Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сутринта в 8:00 заредих А95 на 2,29
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ей на това му се вика картелследобяд навсякъде цената е 2.32...

Коментар

Sev написа:
        аааааа, на ОМВ беше 2.33!!!БТВ сега казаха, че намалят пак - с по 2 ст. всичко без ПБ...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          Sev написа:
          аааааа, на ОМВ беше 2.33!!!БТВ сега казаха, че намалят пак - с по 2 ст. всичко без ПБ...
          Така де, те снощи и по NOVA TV оповестиха намаление ама к.р тате баница
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

kiselo написа:
            Само ако стане нафтата 1.50лв. Мале аз при 2.30-40 правя по 10 000км за 2-3-4 месеца. При 1.5 ще правя по 10 000 за месец, месец и половина. Пу пу дай боже. Съмнявам се обаче дори и при намесата на държавата да се получи голяма разлика. Веднага ще бъде компенсирана от някой данък или такса.
            А нали се сещаш тогава колко големи ще станат софийските задръствания?А за да падне цената трябва сериозно да намалее потреблението.Помня края на юни 2008 ма- бензин 95 по 2.42 лв,Края на август същата година беше стигнал по едно време 1.60 за литър. Това заради кризата, която още не се усещаше у нас.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Добре де, кога ще падне тоя бензин? Онзи ден -4 ст., от тази нощ с още 2 ст. надолу, пък на Лукойл в сайта си е още 2,32 лв./л. ? Или само си говорят от ТВ ефира ?!
              SKODA 105L '78
              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
              FIAT 126p '89
              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
                Добре де, кога ще падне тоя бензин? Онзи ден -4 ст., от тази нощ с още 2 ст. надолу, пък на Лукойл в сайта си е още 2,32 лв./л. ? Или само си говорят от ТВ ефира ?!
                пазара образува цената...пък и са заредили големи количества на високата цена...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                  damianoff написа:
                  пазара образува цената...пък и са заредили големи количества на високата цена...
                  Тъй ли един път не можаха да заредят повече количество на ниската цена ?! Като се понижи цената не свалят,ама като се повиши веднага се вдига ! Шибана мафия !
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

infineon написа:
                    kiselo написа:
                    Само ако стане нафтата 1.50лв. Мале аз при 2.30-40 правя по 10 000км за 2-3-4 месеца. При 1.5 ще правя по 10 000 за месец, месец и половина. Пу пу дай боже. Съмнявам се обаче дори и при намесата на държавата да се получи голяма разлика. Веднага ще бъде компенсирана от някой данък или такса.
                    А нали се сещаш тогава колко големи ще станат софийските задръствания?А за да падне цената трябва сериозно да намалее потреблението.Помня края на юни 2008 ма- бензин 95 по 2.42 лв,Края на август същата година беше стигнал по едно време 1.60 за литър. Това заради кризата, която още не се усещаше у нас.
                    АЛО!!! Добър вечер!! Живеете в БЪЛГАРИЯ и след това е София. Дреме ми за софииските задръствания, няколко милиона души ще могат да отидат малко по-далеч на почивка със собствения си автомобил!!! А замисляш ли се колко хора по-често ще се прибират по родните си градове от София като падне цената на горивта!? Извинявай, ама се издразних...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

не познавам хора, които не си карат колите заради цените на горивата

Коментар

Sev написа:
                        Но има такива които се ограничават .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                          Sev написа:
                          Но има такива които се ограничават .
                          Като мен например. И аз предпочитам да ходя на работа с колата, но се налага все по-често да ходя пеша, не че е лошо но на -7,-8 си е по-добре с кола.....добре ама да е 1>50,2 лв литъра..... Разбрахме се нали
                          Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
                          Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

И аз вече пропускам да ползвам колата в някои случаи.В неделя сутрин, когато няма кой да зарежда, им се откъснала по една стотинка на дребно, да позная ли - като гледам барела - през седмицата пак ще ги вдигат:A95H - 2.32лв.; А98H - 2.50лв.; Дизел Б3 - 2.38лв.
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

да сравним 1,80 и 2,30 за литър А95при моето каране (12000 км и среден разход 7) това са 420 лева разлика годишнокато махнем возенията (и добавим сумите коите ще се платят за алтернативен траспорт, защото почти никъде не може да се отиде пеша), които могат да се ограничат... реално какво излиза, че при 1,80 ще спестя 100 лева годишно :D

Коментар

Sev написа:
                                да сравним 1,80 и 2,30 за литър А95при моето каране (12000 км и среден разход 7) това са 420 лева разлика годишнокато махнем возенията (и добавим сумите коите ще се платят за алтернативен траспорт, защото почти никъде не може да се отиде пеша), които могат да се ограничат... реално какво излиза, че при 1,80 ще спестя 100 лева годишно :D
                                Със сигурност при различните хора сметката излиза различна. Аз от 04 ноемрви насам имам 10 000км т.е. ако годината продължи така до края ще имам ~35 000км...да кажем че са 30 000...за година това при разход 6.0 средно за 100км са 1800л на година при 2,40лв за литър са 4320лв за гориво а при 1,8лв са 3240лв т.е. 1080лв. колкото е една обикновена почивка на морето за 4-5 дни. Е определено ще ми е по-хубаво да си ги спестя тези 1080лв... а и ги сметнах не за 35 000, а за 30 000...разликата става още по осезаема...колкото и да смятам алтернативен транспорт не излизат сметките...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X