Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На 5-ти и 6-ти декември зареждах в Словения при цена на LPG 0,77 евро !!!Хърватска : 5,68 куни ( 1 евро = 7,20 куни ); Сърбия : 88 динара ( 1 евро = 115 динара ).Това всичко на фона на последното ми зареждане в Драгоман за ....1,41 лв.
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Днес стана някаква шашма. По принцип имам карта "национален съюз на превозвачите" с която ползвам -7ст отстъпка на газ. Сипах 20 лева на цена 1.41 и след като си дадох картата мацката каза 16,5лв. Ако и при следващото зареждане пак стане така ще почна да я раздавам на хората да си пълнят :D
      BMW E46 coupe
      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
        Днес стана някаква шашма. По принцип имам карта "национален съюз на превозвачите" с която ползвам -7ст отстъпка на газ. Сипах 20 лева на цена 1.41 и след като си дадох картата мацката каза 16,5лв. Ако и при следващото зареждане пак стане така ще почна да я раздавам на хората да си пълнят :D
        Вероятно са ти сипали по-малко или е събрала по-малко взе ли си бележката?
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мисля че е в колата, като и казах колонката на мониторчето изписа 20лв, като плъзна картата през четеца се стопи на 16.50лв
          BMW E46 coupe
          Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
            Мисля че е в колата, като и казах колонката на мониторчето изписа 20лв, като плъзна картата през четеца се стопи на 16.50лв
            Е значи работата е ясна имаш бая отстъпка.Честито!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Сутринта мернах, че на ШЕЛ газта е намалена на 1,38лв/л., на Лукойл и ЕКО е непроменена - 1,40лв/л., тия да не са минали вече на лятна газ
              punto HGT

Коментар

на ОМВ също беше 1,40
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                  на ОМВ също беше 1,40
                  сутринта заредих на 1.33 - на ИНСА-ойл - в Лазур до жп прелеза. Там зареждам в последно време поради 2 причини - догоре изключва на 20-22л. при празна бутилка докато другаде изключва на 25-6л. и цената винаги е с поне 3 стотинки надолу от навсякъде... п.п. не правя реклама...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

А колко литра ти е бутилката?
                    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                      А колко литра ти е бутилката?
                      пише 28 литра...

Коментар

Цената им откакто имат газ е все 5 стотинки надолу от най-евтината в града.И аз съм за ИНС и ДЕГА

Коментар

В какво състояние са ви филтрите за газта, след като дойде време за обслужване, защото например и аз съм зареждал от бензиностанции SNG, като там винаги газта беше с 2-3 стотинки надолу и с карта за отстъпка още 2 стотинки се връзваше отстъпка в рамките на 4-5 стотинки, независимо кой ден от седмицата сипваш, но пък после от човек, който работеше в тази верига бензиностанции лично ми каза, че газта там е някакъв ад и да не се лъжа да сипвам, вадил съм и филтърчетата на ГИ и всичко беше пълно с гняз, от тогава там повече не съм сипвал на тези бензиностанции, но това пък не е гаранция че на другите газта е по-добра, но гледам да сипвам от по-големите вериги.Скоро мисля да сменям филтрите и ще видя какво е положението, от доста време сипвам само на ЕКО, защото ползвам картата за отстъпка от форума, сори за отклонението.
                          punto HGT

Коментар

Е аз преди като зареждах от големите вериги... щото не ми се запуши целия тръбопровод от бутилката до изпарителя...

Коментар

В началото беше 10 стотинки надолу на Инса.Впечатление ми правеше ниското налягане,с което зареждат и винаги на празна бутилка са ми слагали по-малко отколкото на други газстанции...ама това както и да е.Въпросът е,че минавам по-малко километри с 10лв на празно оттам спрямо други и затова спрях да зареждам.На Газпром сипах снощи на 1.40 и колата върви доста приятно.
                              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Газта лесно се хваща дали лъжат.Вадите евросондата, застиопорявате поплавъка в най-горно положение и гледате колко литра над вместимостта на бутилката ще ви заредят После изгорете поне 5 литра газ, да не вземе да литне някой у въздуха Aз повече на вериги с 10 до 15ст (Темпо и Зарагаз) не мисля да зареждам, все не излизат при тях сметките.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X