо край по-йофтинко от 2.09 нема...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

затова си зареждам колкото ми трябва без да се съобразявам с цената. Ако толкова искам да се запася предварително, ще го направя ама не само с 1 резервоар, а с бая туби зада имам поне за месец-два. И да падне сега, после пак ще скочи, така че прецакани няма да има
                  Audi 1.8S златен талон

Коментар

Нямам нищо против нафтата и 4 лева да я направят, но за сметка на това бензина - 1,50. Да не кажете сега, че съм си загубил чувството за хумор :D
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                      Нямам нищо против нафтата и 4 лева да я направят, но за сметка на това бензина - 1,50. Да не кажете сега, че съм си загубил чувството за хумор :D
                      Ми то само в милата ни татковина можеш да купиш нафта на по - висока цена от бенца.То нито на газ да си, нито на нафта. Ех, ако можеше да се кара на мазутче... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                      M-Benz E 250 TD 150hp
                      M-Benz 200d 75 hp
                      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

лятото бензина си беше 2 лева и си карахме.Който има дизел, може да кара с олио, ако иска.Рокфелер е казал "Не ме е страх от високи разходи. Страх ме е от ниски приходи".Колко ли години още трябва да минат, докато излезем от бурканите....
                        Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Не знам при вас как са цените но при нас бензин 99 е 1.99лв. а газта е 1.05лв. *с отстъпката 1.0лв* за нафтата не знам не и обръщам внимание *никога не съм карал кола на нафта мисля и да не карам*.

Коментар

Днес какви са цените за барел някой знае ли?

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                              Днес какви са цените за барел някой знае ли?
                              $ 95.82 http://www.oil-price.net/index.php?lang=ru /леко надолу спрямо 07.11./
                              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                              Среден разход на газ

Коментар

В момента е 95.59....и пада :D Искам да видя сега нашите мизерници дали ще си смъкнат цените по боклучиви си бензиностанции

Коментар

Working...
                                X