Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Jeezy18 написа:
    Газта на Газпром не е хубава,колата става мудна и се чуди да върви или да не върви.Не си заслужава за 2 лв отстъпка.
    Не съм на това мнение, колата се представи добре имаше си тяга и ряз и спокойно подържах 140 при зверски натоварен автомобил. в петък заредих на ОМВ Разград газ на 1.17, като цената предния ден е била1.16, но на всички други бензиностанции на ОМВ е 1.24. Що така?
    Аз също съм от много доволните клиенти на Газпром. Зареждам основно газ, като от всички на пазара, колата се държи най-добре с тяхната газ. Със сигурност знам, че всички горива им се вкарват директно от Сърбия от тяхна собствена рафинерия. Относно талончетата, вече ги има в бензиностанциите, раздават ги. Важат до 31.03.2014, като можете да зареждате колко си искате пъти с тях. Когато се напълнят печатите, ви издават нов талон, а ако нямат, си ползвате отстъпката, няма проблем. Дочух, че от Април ще издават и карти, а в петък в медиите излена инфо, че до края на годината ще купуват 11 бензиностанции на ОМВ и ще построят още 5-6 върху собствени парцели. На този етап съм доволен от тях, ще видим до кога ....Да не стане като всяко ново нещо в БГ - в началото е супер и после пада качеството. П.С. Жалко, че махнаха промоцията за топла напитка, при зареждане на газ - в момента важи само за над 20 л. нафта или бензин. Явно на газта маржовете са по-нисли, като се сложи и отстъпката и не им излиза много сметката с допълнителна напитка...

Коментар

BO написа:
      BO написа:
      Забравих да пиша преди седмица, когато зареждах метан.Метана нещо паднал. Преди зареждах на 1.81, сега вече навсякъде около мен е по 1.75.Най-много ми направи впечатление на Лукойл, ден след като заредих. Преди цената там беше 1,84 а сега е 1.70.Някой нещо допълнителна информация да има?
      Поправка.Днес видях, че на метанстанцията, която ползвам да зареждам, метана вече е 1.70.На Лукойл е 1.60. Яко.
      Вчера заредих на Лукойл Боримечката. Цената беше 1.60 и с карта на НСП още 2 ст. надолу- 1.58. не ми хареса , че са настроили колонката на 200 бара и заредих 3 кг. по-малко.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
        ...не ми хареса , че са настроили колонката на 200 бара и заредих 3 кг. по-малко.
        Точно за това спрях да зареждам на Лукойл-а, въпреки, че ми е 2 стотинки по-евтино.Не стига, че с едно зареждане едвам минавам по 300-350км градско, а като не ти сложат няколко кила отгоре, вземе, че трябва да се връщаме на колонката под 300км. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Но пък сега на 1.58 мисля, че ще жертвам въпросните 50-80км по-малък пробег.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Къде в София има
          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Някой ако може да ми обясни следното явление: цените на газта от Б-с до Хасково с разлика 15-16ст/л. За един месец 2 пъти пътувам по този маршрут и все виждам тази разлика. Как се получава това. Говоря за разлика в цените на големите вериги. В случая запомних цените на ОМВ и ЕКО. Предния път мислех, че е някаква случайност, но явно не.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Колегите, ето една полезна карта с метанстанции по света и у нас + цени на горивото. Не е 100% точна, но върши работа.http://www.cngprices.com/station_map.phpИначе в Плевен метана си е на 1.92.
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

z_sutrov написа:
                Някой ако може да ми обясни следното явление: цените на газта от Б-с до Хасково с разлика 15-16ст/л. За един месец 2 пъти пътувам по този маршрут и все виждам тази разлика. Как се получава това. Говоря за разлика в цените на големите вериги. В случая запомних цените на ОМВ и ЕКО. Предния път мислех, че е някаква случайност, но явно не.
                Свободен пазар и конкуренция може би? При всички случаи - не тряя да се плуашиш!
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  Свободен пазар и конкуренция може би? При всички случаи - не тряя да се плуашиш!
                  Аз не се плаша, но нещо не го разбирам.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    Предполагам визираш цената на газта в Хасково. Ниска е, защото се появи една малка бензиностанция Рила Ойл, която смъкна цената на газта с 15-тина стотинки. За да не останат по-назад ОМВ и Аванти ( дъщерна фирма на ОМВ) смъкнаха цената на газта, като е по-скъпа с 1 стотинка от тази на Рила Ойл. В последствие ЕКО смъкнаха малко газта, но е по-скъпа с 4-5 стотинки от ОМВ. До ОМВ има Топливо и те бяха принудени да смъкнат цената, но е с 2 стотинки по-скъпа от ОМВ.Иначе Лукойл и Шел си държат цената. Газпром, който е на пътя Хасково- Димитровград също смъкна цената, но е с 5-6 стотинки по-висока от ОМВ. Иначе казано тази фирма Рила Ойл ги разбута. Имат още бензиностанции в Раднево, Кърджали и на още 2-3 места. Не знам кой стои зад тях, но мутрите не ги закачат. п.с. Тези ниски цени са от октомври месец 2013г, когато отвориха Рила Ойл.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                      z_sutrov написа:
                      Предполагам визираш цената на газта в Хасково. Ниска е, защото се появи една малка бензиностанция Рила Ойл, която смъкна цената на газта с 15-тина стотинки. За да не останат по-назад ОМВ и Аванти ( дъщерна фирма на ОМВ) смъкнаха цената на газта, като е по-скъпа с 1 стотинка от тази на Рила Ойл. В последствие ЕКО смъкнаха малко газта, но е по-скъпа с 4-5 стотинки от ОМВ. До ОМВ има Топливо и те бяха принудени да смъкнат цената, но е с 2 стотинки по-скъпа от ОМВ.Иначе Лукойл и Шел си държат цената. Газпром, който е на пътя Хасково- Димитровград също смъкна цената, но е с 5-6 стотинки по-висока от ОМВ. Иначе казано тази фирма Рила Ойл ги разбута. Имат още бензиностанции в Раднево, Кърджали и на още 2-3 места. Не знам кой стои зад тях, но мутрите не ги закачат. п.с. Тези ниски цени са от октомври месец 2013г, когато отвориха Рила Ойл.
                      И каква е цената на газта в момента на тази бензиностанция? Цените на бензина и на нафтата там като другите вериги ли са? Ти колега лично зареждал ли си от тази бензиностанция и ако си сподели как се държи автомобила? Благодаря.
                      EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

itan75 написа:
                        dudulia написа:
                        z_sutrov написа:
                        И каква е цената на газта в момента на тази бензиностанция? Цените на бензина и на нафтата там като другите вериги ли са? Ти колега лично зареждал ли си от тази бензиностанция и ако си сподели как се държи автомобила? Благодаря.
                        Лично аз не съм зареждал там горива, защото карам на газ и гледам да зареждам основно на ОМВ с надеждата,че имат филтри на газколонките. Патил съм с мръсна газ от малки газстанции. Цената на бензина и нафтата не знам каква е,защото не ме интересува, но като мина от там мога да споделя.Цената на газта е 1.08лв., а на ОМВ 1,10лв.
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Господата от Шел ме кефят максимално, всички цени на горивата с 1ст. надолу, сега очаквам и другите вериги да реагират
                          punto HGT

Коментар

didich написа:
                            Господата от Шел ме кефят максимално, всички цени на горивата с 1ст. надолу, сега очаквам и другите вериги да реагират
                            И отговорът на лукойл е 8 ст надолу за бензина и газта и 4 ст за дизела :P

Коментар

И Ромпетрол и ОМВ са надолу - газ 1.16, бензин 2,43 и нафта 2,47
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Комунизъма идва!
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X