Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Комунизъма идва!
    Даа дефлация, като при Червенков.

Коментар

кола

Е най после едни по поносими цени 1.16 лв за ГАЗ а може да е и по ниска 90 ст
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Днес заредих на 1.12.От другия път обаче ще е на 1.07

Коментар

Заредих на 2.47 нафта вчера в ОМВ. Направо до горе. Такава цена не бях виждал много отдавна.Незнам в ЕКО как е цената, все пак имам карта за 4 ст/л. можеше и по-евтино да налея.
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

На Шел даже е 1.15лв.
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

На Шел-а след Бургас ,посока Каблешково днес заредих до горе газ на 1.17.
              Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
              Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

На SNG (където зареждам с 5ст. отстъпка) сутринта дизела беше 2,47 , а сега гледам отново е 2,55. Вали мокър сняг и сигурно пак е от "зимния".

Коментар

От Пловдив до Бургас цените са пълна лудница! Газ от 1.17 до 1.25, Бензин от 2.43 до 2.51 и нафта от 2.47 до 2.55 и то без някаква връзка и зависимост... Лукойл на изхода на Бургас държи старите високи цени. Има Лукойл и масово с най- ниските...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
                    Нафтата е най-евтина във Враца засега.От петък насам е паднала с още 2 стотинки и днес на колонката на ЕКО беше 2.48. С картата за отстъпка - 2.44.В петък беше 2.50, а с отстъпката пак ставаше 2.44, защото в четвъртък и петък е 6 стотинки, в останалите дни - 4 ст.
                    Миналата седмица заредих на 2.39 с отстъпката. Днес обаче на същото място цената на колонка е 2.55 (колкото навсякъде). Снощи са я вдигнали според бензинаджийчето.Иначе с/у тази бензиностанция има някаква БГ Ойл, на която нафтата беше 2.36, но не посмях да заредя там. Може би сгреших, щях да спестя близо 10 лв.

Коментар

Снощи зареждах не ЕКО и попитах пича, който ми сипва бензин какво става с тия цени, за съжаление от днес всички вериги пак си върнаха старите цени, само на Шела цените остават за момента по ниски, ако така я карат аз лично ще почна да зареждам на Шел.
                      punto HGT

Коментар

Някой беше казал, че "хубавите неща са за кратко", но не се сещам кой беше в момента - Шел вдигнаха и те цените, но са с 1ст. надолу от всички вериги.
                        punto HGT

Коментар

За 8-ми март само газта беше на 1.15 иначе 1.25, явно заради женския празник да си повозим женичките повече
                          BMW E46 coupe
                          Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Днес на Газпром в Стара Загора бензин А95 беше на цена от 2,43лв/л

Коментар

Ми аз вчера като видях,че лукойл и еко са вдигнали на 1,24 отидох до газпром и си заредих на намалената цена и с остъпката газ на 1.09 и бензин на 2,36

Коментар

Колеги аз не зареждам на въпросните бензиностанции , но това може да ви в интерес от финансова гледна точка. Ако считате че това е скрита реклама ми премахнете поста. http://www.lukoil.bg/Main.do?actionName=promo2
                                Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

Working...
                                X