Абе момчета, да ви питам аз сега - защо не поевтиняват такситата? Защо не поевтинява градския транспорт? Защо не поевтиняват стоките, предвид това, че доставките са по-евтини??? Кога ще си купим голфове двойки и ще нахлуем в парламента през главния вход?!?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Абе момчета, да ви питам аз сега - защо не поевтиняват такситата? Защо не поевтинява градския транспорт? Защо не поевтиняват стоките, предвид това, че доставките са по-евтини???Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:ogi28b написа:Абе момчета, да ви питам аз сега - защо не поевтиняват такситата? Защо не поевтинява градския транспорт? Защо не поевтиняват стоките, предвид това, че доставките са по-евтини???The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
bubachko
-
Има една приказка "всяко чудо за три дена" .... но дано да не се окаже подходяща за описване и на сегашната ситуация, че барела пак ми се струва тръгнал нагоре към 74-75 щатски... Понеделник Русе - ценичката на А95Н на няколко места я видях под психологическата граница от 2-ата лева - а именно на 1,99 лв/л. Дет казаха колегите по-горе ... не газта да наближи колкото бензина ами бензина няма да е лошу да стане почти толкова евтин колкото LPG-то... никой като не го купува, че то май почти не останахме хората дето все още сме само на него гориво.
Коментар
-
На ОМВ Кърджали задължително поддържат по ниски цени от останалите бензиностанции:Цени на газта в Кърджали:ОМВ----------------1.11 лв.Лукоил------------1.13 лв.ШЕЛ---------------1.13 лв.Петрол------------1.19 лв.Ромпетрол--------1.11 лв.Средна цена на А95:1.94 ст. - в момента...Истината е някъде там!
Коментар
-
Докато се обесняваме колко е газта на омв-кърлежи - петролът стигна 63.05 долара Това е ниво което било преди близо 3 години Колко струваше бензинът преди 3 г. ? А газта? А нафтата? А къде сме ние? Пред комптрите. А къде трябва да сме? На площад "Народно събрание" номер 1.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар