В пазарджик вчера цената на пропан бутана беше на Шел 1.26 , Лукойл 1.22 а на други 2 бензиностанций намерих на 1.20??? Разлика 6 ст в разстоянеие на 1 км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги един въпрос не много по темата,но има връзка защото е свързан с горивата.Ако ме спре полиция и ми провери багажника и вътре има примерно 1 туба гориво (оцветено,маркирано),какво ще ми се случи,или какво да очаквам да ми се случи?Няма връзка с темата. Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Колеги един въпрос не много по темата,но има връзка защото е свързан с горивата.Ако ме спре полиция и ми провери багажника и вътре има примерно 1 туба гориво (оцветено,маркирано),какво ще ми се случи,или какво да очаквам да ми се случи?
Коментар
-
*МОДЕРИРАНО* Тия 2.49 които видях на лукойл тая сутрин и 2,40 да станат пак няма да са ми по джоба... А и ми писна освен,че ме скубят и да ме лъжат лицемерно по бензиностанциите...ей оня ден в служебната кола пак в 45 литра резервоар успяха да заредят 51 *МОДЕРИРАНО*В този форум подобни действия и приканване към такива - не се толерират! Модераторски екип на fiat-bg.orgex.Мареа ТД100
Коментар
-
Пускайте сигнали бе, хора, къде ви е гражданската съвест?!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
paralesa написа:*МОДЕРИРАНО* Тия 2.49 които видях на лукойл тая сутрин и 2,40 да станат пак няма да са ми по джоба... А и ми писна освен,че ме скубят и да ме лъжат лицемерно по бензиностанциите...ей оня ден в служебната кола пак в 45 литра резервоар успяха да заредят 51 *МОДЕРИРАНО*В този форум подобни действия и приканване към такива - не се толерират! Модераторски екип на fiat-bg.orgНяма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:paralesa написа:*МОДЕРИРАНО* Тия 2.49 които видях на лукойл тая сутрин и 2,40 да станат пак няма да са ми по джоба... А и ми писна освен,че ме скубят и да ме лъжат лицемерно по бензиностанциите...ей оня ден в служебната кола пак в 45 литра резервоар успяха да заредят 51 *МОДЕРИРАНО*В този форум подобни действия и приканване към такива - не се толерират! Модераторски екип на fiat-bg.orgex.Мареа ТД100
Коментар
-
Не се ядосвай! Понеже не беше споменал за какво гориво става въпрос ти писах горният пост, но за да съм солидарен с теб, в Сряда като тръгна за Велико Търново ще напълня до горе с А98Н, който в момента е 2.55, ако това ще те успокои. :DПо-скоро трябва да се молим да не скочи отново цената покрай войната!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Тези нашите горива ....Вчера на бензиностанция от веригата CAR в Италия ( близо до 25029 Verolaveccia ( BS ) Северна Италия ) видях следните цени :- дизелово гориво - 1,358 евро за литър ;- газова смес ,, Пропан Бутан ’’ - 0,738 евро .Стигнахме ги , мамка муFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Да се включа от нищото и аз ами по качество? Само в българия (не заслужава голямата буква вече) може да стане да сме зле като заплата,стандарт,качество, но цените ни да са европейски.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Така като гледам от утре LPG ще е с 4ст. надолу.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар