В пазарджик вчера цената на пропан бутана беше на Шел 1.26 , Лукойл 1.22 а на други 2 бензиностанций намерих на 1.20??? Разлика 6 ст в разстоянеие на 1 км.
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Колеги един въпрос не много по темата,но има връзка защото е свързан с горивата.Ако ме спре полиция и ми провери багажника и вътре има примерно 1 туба гориво (оцветено,маркирано),какво ще ми се случи,или какво да очаквам да ми се случи?Няма връзка с темата. Модераторски екип на fiat-bg.org
Колеги един въпрос не много по темата,но има връзка защото е свързан с горивата.Ако ме спре полиция и ми провери багажника и вътре има примерно 1 туба гориво (оцветено,маркирано),какво ще ми се случи,или какво да очаквам да ми се случи?
Нищо...само трябва да е в желязна туба... !Моля, придържайте се към темата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
Fiat Punto 1.2 16v LPG
*МОДЕРИРАНО* Тия 2.49 които видях на лукойл тая сутрин и 2,40 да станат пак няма да са ми по джоба... А и ми писна освен,че ме скубят и да ме лъжат лицемерно по бензиностанциите...ей оня ден в служебната кола пак в 45 литра резервоар успяха да заредят 51 *МОДЕРИРАНО*В този форум подобни действия и приканване към такива - не се толерират! Модераторски екип на fiat-bg.org
*МОДЕРИРАНО* Тия 2.49 които видях на лукойл тая сутрин и 2,40 да станат пак няма да са ми по джоба... А и ми писна освен,че ме скубят и да ме лъжат лицемерно по бензиностанциите...ей оня ден в служебната кола пак в 45 литра резервоар успяха да заредят 51 *МОДЕРИРАНО*В този форум подобни действия и приканване към такива - не се толерират! Модераторски екип на fiat-bg.org
На 19.03.2011 в 15:33 имам фактура от бензиностанция на Лукойл с цена 2.36, а с отстъпката става 2.31 лв за А95Н.Ако държиш мога да публикувам фактурата!
На 19.03.2011 в 15:33 имам фактура от бензиностанция на Лукойл с цена 2.36, а с отстъпката става 2.31 лв за А95Н.Ако държиш мога да публикувам фактурата!
какво ме топли мен това Ти си зареждай 95,аз на личната си кола зареждам ДИЗЕЛ!!!Който дизел на лукойл струва 2.49-ако щеш вярвай,имам фактура,мога да ти я постна А на служебната зареждам бензин,цената на който не ме интересува,просто го споменах,защото хем ни надуват цените,хем ни мамят в литрите.А дали ще е бензин или дизел е все тая,като те мамят в това колко ти сипват в резервоара.
Не се ядосвай! Понеже не беше споменал за какво гориво става въпрос ти писах горният пост, но за да съм солидарен с теб, в Сряда като тръгна за Велико Търново ще напълня до горе с А98Н, който в момента е 2.55, ако това ще те успокои. :DПо-скоро трябва да се молим да не скочи отново цената покрай войната!
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Тези нашите горива ....Вчера на бензиностанция от веригата CAR в Италия ( близо до 25029 Verolaveccia ( BS ) Северна Италия ) видях следните цени :- дизелово гориво - 1,358 евро за литър ;- газова смес ,, Пропан Бутан ’’ - 0,738 евро .Стигнахме ги , мамка му
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Да се включа от нищото и аз ами по качество? Само в българия (не заслужава голямата буква вече) може да стане да сме зле като заплата,стандарт,качество, но цените ни да са европейски.
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар