Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дай да си направим клуб на прецаканите - "Марко Тотев"! :D
    Няма начин да няма начин!

Коментар

От 1-ви за 2-ори Март;95 - 2305.2098 - 2402.40ДГ - 2310.00ПБ - =Падат, но не мога да открия разлика, май падат с нула.
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
        От 1-ви за 2-ори Март;95 - 2305.2098 - 2402.40ДГ - 2310.00ПБ - =Падат, но не мога да открия разлика, май падат с нула.
        Може би промяната е за корабно гориво
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dimaldim написа:
          nikolovvd написа:
          Да си призная чесно от няколко години се оказва, че съм усвоил една магия.Винаги като заредя до горе и на следващия ден цената пада с 5-6 стотинки.Голям карък съм! Е зависи от къде го погледнеш де!
          Не си само ти, и аз вчера заредих на 2,46, днес гледам 2,39
          хаха и аз съм от отбора :D

Коментар

Ами какво чакаме? Фейсбука е наш!
            Няма начин да няма начин!

Коментар

От 2-ори за 3-ти Март - поскъпване на Пропан бутана с 2 стотинки/литър:от 2100 става 2136 лева/тонЧестит национален празник!

Коментар

От 3-ти за 4-ти Март;95 - 2305.20 на 2287.2098 - 2402.40 на 2383.20ДГ - 2310.00 на 2330.40ПБ - 2136.00 =Пада бенз., расте диз.

Коментар

Аз имам документ на който пише ,че дизела е 2.25 така , че не ви вярвам !
                  681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Преди малко по бтв даваха репортаж от бензиностанция на петрол и дизела беше 2.54
                    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

dalgia123 написа:
                      Преди малко по бтв даваха репортаж от бензиностанция на петрол и дизела беше 2.54
                      Да бе и аз го гледах тва за горивата.Баси и скъпата нафта тва да не слагат златна жилка в нея?И лошото е,че няма заместители като метана на бензина.Може би от там идва и нереално високата и цена.Лошото е,че и пропан-бутана и метана се очаква да се повишават.Доброто е,че винаги ще са по-евтиния начин да си караш колата.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И аз съм там
                        Power Under Pressure

Коментар

popara801 написа:
                          dalgia123 написа:
                          Да бе и аз го гледах тва за горивата.Баси и скъпата нафта тва да не слагат златна жилка в нея?И лошото е,че няма заместители като метана на бензина.Може би от там идва и нереално високата и цена.Лошото е,че и пропан-бутана и метана се очаква да се повишават.Доброто е,че винаги ще са по-евтиния начин да си караш колата.
                          Има заместител.Днес гледах една тема в МБ форума как е сложена газова уредба на дизел.Ама не мога да я намеря.Имаше и снимки и изглеждаше доста добре направено
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

popara801 написа:
                            dalgia123 написа:
                            Чувал съм че принципно на дизелов агрегат може да се монтира LPG/CNG уредба, до колко е вярно не знам .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                              popara801 написа:
                              dalgia123 написа:
                              Чувал съм че принципно на дизелов агрегат може да се монтира LPG/CNG уредба, до колко е вярно не знам .
                              Абе да така е.По принцип може,но е доста скъпо начинание и много време се изплаща.Дори мисля,че ако помпата горивната не е Бош трябва да се смени с друга или нещо такова беше.Имаше някаква фирма във Варна,която ги правеше.Ще проверя и ще пиша.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

То като гори 4/100 не си заслужава филмирането.По темата - прави ми впечатление, че всички вериги са с 2 стотинки под Лукойл, а дори видях одеве Ромпетрол с 2.51 дизела.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X