Тенденцията е да пада още, а пък и нашите бунаци по бензиностанциите въобще не са реагирали на спада. При разлика от ...
Човееек, ти направо ми разби детските фантазии с тази тенденция. То се оказа цял тренд. Гледам един ден около 15ти Октомври - временно спрял да пада и от 72 се върнал на 74 $ и си викам туй беше с тенденцията ами да се по презапася и засмуках едни 60 литра с тая ми ти ненаситна гърловина по 2,09 и хоп-хоп на следващия и последващия ден то продължило към 70 и 68$ падението и съответно по 2,06 и 2,03 лв/л на А95Н ценичките и ко стана то мойто - "хитрата сврака с двата крака" ... 6 ст/л съм си минал по 60 л значи общо с 3,20 лева защото не бях почакал още ... а това как побрах над 60 литра е отделна тема, и после горивата били гадни, че давали по-висок разход у нас ... да не си помислите, че колонките нещо лъжат ... в италия уж я дават да събере 50 л по книга, но явно у нас литъра е някакъв по-особен малък литър ... но както и да е ... ако продължи поевтиняването няма да се разсърдя другия месец и на под 2 лв да зареждам ... само се извинявам на тея, които са се презапасили като мен на "минавка" ... и, добре че не сме бензиностанция да се наквасим със скъпо гориво и после да трябва да го продаваме на загуба. Колегата Vladim, ти до кога предполагаш, че ще има такава тенденция? ... "и само си викам дано-дано-дано" ...Шапка ти свалям за правилното предположение от горепосочения цитиран пост.
Майтапа на страна. Аз съм много навит още от както се въртяха идеи форума да стане Юредическо лице.Като нищо ще се включа и аз ако се намери цистерна, която да се навие да ни го разпределя някакси:1. ogi28b 2. Vladim 3. Airfan4. niko_ymn5. sugarboy6. kiselo... между другото ако си направим сметката и реално си спретнем такава срещичка за водопой - никък не е невъзможно да се сдобием и с 98 на доставна цена като за 95... с дебела отстъпка ... за което мога да ударя едно рамо стига да станат бройката и мястото оправдани и реалистични от гледна точка транспорта до там... и да е на близо до всички това там... ще поразпитам едни хора дали може да се измиси нещо по-конкретно.Да пускам ли отделна тема ако се намери обект, който да се навие да приюти наша пратка горива временно и да ни го даде като се изредим?
ами да се по презапася и засмуках едни 60 литра с тая ми ти ненаситна гърловина по 2,09 и хоп-хоп на следващия и последващия ден то продължило към 70 и 68$ падението и съответно по 2,06 и 2,03 лв/л на А95Н ценичките и ко стана то мойто - "хитрата сврака с двата крака" ... 6 ст/л съм си минал по 60 л значи общо с 3,20 лева защото не бях почакал още ...
НЕма страшно не си само ти! Лятото нафтата като стигна най-висока цена от 2.60, беше срещата на хижата. Аз - с празен резервоар, и викам "е с’а ш’си засека разхода!" при което сипвам 7-8 литра, да не изгасна съвсем, на другия ден още към 50 литра, и след хижата като се върнах сипах още 19.7 литра, нещо такова беше, абе общо за 3 дни заредих 77 литра нафта на 2.60. Точно след 10-на дни нафтата беше паднала с 12-13 стотинки.Сега пак така - преди 5 дена заредих 48 литра на 2.22, 2 дни по-късно беше 2.16, а от вчера е 2.13.
Коментар