Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivailo rachev написа:
    ще направя малко офф,но се втрещих от това което се случи.Със бензин от Петрол екстра форс 96 бравото ми даде разход 12/100 градско.със 95 от Ромпетрол ми даде разход 9,5/100 при едни и същи условия.
    със петролската газ примерата ми качи разхода с около2 литра на 100явно това явление се проявява със всички петролски горива ,аз лично на петрол никога не зареждам печката много пуши от петролската нафта незнам на какво се дължи но е отвратително

Коментар

ivailo rachev написа:
      ще направя малко офф,но се втрещих от това което се случи.Със бензин от Петрол екстра форс 96 бравото ми даде разход 12/100 градско.със 95 от Ромпетрол ми даде разход 9,5/100 при едни и същи условия.
      Що зареждаш на такива та*аклииски бензанджииници ? п.с. иначе моята /1.6 пак/ гори толкова ама лятото сега неми се мисли

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        batproho написа:
        Принципно Дизелът е отпадъчен/остатъчен продукт от производството на бензини, .
        Това не е вярно.
        И все пак дизела се получава от керосиново/газьолеви дестилации на нефта, така е не е от първично производство след рафиниране на нефт.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

откак в 30 литрова газова бутилка ми заредиха 45 при 1/3 празна ,не се учудвам на ничий висок разход
          ex.Мареа ТД100

Коментар

batproho написа:
            kiro_of_the_day написа:
            batproho написа:
            Принципно Дизелът е отпадъчен/остатъчен продукт от производството на бензини, .
            Това не е вярно.
            И все пак дизела се получава от керосиново/газьолеви дестилации на нефта, така е не е от първично производство след рафиниране на нефт.
            Колега явно химията ти е далечна наука-нищо лошо Само с цитати от Уикипедия не става. Ще помоля да се придържаме към основната тема - включително и себе си!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не е въпрос само до цитати поне аз така го разбирам, ако не съм прав моля да бъда извинен . да се придържаме към същността на темата.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Дали е вЕрно?
                Прикачени файлове
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Какви ли цени ще ни сложат сега с мотива че се покачил петрола?
                  Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
                    Какви ли цени ще ни сложат сега с мотива че се покачил петрола?
                    3лв/л гониме какво се чудите В Анлгия горивата са от порядъка на 1.30 паунда Ето какво намерих http://benzin7.blogspot.com/

Коментар

Ето какви от 23-ти за 24-ти:95 - 2242.80 става 2269.20 (+26.40) +3 ст/л98 - 2338.80 става 2365.20 (+26.40) +3 ст/лДГ - 2269.20 без промянаПБ - 2064.00 без промяна
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Обаче горивото с цена 2.40 лв. не е като онова от 1.30 Евро!
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Да не говорим за доходите ни! И сутринта Дянков по ’Нова тв’ твърди че сме били цъфнали и вързали, такава наглост неъсм виждъл
                          FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
                          Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

RC_MIRO написа:
                            такава наглост не съм виждъл
                            Е как не си виждал? :P
                            RC_MIRO написа:
                            ... сутринта Дянков по ’Нова тв’ ...
                            си гладал!
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

Западен Тексаски Лек Индустриален сорт петрол мина психологическата граница от 100 долара за барел преди малко.А сорта брент се търгува около 115 долара, така че очаквайте повишения и от Лукойл.***П.С. И още на следващия ден обявени от 25-ти за 26-ти:95 - 2287.2098 - 2383.20ДГ - 2289.60ПБ - 2100.00
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

От утре нови ПО-ВИСКИ цени Ето какви от 25-ти за 26-ти:95 - 2269.20 става 2287.20 (+18.00) +2 ст/л98 - 2365.20 става 2383.20 (+18.00) +2 ст/лДГ - 2269.20 става 2289.60 (+20.00) +2 ст/лПБ - 2064.00 става 2136.00 (+72.00) Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X