Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Па така е ако всеки от нас вземаше по 3000 минимална щеше ли да я има тая тема въпрос на гледна точка
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Само не разбирам защо колкото бензиностанциите са по-близо до Бургас цените на горивата са по-високи?Вчера сутринта като тръгнах от Ямбол А95 бе 2.43, а към Враца можеше да се видят цени от 2.42 до 2.38!
      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
        Само не разбирам защо колкото бензиностанциите са по-близо до Бургас цените на горивата са по-високи?Вчера сутринта като тръгнах от Ямбол А95 бе 2.43, а към Враца можеше да се видят цени от 2.42 до 2.38!
        Щото не си видял в Бургас ВИнаги съм се чудил на това, че в Бургас, където е рафинерията, бензина винаги е със стотинка - две по-скъп, отколкото в Ямбол.Между другото ако видите цените на едро на Лукойл в различните му бази, ще установите, че най-евтини са горивата в База Благоевград и най-скъпи - в Бургас. Това е така, защото на Благоевград рафинерията в Солун му е по-близо А в Бургас щеш не щеш - няма откъде другаде да си купиш.

Коментар

Те тука е истината! Няма "Синя зона", няма глоби за паркиране в тревните площи и ядене (гориво) много и без пари!
          Прикачени файлове
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Според една от теориите на конспирацията или както там е модерно да се наричат, цялата криза е умишлено изфабрикувана с помощта на медиите, за да може да се намали потреблението на оскъдните вече запаси от петрол докато света не се подготви с електро- и др. алтернативни превозни средства и източници на енергия. Само не ме питайте това пък от къде съм го чул, защото не помня. И в момента Гада-фи още повече отежнява положението на всички, като вместо да си продава природните богатства - той си ги унищожава: "Според въстаниците правителствените части бомбардират само резервоарите, които са пълни. Бунтовниците смятат, че някой вътрешен човек е предал точните координати на нефтохранилищата и силите на Кадафи могат свободно да ги бомбардират."Ефекта от новината за О-сам-а беше краткотраен и барела спря да пада.
            Прикачени файлове
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Само в Бургас ли е вдигната газта?

Коментар

Не само в Бургас, +3 ст/л - на всякъде на едро ПБ е станало 2190.00 лв/тон.Освен това дизела по-евтин:ДГ - 2254.80Б4 - 2295.60... но от утре - на дребно.

Коментар

ее преди поне по рано споменавахте за промените, ама май не ви се занимава вече а?

Коментар

И каква стана сега?Вдигаме газта,за да компенсираме намалената печалба от нафта?
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

поне давайте цената на всички горива

Коментар

Средни цени на дребно за веригата:Бензин A95H - 2.43лв.; Бензин А98H - 2.63лв.; Дизелово гориво Б3 - 2.38лв.; Пропан бутан - 1.29лв.; от официалната страница на ЛукОил.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И аз самия съм потърпевш защото и моята бутилка е на изпразване. Просто не всеки ден имам време да ги проверя или смятам, добре, че понякога и колеги като Dimo_J пишат, че са забелязали промяна (то сигурно за ПБ е било обявено от 10ти, а дизела от 11 за 12). Някой ако е превозвач и му е изключително важно да си направи стартовата страница на браузара да му бъде - сайта на монополиста: http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-35

Коментар

божееее... не съм следил страницата и не съм търсил информация там, но ако знаеш колко полезен линк ми даде в момента..... жив и здрав да си.Друго няма да кажа освен, че ако те видя някъде имаш почерпка...

Коментар

http://news.data.bg/4/economics/2298...%D1%82Ужас...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Коментара е просто... излишен .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X