Само не разбирам защо колкото бензиностанциите са по-близо до Бургас цените на горивата са по-високи?Вчера сутринта като тръгнах от Ямбол А95 бе 2.43, а към Враца можеше да се видят цени от 2.42 до 2.38!
Само не разбирам защо колкото бензиностанциите са по-близо до Бургас цените на горивата са по-високи?Вчера сутринта като тръгнах от Ямбол А95 бе 2.43, а към Враца можеше да се видят цени от 2.42 до 2.38!
Щото не си видял в Бургас ВИнаги съм се чудил на това, че в Бургас, където е рафинерията, бензина винаги е със стотинка - две по-скъп, отколкото в Ямбол.Между другото ако видите цените на едро на Лукойл в различните му бази, ще установите, че най-евтини са горивата в База Благоевград и най-скъпи - в Бургас. Това е така, защото на Благоевград рафинерията в Солун му е по-близо А в Бургас щеш не щеш - няма откъде другаде да си купиш.
Не само в Бургас, +3 ст/л - на всякъде на едро ПБ е станало 2190.00 лв/тон.Освен това дизела по-евтин:ДГ - 2254.80Б4 - 2295.60... но от утре - на дребно.
И аз самия съм потърпевш защото и моята бутилка е на изпразване. Просто не всеки ден имам време да ги проверя или смятам, добре, че понякога и колеги като Dimo_J пишат, че са забелязали промяна (то сигурно за ПБ е било обявено от 10ти, а дизела от 11 за 12). Някой ако е превозвач и му е изключително важно да си направи стартовата страница на браузара да му бъде - сайта на монополиста: http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-35
божееее... не съм следил страницата и не съм търсил информация там, но ако знаеш колко полезен линк ми даде в момента..... жив и здрав да си.Друго няма да кажа освен, че ако те видя някъде имаш почерпка...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар