И аз си мисля че не е правилно допускането на коли с бутилки в затворени паркинги, един теч на газ в тва помещение сами се сещате какво се случва. Аз и без да ме спират не влизам в подземни или затворени паркинги с моите газообразни возила. А стикера си мисля че го измислиха точно заради това, да може лесно да се контролира допуска до паркинги, иначе кво правим, всяка влизаща кола капака горе Все пак не може да се разчита на съвеста на човека , като му се каже тва е забранено и тои си казва, "Абре кви са тея ще ми дават акъл и ще ми тургат заповед"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Върна се цената на дизела от зимата, когато уж бил с добавки...Що така? Вярно, че "ден година храни", ама леко се наакаха..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Източникhttp://www.moreto.net/novini.php?n=179878В момента в Европа бензин А-95 (или негов аналог) е по-евтин, отколкото е в България, в Кипър (минус 15 стотинки), Естония (-4), Латвия (-4), Полша (-2), Румъния (-20). В Австрия бензинът е по-скъп, отколкото е в България, с 12 стотинки, в Люксембург - с 9.При дизела положението е следното. В Австрия е по-евтино с 10 стотинки, в Кипър - с 16, в Естония - с 24, Латвия - 14, Литва - 15, Люксембург - 26, Полша - 14, Румъния - 26, Словакия - 2, Словения - 12, Испания - 4. В Чехия и Малта цените са като в България.
Коментар
-
Re: Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до го
Румен_Хинчев написа:=Rudi= написа:И на мен ми направи впечатление новата цена на нафтата - 2,71.Колега rotdot, Кирето така си пише - провокативно и нагло, проваляйки много теми. Не му се връзвай. Той така изразява авторитета си като старо куче във форума, демек за него правилото, че постовете трябва да показват уважение към колегите не важи, защото кой ли ще го накаже баш него - Ганьо оф дъ дей - просташко поведение, но всичко е до манталитета.svn написа:Още по-високи цени: Бензин A95H - 2.64лв.; Бензин А98H - 2.80лв.; Дизелово гориво - 2.71лв.; Пропан бутан - 1.21лв.; ECTO Plus 95 - 2.73лв.; ECTO Sport 98 - 2.90лв.; ECTO Diesel - 2.85лв.;
Коментар
-
http://fakti.bg/biznes/44427-lukoil-...-otbelaza-spad Какво стана със СИЛА, протестите и "няма да се откажем", нещо файсбук страницата им изчезна и протести спряха да се организират, всяко чудо за 3 дни, а българина си плаща ...Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Запушиха им устите с тлъсти дебели пачки най-вероятно...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
u_bo
-
"Министър Делян Добрев обяви, че след разговор с Валентин Златев горивата ще поевтинеят още днес".Ето така в БГ се определят цените на горивата.п.п. Не виждам смисъл от нова тема за горивата.Тази е зададена като дискусия още с първото мнение на автора и.Това е форум все пак, а не статистическо бюро.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар