Да бяха само лукойл виновни...Защо останалите големи вериги,които не купуват от луковите глави се съобразяват с тяхната цена? Всичко е една голяма шашма и като седне някой да ми говори за ценообразуване при горивата и за "логика" ми се повръща от глупостите които си цеди от пръстите без сам да си вярва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:Да бяха само лукойл виновни...Защо останалите големи вериги,които не купуват от луковите глави се съобразяват с тяхната цена? Всичко е една голяма шашма и като седне някой да ми говори за ценообразуване при горивата и за "логика" ми се повръща от глупостите които си цеди от пръстите без сам да си вярва.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Може да са ползвали за повод това, че барела е стигнал 98 долара за сорта WTI. Ако такава остане и цената му през декември значи могат да се правят прогнози, че през 2012 ще е много скъп (например около 130-145$ за WTI или Brent);Това не е последната промяна от лукойл (обявената от 9-ти Ноември):95 - 2269.20; 98 - 2329.20; Д - 2366.40; Б4 - 2407.20; ПБ - 2346.00/2328.00/за 10ти на дребно:"Средни цени на дребно за веригата:Бензин A95H - 2.38лв.; Бензин А98H - 2.54лв.; Дизелово гориво - 2.51лв.; Пропан бутан - 1.32лв.;"Днес има нови цени на едро от 11.11.11 г.:95 - 2287.20; 98 - 2359.20; Д - 2407.20; Б4 - 2460.00; ПБ - 2400.00 (а от базата в Бургас 2364.00лв/тон)От утре 12-ти Ноември на дребно, сметнати спрямо промяната на едро, очаквайте да станат:A95H - 2.40лв.; А98H - 2.57лв.; Дизел - 2.55лв.; Пропан бутан - 1.35лв.;
Коментар
-
zdraveitemomichenca написа:Това е нищо ! Българина това заслужава . И 3 лв. да станат горивата пак ще бъде овца !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
мисля че нефтопродуктите ще си стават все по скъпи ,ако наистина нефта е започнал да се изчерпва.....и сега просто производители и рафинерии гледат да одрусат каквото могат повечеот това което е останало .аз съм на метан ,поне да намаля вредното влияние на цените,това не е само в БГ по целия свят цените бавно пълзят на гореизвинете за черногледото мнение.....типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:zdraveitemomichenca написа:Това е нищо ! Българина това заслужава . И 3 лв. да станат горивата пак ще бъде овца !ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Еми ... ба си коча умрял! Цените нагоре всеки ден, заплатите заковани от години и дори надолу... Трай народе, спинкай сладко и чакай някой да дойде да те нахрани. Да ама това и в приказките го няма. Явно ще ходя в Румъния да зареждам, дори да ми излиза по-скъпо, поне няма да тъпча гушите на наще мошеници Само трябва да проверя акви са им цените на нафтичката. Че и на всичко отгоре е по-хубава.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Еми ... ба си коча умрял! Цените нагоре всеки ден, заплатите заковани от години и дори надолу... Трай народе, спинкай сладко и чакай някой да дойде да те нахрани. Да ама това и в приказките го няма. Явно ще ходя в Румъния да зареждам, дори да ми излиза по-скъпо, поне няма да тъпча гушите на наще мошеници Само трябва да проверя акви са им цените на нафтичката. Че и на всичко отгоре е по-хубава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар