Понеже като пълня до горе все се прецаквам (на следващият ден цените са с поне 5 ст. надолу) се чудя дали утре да не напълня до горе, че поне за вас да има по-ниски цени. :D
Недей!Така или иначе цената ще падне до няколко дни.Има леко понижение на цената на петрола.Утре почват разследване за картелно споразумение в петролният бизнес.Мисля,че скоро ще има реакция на лукойл с леко занижение на цените.Дано да се окажа прав.
10-ти срещу 11-ти ще влязат в сила някакви цени - (който иска да ги сравни с публикуваните тук в темата-стр.127 от 7-ми) ето къде ги има новите:http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-35... около 4 ст. e намалението - при бензин и дизел.95- 2314.8098- 2410.80ДГ- 2341.20Б3- 2401.20ПБ- 2136.00
nikolovvd написа:
... като пълня до горе все се прецаквам (на следващият ден цените са с поне 5 ст. надолу) се чудя дали утре да не напълня до горе, че поне за вас да има по-ниски цени. :D
Колегата nikolovvd сигурно е пълнил, но аз бих посъветвал да изчака още малко, защото днес барела падна от около ~105 на ~102$ за сорта WTI ... и можеби в Събота срещу Неделя от лукойл ще имат повод да смъкнат още повече цените преди протеста (освен ако и утре не се обърне пак нагоре тенденцията де).
Абе свалят цените, ама само по новинарските емисии!!! И пак ще стане като миналия месец - две вечери подред казаха в новините, че цените падат (единия ден -4 ст., а на др. ден още - 3 ст.), а на бензиностанциите цената не се и мръдна от 2.40 лв./л. тогава
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Абе свалят цените, ама само по новинарските емисии!!! И пак ще стане като миналия месец - две вечери подред казаха в новините, че цените падат (единия ден -4 ст., а на др. ден още - 3 ст.), а на бензиностанциите цената не се и мръдна от 2.40 лв./л. тогава
За пореден път се убеждавам че журналистиката и в частност медиите са една имагинерна заблуда (поне у нас де), слугувайки на определени политически и икономически кръгове.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар