И на какво основание пак вдигнаха цените? Средни цени на дребно за веригата:Бензин A95H - 2.55лв.; Бензин А98H - 2.71лв.; Дизелово гориво - 2.58лв.; Пропан бутан - 1.16лв.; ECTO Plus 95 - 2.64лв.; ECTO Sport 98 - 2.81лв.; ECTO Diesel - 2.72лв.;
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам на какво основание, ама заслужават да ги подпалят! Петъка преди да замина към Македония заредих на 2.45 лв. с отстъпката.Току що се прибирам от Македония, края на май месец там цената на дизела бе 71.50 денара (~2.23 лв.) Тази сутрин останах супер изненадан като видях цена от 64.50 денара ( ~2.01 лв.). Хич не се двоумях, заредих до горе. Това на Лукойл, екто дизел. Едва ли има такава разлика в ценообразуването!
Коментар
-
Абе кви са тези Газпром? В махалата имаше неква "Арена" дето не се върза към НАП..затвориха за половин година сега отворили ама пребоядисани дюс в бяло-та сипва ми за 20 лв. газ а вътре на касата ми връщат 30 стинки ресто и зе да ми обяснява ама аз бързах и не разбрах...LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
nikolce написа:Македония, края на май месец там цената на дизела бе 71.50 денара (~2.23 лв.) Тази сутрин останах супер изненадан като видях цена от 64.50 денара ( ~2.01 лв.). Хич не се двоумях, заредих до горе. Това на Лукойл, екто дизел.!
Коментар
-
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
lubo_Y10 написа:Абе кви са тези Газпром? В махалата имаше неква "Арена" дето не се върза към НАП..затвориха за половин година сега отворили ама пребоядисани дюс в бяло-та сипва ми за 20 лв. газ а вътре на касата ми връщат 30 стинки ресто и зе да ми обяснява ама аз бързах и не разбрах...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
didich написа:На мен ми направи впечатление, че вчера 15.07 на всички вериги газта бше около 1,19-1,20, а на Лукойл цената си беше старата 1,16, днес още не съм мърдал на вън да видя дали и там не са я тупнали нагоре..п.с. между другото те цените на страницата на Лукоил са си старите, така че...
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар