siluro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
И останалите бяха надолу, не само газта.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не - не грешиш. А95 на Лукойл - около 2,61. Може оттук да си проверявате цените http://www.lukoil.bg/ - изчакайте само подвижния надпис в горната част да мине. Обновяват го веднага след промяната. А както се досещата промяната първо става там
Коментар
-
Според този линк:http://accountantbg.com/doc/minimaln...riya-1991-2011 минималната заплата в момента е 290 лв.В момента литър бензин е 2.61Проста сметка:290/2.61 = 111.11(1)Значи към днешна дата с минимална заплата може да се купи повече бензин 111 - 98 = 13 литра повече== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
niko_ymn написа:Барела падна на 85$ и 105$ другия сорт ... надявам се скоро да има поевтиняване.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Да но за сметка на това са смъкнали бензина и дизела.Бензин A95H - 2.53лв.; Бензин А98H - 2.69лв.; Дизелово гориво - 2.54лв.; Пропан бутан - 1.42лв.; Beче са калибрирали така колонките, че газовата ми бутилка не само, че не спира да се пълни на 80% от обема си, а дори събира 105% от обема. При разход над 16 на сто газ с тези лъжещите колонки - наистина с едни и същи пари за зареждане - на бензин минавам повече километри отколкото на газ.
Коментар
-
niko_ymn написа:Beче са калибрирали така колонките, че газовата ми бутилка не само, че не спира да се пълни на 80% от обема си, а дори събира 105% от обема. При разход над 16 на сто газ с тези лъжещите колонки - наистина с едни и същи пари за зареждане - на бензин минавам повече километри отколкото на газ.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
При положение че пропан-бутана е втечнен, как ще вкарат повече литри, освен ако не лъжат?Това е елементарна физика ебаси.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Нямам преко сили все още да подкарам Зетата на бензин за да я засека с този резервоар от 80 литра как да я напълня до горе и засичам.Иначе и аз виждам повишен разход на газ ама то моето си е фобия лаптопа е закачен почти постоянно за настройки на газовия инжекцион.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар