Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

06.09.2013Цена на А95 в България: 2,61 лв/лЦена на А95 в Германия: 1,61 ^/л06.11.2013Цена на А95 в България: 2,57 лв/л (-0,04 лв/л)Цена на А95 в Германия: 1,49 ^/л (-0,12 ^/л)
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Я кажи за газта как е ? Чувам от приятелче в Германия че зарежда на 52цента газ.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Я кажи за газта как е ? Чувам от приятелче в Германия че зарежда на 52цента газ.
        Газта е много различна на различните места. Ако това приятелче е намерило някакво тънко място за зареждане, то масово газта е от 70 цента нагоре.Все пак сравнено с цената на бензина е 2 пъти по-евтино. Ето източник: http://www.autogasvergleich.de/autog...utschland.html Най-ниската цена е 0,579 Евро, а най-високата цена е 0,949 Евро.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
          S_BANKOV написа:
          Газта е много различна на различните места. Ако това приятелче е намерило някакво тънко място за зареждане, то масово газта е от 70 цента нагоре.Все пак сравнено с цената на бензина е 2 пъти по-евтино. Ето източник: http://www.autogasvergleich.de/autog...utschland.html Най-ниската цена е 0,579 Евро, а най-високата цена е 0,949 Евро.
          Точно!На газстанцията, която ми е по път към работа цената е 0,699^/л. Сигурно наоколо може да се намери и малко по-евтино, но сега джиткам на бензин и не се интересувам от цената на LPG. П.П.: Цена от 0,52^/л си мисля, че не е на "обществена" газколонка. Миналата година и аз съм зареждал в една фирма на много атрактивна цена, но колонката беше главно за служебните им автомобили.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Мда, вчера пак си говорих с младежа и той ми доразясни че се намира на границата с Полша в Айзекютенщат и зарежда в Полша, защото ги дели един мост на река Одер и тази цена е от там.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Мда, вчера пак си говорих с младежа и той ми доразясни че се намира на границата с Полша в Айзекютенщат и зарежда в Полша, защото ги дели един мост на река Одер и тази цена е от там.
              Ми тя цената близка до тази в БГ. Преди месец в Хасково на ОМВ беше 1,12. Сега е 1,19 :D
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

НЕ знам от кога е това 1.19 като инфо ама от месец поне си зареждам на 1.30 газта.

Коментар

Не знам дали сте забелязали цената на пропан-бутана, ама някъде е по 1.37 лв....Да ви кажа, че не само ще е скъпа, а и няма да я има - в Нефтохима газ йок, внос - също йок....п.п. а па цената на дизела що стана 2.64 не мога да разбера...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Щот стана 1 година и кусур се строи нова инсталация на стойност около... няколко милярда.... до 2019 ще се сътвори, така че дръжте се, по зле ще става, че май не им стигат паричките

Коментар

Dimo_J написа:
                      Щот стана 1 година и кусур се строи нова инсталация на стойност около... няколко милярда.... до 2019 ще се сътвори, така че дръжте се, по зле ще става, че май не им стигат паричките
                      айде сега и да обясниш какво общо има новата инсталация с цената на газ-та?
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

От снощи газта е на 1,40лв./л, това май е най високата цена, която е стигало синьото гориво, незнам но това последното поскъпване с 10ст., от както газта беше 1,30лв./л. нещо за подарък по нова година ли го измислиха, че аз не разбрах как стана.
                        punto HGT

Коментар

И до 1,46 стига, споко Започват да зареждат зимна газ, за това скача цената :DЧакам да заредят и от зимната нафта по 2.80 точно преди почивните дни, че да напълня резервоара....
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

z_sutrov написа:
                            Dimo_J написа:
                            айде сега и да обясниш какво общо има новата инсталация с цената на газ-та?
                            Нали някой трябва да я плати... то не е само газта....всичките горива си скачат.

Коментар

didich написа:
                              От снощи газта е на 1,40лв./л, това май е най високата цена, която е стигало синьото гориво, незнам но това последното поскъпване с 10ст., от както газта беше 1,30лв./л. нещо за подарък по нова година ли го измислиха, че аз не разбрах как стана.
                              Миналата година пикът на цената беше 1.44 на Лукойл. Очаквам тази зима да стигне до 1.50 поне според вътрешно инфо.
                              BMW E46 coupe
                              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Последните години е така. Декември и Януари скача до 1,42/1,44....след това лека - полека пада цената. И до Април ще стигне пак 1,15-1,20. Имам чувството, че го правят заради празниците. Хората пътуват много. Аз съм запланувал едни 1000-1200 км да измина. Сигурно и голяма част от вас ще пътуват.
                                ФИАТ- Пътят е само формалност
                                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                                -----------------------------------------------------
                                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                                X