Здравейте днес заредих А-95 за 2.29ст
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
при нас горивото е много скъпо .ползваме най скъпото гориво на света бензин 98 октана 4.08 лв еуро дизел 3.42 лв газ 2.20 лв и всяка вечер в 19.00 и сутрин от 8.00 часа празнуваме този рекорд като си палим аварийните мигачи пускаме си по радиото кючека хем играем хем си караме колите . само да ги видите главните пътища в Истанбул по тези часове на литър гориво плащаме 67 процента данък . но уви правителството няма намерие да сваля данъцитеLinea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
Някъде четох тези дни че прогнозират до Лятото цените на бензина и дизела да стигнат 3лв.Дано да не са прави но както е тръгнало няма да ме учуди нищо вече.п.с. а смятах да минавам в отбора на JTD .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Някъде четох тези дни че прогнозират до Лятото цените на бензина и дизела да стигнат 3лв.Дано да не са прави но както е тръгнало няма да ме учуди нищо вече.п.с. а смятах да минавам в отбора на JTD .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар