Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    през май.2008 година цената на петрола е точно като сегашната и цената на дизела е също като сегашната.Не трябва да се спекулира с неверни данни...
    Май месец да е така- ок. Покажи от къде ти е информацията, и ако имаш някоя стара графика, погледни Юни месец!http://en.wikipedia.org/wiki/File:WTI_price_96_09.svg
    Прикачени файлове
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

BO написа:
      А когато ама точно преди една година цената беше 1.66лв защо не излязохме на протест за това Mr. Green
      Колега бъркаш се малко....Дизел зареждахме през февруари 2009 на цена от 1.66лв,а не миналата година!!!П.П Аз съм твърдо за протест!
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
        BO написа:
        А когато ама точно преди една година цената беше 1.66лв защо не излязохме на протест за това Mr. Green
        Колега бъркаш се малко....Дизел зареждахме през февруари 2009 на цена от 1.66лв,а не миналата година!!!П.П Аз съм твърдо за протест!
        включи се в темата за протеста тогава
        ----------------------------------------------------------------------------
        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

niko_ymn написа:
          Искам само да Ви припомня, че цените на дребно не бяха чак пък такива дори посред лятото на 2008-ма барела като беше доближил 150 долара. Ако се организира протест един от логичните според мен въпроси ще е този: "ЗАЩО СЕГА ГОРИВАТА СТРУВАТ ТОЛКОВА, КОЛКОТО СТРУВАХА ПРИ БАРЕЛ от 147$ при положение, че Акциза е нарастнал само с 3-4 стотинки в цената на литър?"
          paralesa написа:
          а че заради слухове в либия,петрола бе паднал,не се брои. Да живее комунизма,от който никога няма да излезем
          И чернобил дори още не е гръмнал, това е било само слух.
          имах предвид определени слухове,че кадафи е мъртъв!!! Тогава за ден срина цената на барел,после пак се качи,като излезе истината...не говоря за масовите протести там!!! Не обичам да ме иронизират,когато не са ме разбрали-ако обичаш не го прави.
          ex.Мареа ТД100

Коментар

хахахаха до сега ги слушах едни господа по БТВ, и по официални данни от ЕС цената на литър бензин е 2,26.... хахахахахах

Коментар

И в България горивата били най евтини от целия Европейски съюз. Де тояга, де .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Актуални цени на горивата.
                Прикачени файлове
                Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Значи уеднаквяване на цените ни чака....
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А уеднаквяване на заплатите ?! Кога?!?!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

"Като му дойде времето." - както казваше царя.Ако сме още живи - казвам аз!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                        "Като му дойде времето." - както казваше царя.Ако сме още живи - казвам аз!
                        ...ама надали - ще добавя аз.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

От цялото говорене сутринта по БТВ разбрах едно ,че търговците на горива на бензиностанциите печелят по 22 стотинки на продаден литър. Айдуци с айдуци .
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

BO написа:
                            А когато ама точно преди една година цената беше 1.66лв защо не излязохме на протест за това :
                            Аз нямам такива спомени за 2010 г. Източник може ли да посочиш?

Коментар

2009-а беше то, дъното за 95 беше 1,61 при 25 долара за барел. Източник - джобът ми, свидетел - гърловината на резервоара...
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

paralesa написа:
                                а че заради слухове в либия,петрола бе паднал,не се брои. Да живее комунизма,от който никога няма да излезем
                                paralesa написа:
                                имах предвид определени слухове,че кадафи е мъртъв!!! Тогава за ден срина цената на барел,после пак се качи,като излезе истината...не говоря за масовите протести там!!! Не обичам да ме иронизират,когато не са ме разбрали-ако обичаш не го прави.
                                Въобще не съм се и опитвал да те иронизирам теб. Явно нас ни имат за овце или някакви безмозъчни с тези дезинформации - това имах предвид. Все едно ние не можем да намерим от интернет инфо кое колко струва. Не живеем вече в 19ти век.
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X