Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дискриминация!!! А ние с бензиновите двигатели? Не моге ли да я смесим 50/50 нафта/безоловен 95
    ако може и една малка цистерничка с пропан-бутан за закачите отзадеееееее...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ми направете си отделна тема и си се записвайте в нея ПЪК! И без тва сте повече, лесно ще се съберете.

Коментар

още един глас за цистерната..!!!!
        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

За коя от трите :D
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

за тази,която ще е с нафтичка

Коментар

Предлагам да продължим в тази тема

Коментар

Пишете ме и мен в групата на Lane Staley за цистерната с биндзиня. Другата седмица тъкмо ще ми трябват 60-ина литра едно резервоарче.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

ogi28b написа:
                  Записване за цистерна нафта: (търсим още 198 коли, които да си налеят по 50 литра. Може и в шишенца.)1. ogi28b2. Vladim3....
                  колко пари искахте пишете ме и мене
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

1. ogi28b 2. Vladim 3. Airfan

Коментар

Vladim написа:
                      Тенденцията е да пада още, а пък и нашите бунаци по бензиностанциите въобще не са реагирали на спада. При разлика от ...
                      Човееек, ти направо ми разби детските фантазии с тази тенденция. То се оказа цял тренд. Гледам един ден около 15ти Октомври - временно спрял да пада и от 72 се върнал на 74 $ и си викам туй беше с тенденцията ами да се по презапася и засмуках едни 60 литра с тая ми ти ненаситна гърловина по 2,09 и хоп-хоп на следващия и последващия ден то продължило към 70 и 68$ падението и съответно по 2,06 и 2,03 лв/л на А95Н ценичките и ко стана то мойто - "хитрата сврака с двата крака" ... 6 ст/л съм си минал по 60 л значи общо с 3,20 лева защото не бях почакал още ... а това как побрах над 60 литра е отделна тема, и после горивата били гадни, че давали по-висок разход у нас ... да не си помислите, че колонките нещо лъжат ... в италия уж я дават да събере 50 л по книга, но явно у нас литъра е някакъв по-особен малък литър ... но както и да е ... ако продължи поевтиняването няма да се разсърдя другия месец и на под 2 лв да зареждам ... само се извинявам на тея, които са се презапасили като мен на "минавка" ... и, добре че не сме бензиностанция да се наквасим със скъпо гориво и после да трябва да го продаваме на загуба. Колегата Vladim, ти до кога предполагаш, че ще има такава тенденция? ... "и само си викам дано-дано-дано" ...Шапка ти свалям за правилното предположение от горепосочения цитиран пост.
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ogi28b написа:
                        Предлагам да продължим в тази тема
                        Майтапа на страна. Аз съм много навит още от както се въртяха идеи форума да стане Юредическо лице.Като нищо ще се включа и аз ако се намери цистерна, която да се навие да ни го разпределя някакси:1. ogi28b 2. Vladim 3. Airfan4. niko_ymn5. sugarboy6. kiselo... между другото ако си направим сметката и реално си спретнем такава срещичка за водопой - никък не е невъзможно да се сдобием и с 98 на доставна цена като за 95... с дебела отстъпка ... за което мога да ударя едно рамо стига да станат бройката и мястото оправдани и реалистични от гледна точка транспорта до там... и да е на близо до всички това там... ще поразпитам едни хора дали може да се измиси нещо по-конкретно.Да пускам ли отделна тема ако се намери обект, който да се навие да приюти наша пратка горива временно и да ни го даде като се изредим?

Коментар

Аз направих отделна тема за цистерната ето:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32922

Коментар

niko_ymn написа:
                            ами да се по презапася и засмуках едни 60 литра с тая ми ти ненаситна гърловина по 2,09 и хоп-хоп на следващия и последващия ден то продължило към 70 и 68$ падението и съответно по 2,06 и 2,03 лв/л на А95Н ценичките и ко стана то мойто - "хитрата сврака с двата крака" ... 6 ст/л съм си минал по 60 л значи общо с 3,20 лева защото не бях почакал още ...
                            НЕма страшно не си само ти! Лятото нафтата като стигна най-висока цена от 2.60, беше срещата на хижата. Аз - с празен резервоар, и викам "е с’а ш’си засека разхода!" при което сипвам 7-8 литра, да не изгасна съвсем, на другия ден още към 50 литра, и след хижата като се върнах сипах още 19.7 литра, нещо такова беше, абе общо за 3 дни заредих 77 литра нафта на 2.60. Точно след 10-на дни нафтата беше паднала с 12-13 стотинки.Сега пак така - преди 5 дена заредих 48 литра на 2.22, 2 дни по-късно беше 2.16, а от вчера е 2.13.

Коментар

еее стига бе...2,13....значи и аз съм се прецакал!!!

Коментар

Някой неска гледал ли е цените бензина 1,99
                                Fiat punto 1,1
                                Fiat bravo 1,6 16v
                                Fiat bravo 2,0 20v
                                Honda civic 1,5
                                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Working...
                                X