тази сутрин сипах нафта на 2.45
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кой ще протестира? Аз, ти, комшията, а другата част от квартала ще стои и ще гледа сеир! Трябва голям протест, но в БГ е невъзможен, защото никой от нищо не се трогва... на тъпия народ му трябва цедене до край, е тва е!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
точно днес говорих с един пич, който пътува с корабите и преди 10-тина дни се прибрал от Испания и казва, че там горивата били по евтини отколкото в БГ.незнам дали е така, но на 1000Е заплата и аз съм съгласен да е 5лв горивото.Моля придържайте се към темата. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Sev написа:тия дни нещо не следих ценитеи не ми стана ясно бензина от 2,36 как стана 2,48VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
То разбирам лято е има по-голяма консумация,ама това на нищо не го прилича,от 2,35лв на 2,48/9лв(за дизела).Долара пада,съответно и цената на барел нефт,което означава че би трябвало и горивото да падне.Да ама не,Лукойл нали са монополисти и си знаят тяхното.Хора,аз викам,да вадим картинките с надпис "ПРОТЕСТ",от дълбините на харддисковете и в неделя по главните булеварди.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Долара се качи малко в интерес на истината до почти 1,40лв/$. Но основната причина е "конюнктурата" и ... жътва е , трябва да се отреже на отпускаря главата от кръста. Ден година храни (сега натрупват печалба за да имат запас за през следващ протест/замразяване).Още веднъж нови цени за Събота:15.07.2011 едро: 95 - 2383.20; 98 - 2443.20; ДГ - 2350.80; Б4% - 2391.60; ПБ - 2100.00; 16.07.11 дребно: A95H - 2.52 лв.; А98H - 2.68 лв.; Дизел - 2.51 лв.; Пропан бутан - 1.25 лв.;
Коментар
-
Въпрос - бензинджиите в момента повече ли печелят отколкото преди протестите при едни и същи цени на нефта и горивата по бензинстанциите?Оставам с впечатление че правителството им даде няколко отстъпки благодарение на които да могат да смъкнат цената, а те като мина бурята пак си закачиха старите цени, а резултата от протеста го гушкат в касичката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар