Нещо гледам е имало екшън с цените на газта.- ЕКО и ШЕЛ - 1,17лв/л сутринта- Лукойл - 1,21лв/л, демек си стои старата ценаДругите горива май не са мръднали ?
В Стара Загора има една верига бензиностанции,които продават пропан-бутана на 1,15лв по табела и дават 10 ст. отстъпка.Демек 1,05 за литър.Земе да падне под лев литъра и са ме изкушили да мина на ПБ.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
В Стара Загора има една верига бензиностанции,които продават пропан-бутана на 1,15лв по табела и дават 10 ст. отстъпка.Демек 1,05 за литър.Земе да падне под лев литъра и са ме изкушили да мина на ПБ.
От опит, макар и чужд, защото аз на такива въдици не кълва - даващите най-големи отстъпки най-много лъжат в количеството и в качеството!
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Сега газта малко намаля 1.16 и с намалението от 3 ст горе долу е добре на Люлин тунела пак пуснаха бензиностанцията бензина е с 10 по ниско около 2.54 ст
Бензин A95H на SNG в Дружба е 2,55лв/л, а с карта за отстъпка - 2,50лв/л.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Обявените цени не отговарят на реалността. Например на 03.08.2012 заредих Пропан Бутан на ЕКО Сливница за 1,17лв/л, за разлика от обявената цена 1,22лв/л за верига ЕКО.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар