Па така е ако всеки от нас вземаше по 3000 минимална щеше ли да я има тая тема въпрос на гледна точка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolovvd написа:Само не разбирам защо колкото бензиностанциите са по-близо до Бургас цените на горивата са по-високи?Вчера сутринта като тръгнах от Ямбол А95 бе 2.43, а към Враца можеше да се видят цени от 2.42 до 2.38!
Коментар
-
Според една от теориите на конспирацията или както там е модерно да се наричат, цялата криза е умишлено изфабрикувана с помощта на медиите, за да може да се намали потреблението на оскъдните вече запаси от петрол докато света не се подготви с електро- и др. алтернативни превозни средства и източници на енергия. Само не ме питайте това пък от къде съм го чул, защото не помня. И в момента Гада-фи още повече отежнява положението на всички, като вместо да си продава природните богатства - той си ги унищожава: "Според въстаниците правителствените части бомбардират само резервоарите, които са пълни. Бунтовниците смятат, че някой вътрешен човек е предал точните координати на нефтохранилищата и силите на Кадафи могат свободно да ги бомбардират."Ефекта от новината за О-сам-а беше краткотраен и барела спря да пада.
Коментар
-
Средни цени на дребно за веригата:Бензин A95H - 2.43лв.; Бензин А98H - 2.63лв.; Дизелово гориво Б3 - 2.38лв.; Пропан бутан - 1.29лв.; от официалната страница на ЛукОил.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И аз самия съм потърпевш защото и моята бутилка е на изпразване. Просто не всеки ден имам време да ги проверя или смятам, добре, че понякога и колеги като Dimo_J пишат, че са забелязали промяна (то сигурно за ПБ е било обявено от 10ти, а дизела от 11 за 12). Някой ако е превозвач и му е изключително важно да си направи стартовата страница на браузара да му бъде - сайта на монополиста: http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-35
Коментар
-
Predatorsi написа:Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар