Може и да задминем 3лв. Тези нямаха ли си друга работа ми сега намериха да се бият. Ама и наща държава си ни товари с огромни акцизи и ДДС. Не ги е срам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера на ЕКО-то нафтата бе 2,48 ... но утре ? Такива новини ще вдигнат цената "до небето" ? Да тичам ли да зареждам до горе преди да са я вигали или не?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Orcinus
emzo написа:Ще стигне ли 3лв. литъра ? Предвид събитията в Либия.
Коментар
-
не знам какво намират и какво не,но това вече става нетърпимо...150лв не ми стигат да си напълня резервоара,на фона на средната работна заплата,това е просто убийствено много.В цял свят се спекулира с горивата,но у нас май спекулата е прекалена! Не може в цял свят нафтата да е 20 до 30 цента(примерно в Европа) ,а у нас да е по-скъпа и от бензин 98 октана . Това не е пазарна икономика,това си е чиста спекула с по-оборотното гориво. Защото цената не се определя САМО от търсенето,а и от вложеното за производството на даден продукт,а нафтата излиза поне на половина по-евтина за производство-предполагам,може и да греша,но със сигурност е по евтина в пъти. И не говоря това,защото карам дизелова кола,а за да се зимислим доколко се подиграват с нас. По същата логика и цената на бензина е поне 20% по-висока от реалнатаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Принципно Дизелът е отпадъчен/остатъчен продукт от производството на бензини, следователно няма логика да е такава цената му НО... ЛукОил винаги намират логика и причини.Монополиста диктува правилата и това е положението.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Принципно Дизелът е отпадъчен/остатъчен продукт от производството на бензини, .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:batproho написа:Принципно Дизелът е отпадъчен/остатъчен продукт от производството на бензини, .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Нафтата била отпаден продукт и трябва да е евтина. Не, Не, почакайте... газта е отпаден продукт и затова е евтина. Колеги, не е ли притеснително, че знаем толкова малко за формирането на цените и процеса на производство на бензин, дизел и пропан-бутан? Много по-сложни от тези процеси са известни на обществеността (от гугъл, уикипедия и др.), но не и технологията и ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО на горивата. Все пак тези процеси съществуват от над 100 години!. Всичко това ми прилича на огромен монополен заговор и то не местен, а глобален!Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
borisov написа:преди малко едно приятелче ми каза трагичната новина че заредил нафта на петрол за цена от 1.52лв за литър ужасVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
borisov написа:преди малко едно приятелче ми каза трагичната новина че заредил нафта на петрол за цена от 1.52лв за литър ужасBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар