S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
BO написа:BO написа:Забравих да пиша преди седмица, когато зареждах метан.Метана нещо паднал. Преди зареждах на 1.81, сега вече навсякъде около мен е по 1.75.Най-много ми направи впечатление на Лукойл, ден след като заредих. Преди цената там беше 1,84 а сега е 1.70.Някой нещо допълнителна информация да има?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:...не ми хареса , че са настроили колонката на 200 бара и заредих 3 кг. по-малко.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Някой ако може да ми обясни следното явление: цените на газта от Б-с до Хасково с разлика 15-16ст/л. За един месец 2 пъти пътувам по този маршрут и все виждам тази разлика. Как се получава това. Говоря за разлика в цените на големите вериги. В случая запомних цените на ОМВ и ЕКО. Предния път мислех, че е някаква случайност, но явно не.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Колегите, ето една полезна карта с метанстанции по света и у нас + цени на горивото. Не е 100% точна, но върши работа.http://www.cngprices.com/station_map.phpИначе в Плевен метана си е на 1.92."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
z_sutrov написа:Някой ако може да ми обясни следното явление: цените на газта от Б-с до Хасково с разлика 15-16ст/л. За един месец 2 пъти пътувам по този маршрут и все виждам тази разлика. Как се получава това. Говоря за разлика в цените на големите вериги. В случая запомних цените на ОМВ и ЕКО. Предния път мислех, че е някаква случайност, но явно не.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
z_sutrov написа:Някой ако може да ми обясни следното явление: цените на газта от Б-с до Хасково с разлика 15-16ст/л. За един месец 2 пъти пътувам по този маршрут и все виждам тази разлика. Как се получава това. Говоря за разлика в цените на големите вериги. В случая запомних цените на ОМВ и ЕКО. Предния път мислех, че е някаква случайност, но явно не.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:z_sutrov написа:Някой ако може да ми обясни следното явление: цените на газта от Б-с до Хасково с разлика 15-16ст/л. За един месец 2 пъти пътувам по този маршрут и все виждам тази разлика. Как се получава това. Говоря за разлика в цените на големите вериги. В случая запомних цените на ОМВ и ЕКО. Предния път мислех, че е някаква случайност, но явно не.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:dudulia написа:z_sutrov написа:Някой ако може да ми обясни следното явление: цените на газта от Б-с до Хасково с разлика 15-16ст/л. За един месец 2 пъти пътувам по този маршрут и все виждам тази разлика. Как се получава това. Говоря за разлика в цените на големите вериги. В случая запомних цените на ОМВ и ЕКО. Предния път мислех, че е някаква случайност, но явно не.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар