Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всеки си прави сметка къде да зарежда, като си мисли, че е направил правилния избор, но за съжаление колите не сме ги научили да си казват сами как се чувстват, повече няма да спамя в темата
    punto HGT

Коментар

didich написа:
      Всеки си прави сметка къде да зарежда, като си мисли, че е направил правилния избор, но за съжаление колите не сме ги научили да си казват сами как се чувстват, повече няма да спамя в темата
      Не не...хич не спамиш, а си много прав. Има една газ-станция в Борово, където винаги цената е със 7-10 стотинки на долу. Ама съотношението пропан-бутан им е в полза на бутана, който е по трудно запалим , тежък и горим като субстанция. Като заредиш там...и ауспуха става с един неприятен черен нагар....все едно си дизел. А за филтрите да не говорим. Отделно колата прекъсва и се тресе. Така, че и аз не ги препоръчвам тези места въпреки, че са с по-ниски цени.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Днес в голямата мъгла успях да видя пак цената на ШЕЛ, пичовете са я върнали пак на 1,40лв/л, е сега някой ако може да даде логичен отговор на тая аномалия да намалиш цената за 1 ден и след това пак да я върнеш на старата цена
        punto HGT

Коментар

Вчера на Петрол в село Българене заредих на 1,44 газта ,направо подскочих,като видя,че е минала 1,40 ...Хич не прецених,че освен,че е Петрол,съм на главен път Русе-Плевен и това обуславя по-високата цена. Като се прибрах лееко се успокоих,след като в Търново и Г.Оряховица си беше 1,40 Иначе откак смених дизела с газ,зареждам предимно на Петрол. Останалите ги избягвам,а от Лукойл бягам като чумав. Мои познати големи проблеми с лукойлска газ са имали.
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Днес гледам газта е 1,36 навсякъде,но май останалите горива не са мърдали...
            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
              Днес гледам газта е 1,36 навсякъде,но май останалите горива не са мърдали...
              И нафта видях на 2.63...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

А тук гледам газта на 1,24
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Имам едно въпросче относно бензиностанциите ГАЗПРОМ, един приятел ми каза че ако отидеш и си купиш нещо от самата бензиностанция ти давали талонче с което после може да заредиш всички горива с 10 стотинки отстъпка... Има ли нещо вярно и някой пробвал ли го е

--------------------

Коментар

На Еко Враца се изненадах от цената на бензина - 2.50, а с картата за намаление - 2.46, в четвъртък и петък - 2.44.На останалите места цената е около 2.60

Коментар

Huku написа:
                      Имам едно въпросче относно бензиностанциите ГАЗПРОМ, един приятел ми каза че ако отидеш и си купиш нещо от самата бензиностанция ти давали талонче с което после може да заредиш всички горива с 10 стотинки отстъпка... Има ли нещо вярно и някой пробвал ли го е
                      Аз онзи ден сипвах газ и ми дадоха такова талонче, но отстъпката е 7 ст. На другия ден напълних нафта догоре и спестих колосалните 3 и нещо, но и кафе ме черпиха. И на талона пише, че важи за 3 зареждания. Много са надъхали персонала, не знам дали горивата им са хубави, не виждам как да преценя.
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Е че те горивата на Газпром си идват от Лукойл. Няма откъде другаде

Коментар

pakumba написа:
                          Huku написа:
                          Аз онзи ден сипвах газ и ми дадоха такова талонче, но отстъпката е 7 ст. На другия ден напълних нафта догоре и спестих колосалните 3 и нещо, но и кафе ме черпиха. И на талона пише, че важи за 3 зареждания. Много са надъхали персонала, не знам дали горивата им са хубави, не виждам как да преценя.
                          Специално нафтата, сложих 100гр във фризера 8 часа, резултата беше перфектен - никакво сгъстяване и кристализиране.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Huku написа:
                            Талончета има и във вестника на кауфланд с промоциите на последната страница. Въпроса е вече в София дали работи бензиностанцията. Доколкото знам горивата им са руски, Лукойл май са спрели колоните за пробан - бутан.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Казвай дали информацията ти е сигурна и източник или е от агенция ЕЖК, щото тъй тръгват лъжливите новини
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Казвай дали информацията ти е сигурна и източник или е от агенция ЕЖК, щото тъй тръгват лъжливите новини
                                Така съм чувал.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X