Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В пазарджик вчера цената на пропан бутана беше на Шел 1.26 , Лукойл 1.22 а на други 2 бензиностанций намерих на 1.20??? Разлика 6 ст в разстоянеие на 1 км.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Колеги един въпрос не много по темата,но има връзка защото е свързан с горивата.Ако ме спре полиция и ми провери багажника и вътре има примерно 1 туба гориво (оцветено,маркирано),какво ще ми се случи,или какво да очаквам да ми се случи?Няма връзка с темата. Модераторски екип на fiat-bg.org
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
        Колеги един въпрос не много по темата,но има връзка защото е свързан с горивата.Ако ме спре полиция и ми провери багажника и вътре има примерно 1 туба гориво (оцветено,маркирано),какво ще ми се случи,или какво да очаквам да ми се случи?
        Нищо...само трябва да е в желязна туба... ! Моля, придържайте се към темата!Модераторски екип на fiat-bg.org
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

*МОДЕРИРАНО* Тия 2.49 които видях на лукойл тая сутрин и 2,40 да станат пак няма да са ми по джоба... А и ми писна освен,че ме скубят и да ме лъжат лицемерно по бензиностанциите...ей оня ден в служебната кола пак в 45 литра резервоар успяха да заредят 51 *МОДЕРИРАНО*В този форум подобни действия и приканване към такива - не се толерират! Модераторски екип на fiat-bg.org
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Пускайте сигнали бе, хора, къде ви е гражданската съвест?!
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

paralesa написа:
              *МОДЕРИРАНО* Тия 2.49 които видях на лукойл тая сутрин и 2,40 да станат пак няма да са ми по джоба... А и ми писна освен,че ме скубят и да ме лъжат лицемерно по бензиностанциите...ей оня ден в служебната кола пак в 45 литра резервоар успяха да заредят 51 *МОДЕРИРАНО*В този форум подобни действия и приканване към такива - не се толерират! Модераторски екип на fiat-bg.org
              На 19.03.2011 в 15:33 имам фактура от бензиностанция на Лукойл с цена 2.36, а с отстъпката става 2.31 лв за А95Н.Ако държиш мога да публикувам фактурата!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                paralesa написа:
                На 19.03.2011 в 15:33 имам фактура от бензиностанция на Лукойл с цена 2.36, а с отстъпката става 2.31 лв за А95Н.Ако държиш мога да публикувам фактурата!
                какво ме топли мен това Ти си зареждай 95,аз на личната си кола зареждам ДИЗЕЛ!!!Който дизел на лукойл струва 2.49-ако щеш вярвай,имам фактура,мога да ти я постна А на служебната зареждам бензин,цената на който не ме интересува,просто го споменах,защото хем ни надуват цените,хем ни мамят в литрите.А дали ще е бензин или дизел е все тая,като те мамят в това колко ти сипват в резервоара.
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Не се ядосвай! Понеже не беше споменал за какво гориво става въпрос ти писах горният пост, но за да съм солидарен с теб, в Сряда като тръгна за Велико Търново ще напълня до горе с А98Н, който в момента е 2.55, ако това ще те успокои. :DПо-скоро трябва да се молим да не скочи отново цената покрай войната!
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Тези нашите горива ....Вчера на бензиностанция от веригата CAR в Италия ( близо до 25029 Verolaveccia ( BS ) Северна Италия ) видях следните цени :- дизелово гориво - 1,358 евро за литър ;- газова смес ,, Пропан Бутан ’’ - 0,738 евро .Стигнахме ги , мамка му
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до го

Румен_Хинчев написа:
                      Стигнахме ги , мамка му
                      Само по цени ами по заплати стигнахме ли ги?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да се включа от нищото и аз ами по качество? Само в българия (не заслужава голямата буква вече) може да стане да сме зле като заплата,стандарт,качество, но цените ни да са европейски.
                        Fiat punto 1,1
                        Fiat bravo 1,6 16v
                        Fiat bravo 2,0 20v
                        Honda civic 1,5
                        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Един постинг по темата:Има обявени нови цени от 22-ри 7ч. на едро за 23-ти (лв/х.л.):95 - 2233.2098 - 2329.20ДГ - 2341.20Б3 - 2401.20ПБ - 1920.00
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Така като гледам от утре LPG ще е с 4ст. надолу.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                              Така като гледам от утре LPG ще е с 4ст. надолу.
                              Крайно време беше ПБ да спадне.Цена от 1,35 лв. беше безкрайно висока,съпоставена с бензина и дизела. :D
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ето ги ПРЕД-последните цени за сравнение (май само при газта има промяна):
                                niko_ymn написа:
                                От 18ти в 7:00ч обявени, а на дребно в сила от 23:59 ч.-> за 19-ти:ПБ- беше 1992.00 ...
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X