Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

IvanIanushev написа:
    Само за инфо в Еко вече сините карти са с 3 ст. отстъпка.Карта оранжева на SDI е с 5 ст. отстъпка.
    Какви гръцки циганки са само... Сега цъкнах в сайта им и е валидно от 1ви тоя месец,а никой не ми е казал за промяната.А като правеха 6ст/литър 10 пъти ме офертираха да зареждам от тях уикендите,а сега си мълчат и не казват.В такъв случай с тия мижави 3 стотинки кажи речи се обезсмисля да се ходи и зарежда специално от тях от другия край на града както е в моя случай
    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
      IvanIanushev написа:
      Само за инфо в Еко вече сините карти са с 3 ст. отстъпка.Карта оранжева на SDI е с 5 ст. отстъпка.
      Какви гръцки циганки са само... Сега цъкнах в сайта им и е валидно от 1ви тоя месец,а никой не ми е казал за промяната.А като правеха 6ст/литър 10 пъти ме офертираха да зареждам от тях уикендите,а сега си мълчат и не казват.В такъв случай с тия мижави 3 стотинки кажи речи се обезсмисля да се ходи и зарежда специално от тях от другия край на града както е в моя случай
      +1
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

IvanIanushev написа:
        Незнам дали са го оправили вече, но на Еко не може да ползваш отстъпката при безкасово плащане от няколко месеца насам. И вече не ги обичам... Дълги години им бях верен фен, но сега за да заредя до горе, това което ще дойде като отстъпка, ще отиде за такса за банкомата и всичко се обезмисля...

Коментар

Immortal написа:
          В Ямбол на Шел (пътьом погледнах табелата) - 1.22...А метана стана 1.65... Мамка му, таман си сложих едно време газова, и газта от 0.80 лв стана 1 и кусур....Сега си сложих метан, и съвсем скоро ще стане по-евтино да караш на газ...ААААААААНяма да се разберем така!!!!Имаше една тема за каръците... Е аз съм първи!
          Хаха и аз имам такова усещане че съм карък. Като карах бензинова кола дизела беше по евтин с 10 ст от бензина.Взех си дизел и какво стана - дизела с 20 стотинки над бензина....
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Аз несмятам че съм карък,защото карам дизел.Коя безнинова кола с 100коня,ще докара разход 5.5/100.За да е по-евтино или поне,да струва колкото дизела,бензина трябва да е с около,поне 50ст по-евтин,да не говорим за повече.А газта,ако сметнем пари на 100км,излиза колкото дизела или около 1лев по-евтино.Най-изгодно си е метана,почти на половина на дизела.Говоря за автомобили,с аналогична мощност на мотора и клас на купето.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
              Аз несмятам че съм карък,защото карам дизел.Коя безнинова кола с 100коня,ще докара разход 5.5/100.За да е по-евтино или поне,да струва колкото дизела,бензина трябва да е с около,поне 50ст по-евтин,да не говорим за повече.А газта,ако сметнем пари на 100км,излиза колкото дизела или около 1лев по-евтино.Най-изгодно си е метана,почти на половина на дизела.Говоря за автомобили,с аналогична мощност на мотора и клас на купето.
              Малко са ти криви така сметките.5,5 х 2,50 лв =13.75 лв на 100км. на дизел8.5 х 1.22 лв=10.37 лв на 100км на газРазлика------3.38лв на 100км в полза на газта при Мареа комби 1.8И купето е по голямо и конете са малко повече.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

вчера зареждах метан на фиата ,за 191 км 13.25 лв за ,цена 1.59 лв/кг ,същата кола по същия маршрут на газ -8.5 лтр/100км ,така че оставам на метан за сега
                типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                хюндай акцент 1.5 CNG
                киа каренс +метан

Коментар

Е добре,хвана ме. 2-3лв е в зависмост от цената,на газта.Мисълта ми беше,че не е чак толкова голяма разликата,между газ и дизел.Ако си купиш кола на газ супер,но ако си слагаш газова уредба не си заслужава.Краси,айде бе човек,къде се губиш,идвай в неделя,забравихме се :D,даже има желаещ за стикер.П.П. 8.5/100,това градско или извън градско.Защото моето е смесено,с преобладание на извънградското.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                    Ами предната ми кола- браво 1.2 16в 82 коня ми даваше 5 извънградско, понякога даже и под 5.Сегашното пунто 1.3 Jtd 71 коня дава 3.9- 4.И от тия 20 ст на литър разлика ми се връзва колкото разхода на бравото приблизително.Само че на бравото единствената скъпа част на мотора беше стъпковото моторче с потенциометъра. А на пунтото ме заболява главата като се сетя колко датчици и сензори има които могат да се развалят и до един са много скъпи.
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Придържайте се към темата ако обичате, това не е тема на кой коко му харчи колата или тема за сметки кое е по изгодно.Всеки си прави сметката за себе си

Коментар

bubachko написа:
                        Незнам дали са го оправили вече, но на Еко не може да ползваш отстъпката при безкасово плащане от няколко месеца насам. ......
                        Това беше за кратко. от 25.11 пак може да се ползва отстъпката при безкасово плащане. Източник: http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=583&lan=1

Коментар

Oт 16.12.2011 Едро: ПБ-2148.00/2112.00/ - просто отразиха намалението, което първо направиха на дребно, тоест това поевтиняване, вече се е случило с цените на колонка (до сега от тон в литър излизаше все 1,21-1,22 и на дребно и на едро, сега вече има мегдан за надценка - едрото стана 1,17-1,19 лв/л
                          niko_ymn написа:
                          От 9-ти за 10-ти Декември ПБ-2184.00/2148.00/
                          Само леко и аз да помоля да не пишете ако не сте забелязали някаква промяна, защото получаваме уведомяващи мейли, че някой е писал в темата и част от колегите се дразнят като отворят за да видят новите цени, а намират само общи приказки!
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Само да кажа, че при днешното зареждане на Еко с бензин 95Плюс отстъпката с картите от форума беше 7ст.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                              Само да кажа, че при днешното зареждане на Еко с бензин 95Плюс отстъпката с картите от форума беше 7ст.
                              Което напълно се препокрива с http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=962538#962538
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Гледам навсякъде предколедно бяха вдигнали бензина, а сега празнично цената все още си седи На ЕКО обикновен 95 - 2.37 ; Кинитрон 100 - 2.62На ОМВ обикновен - 2.36 ; скъпия не го мернах...За дизел не съм гледал изобщо, но като се прибирам ще ги запомня и тях.
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                                X