Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе момчета, да ви питам аз сега - защо не поевтиняват такситата? Защо не поевтинява градския транспорт? Защо не поевтиняват стоките, предвид това, че доставките са по-евтини??? Кога ще си купим голфове двойки и ще нахлуем в парламента през главния вход?!?!

Коментар

Напълно си прав!!! ..мисля,че идва това време
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

незнам ама ако народа пак се надигне и аз ще съм там този път...иначе добре ся гледам нафтицата пада...2.13 е на шел...харби да падне под 2лв и да дишам пак спокойно...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ogi28b написа:
          Абе момчета, да ви питам аз сега - защо не поевтиняват такситата? Защо не поевтинява градския транспорт? Защо не поевтиняват стоките, предвид това, че доставките са по-евтини???
          Щото цените в БГ не ги определя пазара, а спекулантите
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
            ogi28b написа:
            Абе момчета, да ви питам аз сега - защо не поевтиняват такситата? Защо не поевтинява градския транспорт? Защо не поевтиняват стоките, предвид това, че доставките са по-евтини???
            Щото цените в БГ не ги определя пазара, а спекулантите
            Много вярно. Ама и ние сме си овце, че ги търпим.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Днеска сутринта на Евксиноград газчица на 1.16... Мух-мули-майкуууууууу, доживях!

Коментар

Днес в Кърджали на ОМВ - газ : 1.14лв
                Истината е някъде там!

Коментар

Има една приказка "всяко чудо за три дена" .... но дано да не се окаже подходяща за описване и на сегашната ситуация, че барела пак ми се струва тръгнал нагоре към 74-75 щатски... Понеделник Русе - ценичката на А95Н на няколко места я видях под психологическата граница от 2-ата лева - а именно на 1,99 лв/л. Дет казаха колегите по-горе ... не газта да наближи колкото бензина ами бензина няма да е лошу да стане почти толкова евтин колкото LPG-то... никой като не го купува, че то май почти не останахме хората дето все още сме само на него гориво.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Аз като си купих колата, доколкото си спомням нафтата беше кам 1,30лв. Как искам и сега да стане толкова амааа......

Коментар

Днес на ОМВ Кърджали - 1.11 лв газчицата
                      Истината е някъде там!

Коментар

style34 написа:
                        Много вярно. Ама и ние сме си овце, че ги търпим.
                        Така е. Ама някога имаше бунтарска младеж, студентите правиха калабалък около парламента. На днешната май конопа им е размътил мозъка...
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

dimo4ko написа:
                          Днес на ОМВ Кърджали - 1.11 лв газчицата
                          Ееее, тва ОМВ Кърджали нон-стоп държи с 2-3 стотинки под другите. Знае си работата Доган

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

На ОМВ Кърджали задължително поддържат по ниски цени от останалите бензиностанции:Цени на газта в Кърджали:ОМВ----------------1.11 лв.Лукоил------------1.13 лв.ШЕЛ---------------1.13 лв.Петрол------------1.19 лв.Ромпетрол--------1.11 лв.Средна цена на А95:1.94 ст. - в момента...
                            Истината е някъде там!

Коментар

Докато се обесняваме колко е газта на омв-кърлежи - петролът стигна 63.05 долара Това е ниво което било преди близо 3 години Колко струваше бензинът преди 3 г. ? А газта? А нафтата? А къде сме ние? Пред комптрите. А къде трябва да сме? На площад "Народно събрание" номер 1.

Коментар

Докато се обесняваме колко е газта на омв-кърлежи - петролът стигна 63.05 долара Това е ниво което било преди близо 3 години Колко струваше бензинът преди 3 г. ? А газта? А нафтата? А къде сме ние? Пред комптрите. А къде трябва да сме? На площад "Народно събрание" номер 1.
                                нси прав... вчера казаха, че им трябвали 10 дена за да могат да реагират на ценовите колебания на петрола...п.п. мам... им да ебанички продавала...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X