Всеки си прави сметка къде да зарежда, като си мисли, че е направил правилния избор, но за съжаление колите не сме ги научили да си казват сами как се чувстват, повече няма да спамя в темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
didich написа:Всеки си прави сметка къде да зарежда, като си мисли, че е направил правилния избор, но за съжаление колите не сме ги научили да си казват сами как се чувстват, повече няма да спамя в тематаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Вчера на Петрол в село Българене заредих на 1,44 газта ,направо подскочих,като видя,че е минала 1,40 ...Хич не прецених,че освен,че е Петрол,съм на главен път Русе-Плевен и това обуславя по-високата цена. Като се прибрах лееко се успокоих,след като в Търново и Г.Оряховица си беше 1,40 Иначе откак смених дизела с газ,зареждам предимно на Петрол. Останалите ги избягвам,а от Лукойл бягам като чумав. Мои познати големи проблеми с лукойлска газ са имали.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Huku написа:Имам едно въпросче относно бензиностанциите ГАЗПРОМ, един приятел ми каза че ако отидеш и си купиш нещо от самата бензиностанция ти давали талонче с което после може да заредиш всички горива с 10 стотинки отстъпка... Има ли нещо вярно и някой пробвал ли го еLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Huku написа:Имам едно въпросче относно бензиностанциите ГАЗПРОМ, един приятел ми каза че ако отидеш и си купиш нещо от самата бензиностанция ти давали талонче с което после може да заредиш всички горива с 10 стотинки отстъпка... Има ли нещо вярно и някой пробвал ли го еFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Huku написа:Имам едно въпросче относно бензиностанциите ГАЗПРОМ, един приятел ми каза че ако отидеш и си купиш нещо от самата бензиностанция ти давали талонче с което после може да заредиш всички горива с 10 стотинки отстъпка... Има ли нещо вярно и някой пробвал ли го еКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар