На 5-ти и 6-ти декември зареждах в Словения при цена на LPG 0,77 евро !!!Хърватска : 5,68 куни ( 1 евро = 7,20 куни ); Сърбия : 88 динара ( 1 евро = 115 динара ).Това всичко на фона на последното ми зареждане в Драгоман за ....1,41 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес стана някаква шашма. По принцип имам карта "национален съюз на превозвачите" с която ползвам -7ст отстъпка на газ. Сипах 20 лева на цена 1.41 и след като си дадох картата мацката каза 16,5лв. Ако и при следващото зареждане пак стане така ще почна да я раздавам на хората да си пълнят :DBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Emo91 написа:Днес стана някаква шашма. По принцип имам карта "национален съюз на превозвачите" с която ползвам -7ст отстъпка на газ. Сипах 20 лева на цена 1.41 и след като си дадох картата мацката каза 16,5лв. Ако и при следващото зареждане пак стане така ще почна да я раздавам на хората да си пълнят :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
z_sutrov написа:на ОМВ също беше 1,40Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
В какво състояние са ви филтрите за газта, след като дойде време за обслужване, защото например и аз съм зареждал от бензиностанции SNG, като там винаги газта беше с 2-3 стотинки надолу и с карта за отстъпка още 2 стотинки се връзваше отстъпка в рамките на 4-5 стотинки, независимо кой ден от седмицата сипваш, но пък после от човек, който работеше в тази верига бензиностанции лично ми каза, че газта там е някакъв ад и да не се лъжа да сипвам, вадил съм и филтърчетата на ГИ и всичко беше пълно с гняз, от тогава там повече не съм сипвал на тези бензиностанции, но това пък не е гаранция че на другите газта е по-добра, но гледам да сипвам от по-големите вериги.Скоро мисля да сменям филтрите и ще видя какво е положението, от доста време сипвам само на ЕКО, защото ползвам картата за отстъпка от форума, сори за отклонението.punto HGT
Коментар
-
В началото беше 10 стотинки надолу на Инса.Впечатление ми правеше ниското налягане,с което зареждат и винаги на празна бутилка са ми слагали по-малко отколкото на други газстанции...ама това както и да е.Въпросът е,че минавам по-малко километри с 10лв на празно оттам спрямо други и затова спрях да зареждам.На Газпром сипах снощи на 1.40 и колата върви доста приятно.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Газта лесно се хваща дали лъжат.Вадите евросондата, застиопорявате поплавъка в най-горно положение и гледате колко литра над вместимостта на бутилката ще ви заредятПосле изгорете поне 5 литра газ, да не вземе да литне някой у въздуха
Aз повече на вериги с 10 до 15ст (Темпо и Зарагаз) не мисля да зареждам, все не излизат при тях сметките.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар