Кой ще протестира? Аз, ти, комшията, а другата част от квартала ще стои и ще гледа сеир! Трябва голям протест, но в БГ е невъзможен, защото никой от нищо не се трогва... на тъпия народ му трябва цедене до край, е тва е!
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
точно днес говорих с един пич, който пътува с корабите и преди 10-тина дни се прибрал от Испания и казва, че там горивата били по евтини отколкото в БГ.незнам дали е така, но на 1000Е заплата и аз съм съгласен да е 5лв горивото.Моля придържайте се към темата. Модераторски екип на fiat-bg.org
днес на една от новостроящите се бензиностанции в Бургас цъфна табелата на лукойл, а другата вече е построена и днес изпробваха таблото с цените на горивата.
Абе тия луди ли са днеска сипах бензин на 2,48 в екото утре момчето вика щял да скочи с 4-5 стотинки Какво искат от нас нямат основание..На какво от горе го вдигат не разбирам?!?!
То разбирам лято е има по-голяма консумация,ама това на нищо не го прилича,от 2,35лв на 2,48/9лв(за дизела).Долара пада,съответно и цената на барел нефт,което означава че би трябвало и горивото да падне.Да ама не,Лукойл нали са монополисти и си знаят тяхното.Хора,аз викам,да вадим картинките с надпис "ПРОТЕСТ",от дълбините на харддисковете и в неделя по главните булеварди.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Долара се качи малко в интерес на истината до почти 1,40лв/$. Но основната причина е "конюнктурата" и ... жътва е , трябва да се отреже на отпускаря главата от кръста. Ден година храни (сега натрупват печалба за да имат запас за през следващ протест/замразяване).Още веднъж нови цени за Събота:15.07.2011 едро: 95 - 2383.20; 98 - 2443.20; ДГ - 2350.80; Б4% - 2391.60; ПБ - 2100.00; 16.07.11 дребно: A95H - 2.52 лв.; А98H - 2.68 лв.; Дизел - 2.51 лв.; Пропан бутан - 1.25 лв.;
Въпрос - бензинджиите в момента повече ли печелят отколкото преди протестите при едни и същи цени на нефта и горивата по бензинстанциите?Оставам с впечатление че правителството им даде няколко отстъпки благодарение на които да могат да смъкнат цената, а те като мина бурята пак си закачиха старите цени, а резултата от протеста го гушкат в касичката.
Коментар