BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:А когато ама точно преди една година цената беше 1.66лв защо не излязохме на протест за това Mr. GreenBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
i4kin написа:BO написа:А когато ама точно преди една година цената беше 1.66лв защо не излязохме на протест за това Mr. Green----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
niko_ymn написа:Искам само да Ви припомня, че цените на дребно не бяха чак пък такива дори посред лятото на 2008-ма барела като беше доближил 150 долара. Ако се организира протест един от логичните според мен въпроси ще е този: "ЗАЩО СЕГА ГОРИВАТА СТРУВАТ ТОЛКОВА, КОЛКОТО СТРУВАХА ПРИ БАРЕЛ от 147$ при положение, че Акциза е нарастнал само с 3-4 стотинки в цената на литър?"paralesa написа:а че заради слухове в либия,петрола бе паднал,не се брои. Да живее комунизма,от който никога няма да излеземex.Мареа ТД100
Коментар
-
А уеднаквяване на заплатите ?! Кога?!?!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Orcinus
BO написа:А когато ама точно преди една година цената беше 1.66лв защо не излязохме на протест за това :
Коментар
-
paralesa написа:а че заради слухове в либия,петрола бе паднал,не се брои. Да живее комунизма,от който никога няма да излеземparalesa написа:имах предвид определени слухове,че кадафи е мъртъв!!! Тогава за ден срина цената на барел,после пак се качи,като излезе истината...не говоря за масовите протести там!!! Не обичам да ме иронизират,когато не са ме разбрали-ако обичаш не го прави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар